Forum για το Ράλι Ακρόπολις
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
dimviii έγραψε:
kubiak έγραψε:Ο κυρ-Χατζηπαναγιωτου το κοπανήσε στην πρώτη στροφή το "0"...

Γέλαγαν και τα jersey...

.

ωχ δεν θα γελαει ο φιλος μου ο Θοδωρης που εχει δωσει το αυτοκινητο για να κανει το 0. :lol:
Εκει και στα βαθια γεραματα να οδηγησει αυτος.Τζαμπα φυσικα οπως παντα.
Αφου δεν μπορεις ρε,ασε και καναν αλλον νεωτερο.

Αυτος ειναι που ειχε ενα ταπερ σαν του αδερφου του Φωτη?

Κανα βιντεο απο το συμβαν εχουμε?
Άβαταρ μέλους
By panos2171
alexandros.K έγραψε:
dimviii έγραψε:

Γέλαγαν και τα jersey...

.

ωχ δεν θα γελαει ο φιλος μου ο Θοδωρης που εχει δωσει το αυτοκινητο για να κανει το 0. :lol:
Εκει και στα βαθια γεραματα να οδηγησει αυτος.Τζαμπα φυσικα οπως παντα.
Αφου δεν μπορεις ρε,ασε και καναν αλλον νεωτερο.

Αυτος ειναι που ειχε ενα ταπερ σαν του αδερφου του Φωτη?

Κανα βιντεο απο το συμβαν εχουμε?

Γέλαγαν και τα jersey...

Πότε έγινε αυτό;

στο 7.00 το δείχνει
Τελευταία επεξεργασία από panos2171 και 09 Σεπ 2022, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
pienaf έγραψε:
dimviii έγραψε:Τζαμπα φυσικα οπως παντα.

Δεν νομίζω...

Να νομίζεις. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By glf
#781861 Αυτό δεν είναι τίποτα. Να με δεις να έχω κουβέντα με το βοσκό στο Rally Raid στην Καστοριά, να με ρωτάει από που είμαι και του απαγορεύω να περάσουν τα κατσίκια.
Όταν του είπα ότι είμαι από αλλού πήρε θάρρος, αχαχαχα. Τον είπα όμως εγώ να πάρει αυτός την αστυνομία και να τους πει αυτά που λέει σε μένα. Κάπου εκεί βαρέθηκε και έκατσε να δει αγώνα.
Άβαταρ μέλους
By STK
#781862 Περάσαμε κι εμείς να πούμε ένα γεια
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#782005 Την έσκισε την Τογιότα ο Μητσοτάκης.
Άβαταρ μέλους
By blinkys
#782008 https://www.newsit.gr/athlitika/eko-rally-akropolis-ekopsan-dentro-me-alysopriono-giati-empodize-ti-thea-ston-agona/3595556/

Ευτυχώς που μας έφερε αυτός ο άγιος άνθρωπος ο Αυγενάκης το Ακρόπολις και διαφημίζεται η χώρα.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
Corto Maltese έγραψε:Την έσκισε την Τογιότα ο Μητσοτάκης.
...και τη Ford...

don't panic
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#782287 Για αλλη μια φορα χαρουμενος, πληρης και γοητευμενος απο ακομα ενα πολυ ωραιο Ραλλυ Ακροπολις.

Πηγαμε στη Λιβαδεια την Παρασκευη και στους δυο Πυργους απο την κοπανα της Καστριωτισσας το Σαββατο, βρηκαμε πολυ ενδιαφεροντα σημεια με θεαμα.

Ειδικα η Λιβαδεια ηταν καταπληκτικη, με πολλα και ωραια θεαματικα σημεια για τον κοσμο σχεδον σε ολο το μηκος της.
Φετος εστριβε πρωτα νοτια και μετα δυτικα λιγο πριν την Κορωνεια, αντι να παει κατευθειαν δυτικα οπως παλια, γιατι το κομματι απο την Κορωνεια μεχρι την ασφαλτο Αγιας Τριαδας - Αγιας Αννας ειναι πλεον και αυτο ασφαλτος.
Ομως αυτα τα 6 χλμ ακομα και σε ασφαλτο θα ηταν καταπληκτικα.
Μιλαμε για ονειρικη κατηφορικη χαραξη με γρηγορες καμπες, τεχνικες μετριες στροφες, χασιματα και θεσεις θεατων στις πλαγιες με εξαιρετικη ορατοτητα.
Του χρονου ευχομαι να την εχουν παλι στο προγραμμα αλλα με αυτο το παλιο, ασφαλτοστρωμενο πλεον, κομματι μεσα.

