Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Chris έγραψε:Κατσε ρε, τα klite codecs για παραδειγμα θελουν μιση ωρα ρυθμισεις κατα την εγκατασταση, αυτο πως στα περναει? Και ποια εκδοση? Lite, basic, mega, full, 64x, κλπ? Και τι κανει σε ολα τα apps (SOFTWARE ΛΕΓΟΝΤΑΙ :rant: ) που εχουν και διαφημιστικες παπαριες μαζι τους? Τα ξετικαρει ή καταληγεις ετσι?

Εικόνα
install apps in their default location
say no to toolbars or extra junk
install 64-bit apps on 64-bit machines
install apps in your PC's language or one you choose
do all its work in the background
install the latest stable version of an app
skip up-to-date apps
skip any reboot requests from installers
use your proxy settings from Internet Explorer
download apps from each publisher's official site
verify digital signatures or hashes before running anything
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Chris έγραψε:Κατσε ρε, τα klite codecs για παραδειγμα θελουν μιση ωρα ρυθμισεις κατα την εγκατασταση, αυτο πως στα περναει? Και ποια εκδοση? Lite, basic, mega, full, 64x, κλπ? Και τι κανει σε ολα τα apps (SOFTWARE ΛΕΓΟΝΤΑΙ :rant: ) που εχουν και διαφημιστικες παπαριες μαζι τους? Τα ξετικαρει ή καταληγεις ετσι?

Εικόνα

θελουν μιση ωρα ρυθμισεις θελουν μιση ωρα ρυθμισεις θελουν μιση ωρα ρυθμισεις θελουν μιση ωρα ρυθμισεις

για ποιον λογο να κατσεις να τα ρυθμισεις την ωρα του installation? :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By markvag
saxon_747 έγραψε:use your proxy settings from Internet Explorer

:omg: :omg: :omg:

:protest: :protest: :protest:
Άβαταρ μέλους
By Chris
cabala10 έγραψε:
θελουν μιση ωρα ρυθμισεις θελουν μιση ωρα ρυθμισεις θελουν μιση ωρα ρυθμισεις θελουν μιση ωρα ρυθμισεις

Γιατι οχι? Αφου στα χει ωραια, σε μορφη wizard, γιατι να ψαχνομαι μεσα στα εκατονταδες settings αργοτερα? Τελοσπαντων, παραδειγμα ηταν, για να εξηγησω πως δεν εμπιστευομαι ενα προγραμμα να μου κανει ολη την post-windows installation δουλεια
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Chris έγραψε:
cabala10 έγραψε:

Γιατι οχι? Αφου στα χει ωραια, σε μορφη wizard, γιατι να ψαχνομαι μεσα στα εκατονταδες settings αργοτερα? Τελοσπαντων, παραδειγμα ηταν, για να εξηγησω πως δεν εμπιστευομαι ενα προγραμμα να μου κανει ολη την post-windows installation δουλεια

γιατι προφανως εχει εκατονταδες settings μονο στα codecs ποσο μαλλον μετα στο mpc με shaders κτλ κτλ για να μην παμε πιο κατω με svp
Άβαταρ μέλους
By citastak
#781725 Είχα ένα repeater στο δώμα για να πιάνει και να ενισχύει το wifi. Χάλασε και πήρα ένα ίδιας μάρκας, λίγο πιο καινούριο.
Έχω βάλει εδώ και χρόνια το Wifi να σβήνει 23.30 με 07.00. Το προηγούμενο repeater δεν είχε θέμα. Μόλις ξαναέπαιρνε μπρος το wifi το έβρισκε και δούλευε κανονικά.
Το καινούριο που έχω δεν το βρίσκει και πρέπει να κάνω επανασύνδεση κτλ.
Έχει κανείς να πει μια ιδέα; τί πρέπει να κάνω για να γλιτώνω την επανασύνδεση κάθε πρωί;
Άβαταρ μέλους
By babakos
#781743 Δες απο τις ρυθμισεις εαν o καινούργιος repeater εχει κάποιο standby ή sleep mode ενεργοποιημένο. Ποιο μοντέλο ειναι ;

