Forum για το Ράλι Ακρόπολις
Άβαταρ μέλους
By dimviii
kubiak έγραψε:Ο κυρ-Χατζηπαναγιωτου το κοπανήσε στην πρώτη στροφή το "0"...

Γέλαγαν και τα jersey...

.

ωχ δεν θα γελαει ο φιλος μου ο Θοδωρης που εχει δωσει το αυτοκινητο για να κανει το 0. :lol:
Εκει και στα βαθια γεραματα να οδηγησει αυτος.Τζαμπα φυσικα οπως παντα.
Αφου δεν μπορεις ρε,ασε και καναν αλλον νεωτερο.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#781702 Το καημένο το GR Yaris το είδα ακριβώς μπροστά μου εκεί που το χτύπησε.

Ωραίο θέαμα από τα Rally1.
Προσπάθησα πάρα πολύ να τα παραβλέψω, έλεγα στον εαυτό μου "όχι Focusman91, εσύ είσαι ο περίεργος" αλλά η φάση με Πουρναρακη, άτυπο υπουργικό συμβούλιο κλπ κλπ άγγιξε επίπεδα hypercringe."

Για όσους δεν έκατσαν μέχρι τέλους (22:40), το άλλο σουκου θα χει και ντριφτ σόου.

Ραντεβού στα βουνά, (βουνά μου).

.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
cmarin έγραψε:
kostis20 έγραψε:Εγώ Θ29......

Θ29 ήμουν κι εγω.

don't panic

Σε ποια πύλη όμως;
Εγω είδα λίγο το Νίκο το Παππά και τα είπαμε.
Ωραία ήταν οκ .Φυσικά η πιστα ήταν πολύ κλειστή και τα αυτοκίνητα ηταν με χωματινο set up και λάστιχα ,αλλά είχε πλάκα.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#781716 Είδα από το σπίτι, και μάλλον έκανα σωστά, ταλαιπωρία για τους οδηγούς με αυτό το set up. Η ατμόσφαιρα θα ήταν μια χαρά φυσικά αλλά ίσως όχι σαν το 2005.

.
Άβαταρ μέλους
By citastak
#781717 Πήγα και εγώ με την κόρη μου να δούμε, αλλά με εξαίρεση τον ήχο των Rally1 δεν τρελλάθηκα. Αν τα είχα πληρώσει, θα στεναχωριόμουν τα 40 ευρώ (είχα τιμής ένεκεν εισιτήρια).
Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος να πάω σε ειδικές, παρότι το χωριό της μάνας μου είναι 30 λεπτά από τον Ταρζάν. γμτ.
Κάποτε παίρναμε τα Mountain bikes και πηγαίναμε καβάλα στις ειδικές που...
Τεσπά, μπορεί του χρόνου...
Άβαταρ μέλους
By g8777
Σημαντικό γεγονός για τον τόπο μας σε σχέση με τη διεθνή του εικόνα και αν έχεις τη δυνατότητα να αξιολογήσεις, έστω από την κλειδαρότρυπα, εδώ πρόκειται για το 8ο θαύμα.

Έργο Αυγενάκη η επιστροφή, έργο δικό του και των συνεργατών του η ομάδα ευθύνης. Με άξονες Πασαλή-Αθανασούλα. Αγία Τριάδα με Νικόλα Κερερέ. Θα πείτε, τα έχεις ξαναγράψει αυτά, και συμφωνώ για την υπερβολή με αντικειμενικά στοιχεία που όμως εδώ δεν προκύπτουν.

Έχει συναίσθημα το motorsport και αν ο δραστήριος Υφυπουργός πείστηκε τότε από τον περίπου έκπτωτο Μιχελακάκη, ώστε να διεκδίκησει το come back, στη συνέχεια παθιάστηκε.

Είχαμε αγώνα πριν 12 μήνες, έχουμε και σήμερα με προστιθέμενη αξία στο ΟΑΚΑ, τώρα live στις οθόνες σας.

Είναι ο αγώνας με ουσιαστική αφετηρία αύριο στα βουνά, είναι οι παράπλευρες ενέργειες και επικοινωνίας, σε Αθήνα-ΟΑΚΑ αλλά και στη Λαμία. Με το χώρο της έκθεσης να έχει εξελιχθεί σε ένα service park που ψάξε και σε άλλο αγώνα του WRC δεν θα βρεις. Έργο με υπογραφή Κωνσταντίνος Σταύρου, με αριστούχο μαθητή δίπλα του τον Βασίλη Ν. Τσάδαρη.