Ο Πυργος αλλη ομορφια, υπεροχα δαση ελατου και βελανιδιας πολυ ψηλα στο βουνο, οι κορυφες των Βαρδουσσιων στο φοντο και παροτι η πυκνη βλαστηση και η χαραξη δινει λιγοτερα καλα σημεια για τους θεατες, βρηκαμε πολυ καλο, το απολαυσαμε φουλ.

Απλα του χρονου θα ειναι απαραδεκτο να εχουν παλι το Σαββατο μονο μια προσβαση σε μονο μια ειδικη απο τη μερια της Φωκιδας...

Χαρηκαμε το Λεμπ 2 φορες, πριν το τεχνικο προβλημα.
Εξαιρετικος και τεραστιο κριμα που για αλλη μια φορα τον προδωσε το αυτοκινητο.
Στον Πυργο το πρωι του Σαββατου περασε με την ταυτοτητα στο στομα, ο μονος που πιεζε οσο ο Τανακ και ο Νεβιλ.
Πιστευω οτι επειδη ειχε αρκετη διαφορα υπερ του απο την Παρασκευη, θα συνεχιζε πολυ δυνατα και θα ηταν στο παιχνιδι της νικης.

Πολυ θεαμα απο τα Rally 1 αλλα και απο πολλα Rally 2.
Ειναι παρα πολυ γρηγορα και τα Rally 2 που σαφεστατα αξιζουν το σεβασμο μας αν τα οδηγουν ταλαντουχοι.

Ο Αθανασουλας αντιμετωπιζε προβλημα φυσικης καταστασης λογω χειρουργημενου ποδιου και σταδιακα μερα με τη μερα αλλα και μεσα στην ιδια μερα επεφτε η αποδοση του.
Οσο ηταν καλα ομως ηταν στο 1"-1.5"/χλμ απο τους κορυφαιους, οχι μονο στις "δικες" του ειδικες αλλα σε ολες.
Πραγματικα το θεωρω εξαιρετικη επιδοση, αν αναλογιστει κανεις οτι ειναι 46 ετων με μηδενικα αγωνιστικα χλμ εδω και χρονια, πλην των τελευταιων 2 Ακροπολις.
Αν ηταν καλα στην υγεια-φυσικη κατασταση του και αν ειχε λιγα παραπανω αγωνιστικα χλμ μεσα στη χρονια πιστευω πως θα επαιζε κατω απο 1"/χλμ.
Ειδικα στη Λιβαδεια σε πατημενο κομματι περασε πολυ γρηγορα και απολυτα συγκρισιμα με τους κορυφαιους, εντυπωσιακα για Ελληνα θα ελεγα.

Επισης αισθητα ανεβασμενος σε σχεση με περυσι ο Κεχαγιας.

Ο Στεφανης πρεπει να εγκατελειψε στη Δαφνη την Παρασκευη αλλα γιατι δεν ξεκινησε ξανα το Σαββατο; Γνωριζει κανεις;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Yugo_para_siempre έγραψε:
Ο Στεφανης πρεπει να εγκατελειψε στη Δαφνη την Παρασκευη αλλα γιατι δεν ξεκινησε ξανα το Σαββατο; Γνωριζει κανεις;

μαλλον πατσι τις ζημιες απο το ανασκελο,σε σχεση με τα μη διανυθεντα χλμ.Διασυρμος.
Για τον Κεχαγια διαφωνω,πολυ αργος,απογοητευση,τον περιμενα πολυ καλυτερο.
Ο Λαμπρος εκτος απο το ποδι,ειχε και αλλα θεματα,λιποθυμιες,εμετους κλπ.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#782307 Λιποθυμιες, εμετους;
Λογω της εξαντλησης επειδη λογω ποδιου δεν ειχε προπονηθει ή ηταν αρρωστος;

Ο Κεχαγιας στη Λιβαδεια σε πατημενο κομματι ηταν αξιοπρεπης και στον Πυργο σε εξοδο μετριας προς γρηγορης αριστερης, ευθεια και αμεσως μετα γρηγορη αριστερη ηταν αξιοπρεπεστατος.
Σε σχεση με περυσι βελτιωμενος για μενα, αλλα ισως ηταν ασταθης και οταν περασε σε εσενα να ηταν απογοητευτικος.
Σε καμια περιπτωση δε λεω οτι εντυπωσιαστηκα ετσι.

Ο Στεφανης το τουμπαρε; Δεν ξερω τιποτα. Εχεις λεπτομερειες;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Yugo_para_siempre έγραψε:
Ο Στεφανης το τουμπαρε; Δεν ξερω τιποτα. Εχεις λεπτομερειες;

δεν εχω λεπτομερειες,απλα εμαθα οτι τουμπαρε ,και ειδα το αυτοκινητο στο σεβις παρκ να εχει σημαδια στην οροφη που δεν μορουσαν να επισκευαστουν.