Εναλλακτική (ισως άκομψη λύση) μια έξυπνη μπρίζα που να ανοιγει τον repeater στις 07:01 και να τον κλεινει στις 23:29
Άβαταρ μέλους
By citastak
#781750 Ευχαριστώ - Είναι ένα D-link!
Μπήκα στις ρυθμίσεις. Αμέσως μου ζήτησε upgrade firmware, το οποίο και έκανα.
Επιπλέον βρήκα schedule και για αυτό και δοκίμασα να το βάλω να σβήνει πριν και να ανάβει μετά το master wifi. Το παρακαλουθώ, ευχαριστώ πολύ!!!
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
georgetz έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Καμια φορά στο γραφείο υπάρχουν θόρυβοι του περιβάλλοντος που μ'ενοχλούν, πχ κάποιος να μιλάει δυνατά στο τηλέφωνο, ή να μασουλάει, διάφορα ενοχλητικά τέλος πάντων.
Σκέφτηκα μήπως έπαιρνα κανά απλό ζευγάρι noise cancelling ακουστικών και έπεσα πάνω σ'αυτά
https://www.skroutz.gr/s/22120911/iFrog ... om=catspan

Εντάξει, δεν περιμένω να είναι όπως τα Bose, αλλά θαρρώ πως θα κάνουν τη δουλειά τους. Τα Bose τα έχω για τα ταξίδια.

Βλέπω και κάτι άλλα με ANC, δεν ξέρω ποιό είναι πιο VFM
https://www.skroutz.gr/c/1863/headphone ... er_dir=asc

https://www.skroutz.gr/s/25127234/TaoTr ... CE%B1.html

Χωρίς να θυμάμαι τι είχες απαντήσει, πήρα τα TaoTronics SoundSurge 90 στην :inlove: και πήρα τα παλιά της 46 στη δουλειά.
Το καλό με τα 90 είναι ότι "σπάνε" και χωράνε στο pouch τους (τι γύφτοι αντί να βάλουν ένα σκληρό πλαστικό :thumbsdown: ) και πιάνουν λιγότερο χώρο σε σχέση με τις γκουμούτσες τα 46
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#782242 Για πειτε μια ιδεα γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι παει λαθος.

Ο μικρος εχει μειλ στην Google αλλα δεν μπορει να το δει ουτε απο το κινητο ουτε απο τον υπολογιστη. Εχω στο τηλεφωνο του το Family link που περιορισζει καποια πραγματα αλλα οχι τα μειλ, ετσι ηταν μεχρι περσι. Απο περσι δεν τα βλεπει. Στον υπολογιστη βγαζει μηνημα οτι το "gmail αργησε να αποκριθει".

Αν φταιει το Family Link πως διολο το καταργω;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:Για πειτε μια ιδεα γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι παει λαθος.

Ο μικρος εχει μειλ στην Google αλλα δεν μπορει να το δει ουτε απο το κινητο ουτε απο τον υπολογιστη. Εχω στο τηλεφωνο του το Family link που περιορισζει καποια πραγματα αλλα οχι τα μειλ, ετσι ηταν μεχρι περσι. Απο περσι δεν τα βλεπει. Στον υπολογιστη βγαζει μηνημα οτι το "gmail αργησε να αποκριθει".

Αν φταιει το Family Link πως διολο το καταργω;

Κι εγω τους εχω family link αλλα ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα. Λογικα κατι αλλο θα ειναι... Γκουγκλαρισες το σφαλμα μπας και παιζουν τιποτα απαντησεις?
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
egobrain έγραψε:Νίκο, ίσως πρόσκαιρο πρόβλημα με το ίντερνετ σου ή το gmail? Time out error θυμίζει.

Δεν εχω ιδεα παιδες. Το ιντερνετ πεταει, απεγκατεστησα τον Chrome χθες και τον ξαναβαλα και παλι τα ιδια. Δοκιμασα να περασω το μειλ του μικρου απο την εφαρμογη ηλεκτρ=ονικου ταχυδρομειου της Microsoft ουτε στελνει μηνυματα ουτε δεχεται.

Το προβλημα ειναι οτι το σχολειο δουλευει και με μειλ προς τους μαθητες.

το αλλο προβλημα ουτι ουτε στο κινητο παιρνει μειλ :hmmm:

Καποια μ@λ@κια εχει κανει με τους λογαριασμους αλλα δεν ξερω τι :help:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#782278 Το μήνυμα αυτό με παραπέμπει σε θέματα με το oauth authentication του gmail

Αντίστοιχα μηνύματα connection timeout έπαιρνα όταν εγκαθιστούσα gmail σε εξωτερικό client(thunderbird) και δεν είχε γίνει το authentication είτε το αρχικό είτε μετά από αλλαγή κωδικού είτε από σκάλωμα.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#782280 Νίκο μπες από pc και δες ποιο ακριβώς σφάλμα σου γράφει.
Η Google από 1/6 φέτος άλλαξε/δυσκόλεψε τη σύνδεση άπο άλλους client αλλά δεν πρέπει να σχετίζεται εφόσον μπαίνεις απευθείας..