Καμία αμφιβολία ότι ο αγώνας μας θα κερδίσει και το στοίχημα για την ασφάλεια του θεατή στις ειδικές διαδρομές, που άλλωστε θα διδάξουν και προστασία του περιβάλλοντος…

Μετεξεταστέοι

Οι παγκόσμιοι σοφοί (;) της προώθησης του WRC που αντί να προβάλουν με ευγένεια τη δημιουργική συνύπαρξη Λάτβαλα-Μητσοτάκη, απλά κατάφεραν να εκθέσουν τον Έλληνα πρωθυπουργό, προσφέροντάς τον απροστάτευτο στα Μέσα της αντιπολίτευσης και στους αγνώστους με το θλιβερό σύνθημα, σημαία τους.

Θετική η σκέψη, χαμόγελα για όσους γνωρίζουμε τη σχέση του ΚΜ με το πηδάλιο και σε πίστα, αλλά από εκεί και πέρα προέκυψε το αδιανόητο με κριτική για την παρουσία του, αλλά και την εμφάνιση του. Αυτονόητο ότι αν εμφανιζόταν χαλαρός με τζιν όπως του αρέσει θα σχολίαζαν αντίστοιχα και από την αντίθετη οπτική.

Ειλικρινά, θα ήθελα να έχω τη σύμφωνη γνώμη του και κάποτε να αναρτήσω βίντεο όπου πραγματικά οδηγεί Μ2-3 την αθώα εποχή πριν αναλάβει το πηδάλιο της χώρας, σε μια ιδιαίτερη εποχή με δυσκολίες όπως για εμάς είναι τα βράχια, η σκόνη και η λάσπη στις ειδικές διαδρομές του ΡΑ.

Με την ευκαιρία

Εκτός από το WRC, άτυπο promoter αποδείχθηκε ότι διαθέτει και ο αγώνας μας, ως δραστηριότητα του Υπουργείου. Με τον Πρόεδρο της Motorsport Greece Τάκη Πουρναράκη να ανοίγει πόρτες και να δημιουργεί προϋποθέσεις αποκλειστικής προβολής.

Εν έτει 2022 και ενώ πορευόμαστε για τον επετειακό αγώνα, ο δημοσιογράφος-μηχανικός, παρουσιαστής, παραγωγός, υπεύθυνος Τύπου και Πρόεδρος, κάνει το δικό του παιχνίδι, ως φάρμακο στις ανασφάλειες που τον χαρακτηρίζουν.

Σχολιάστηκε μάλιστα ως συμβουλή πως πρόκειται για πολύ δυνατό στέλεχος με υψηλού επιπέδου διασυνδέσεις, οπότε θα πρέπει να προσέχω τους χαρακτηρισμούς μου.

Σκιάχτηκα τώρα και αύριο θα φοράω διπλό κράνος υποστηρίζοντας το ρόλο ευθύνης μου, επιστρέφοντας εμπιστοσύνη.

Σε όσους κρίνονται, αλλά και σε όσους προέκυψαν με αλεξίπτωτο που αδυνατούν να αντιληφθούν μαθήματα δεοντολογίας και τακτ που προσφέρονται δωρεάν, με το κόστος να επιβαρύνει τον παλιό.

Επίλογος …

Σε όσους το σημείωμα προδίδει τη θολή πλευρά της ψυχής μου τέτοια ώρα, θα υπενθυμίσω ότι παίξε μαζί μου, αλλά μείνε μακριά από τη δουλειά μου και τους συνεργάτες μου.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς._Στρατισίνο

https://www.4troxoi.gr/blog/eko-rally-a ... iro-einai/
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#781722 Θα διαφωνησω ελαφρα....ηταν ενα βραδυ μαγικο! Απιστευτος ο ηχος των Rally1 οπως και των μπροστινοκινητων με τα σκασιματα! Απιστευτη η ατμοσφαιρα στους παγκοσμιους και ειδικα στον κοντο!

Εμεις ημασταν στην εκκινηση λιγο πισω με τον junior gt και βλεπαμε πως ξεκολαγε η ασφαλτος οταν φευγανε τα τερατα.

Ο γιος μου πολυ γουσταρε την ολη φαση, οδηγησε και στον προσομειωτη της ΕΚΟ με τιμονιερα Fanatec παρακαλω!!
Φυσικα θα παμε το ερχομενο ΣΚ στον αγωνα Drift!

Κριμα που δεν ειχε τα επισημα stand των ομαδων για κανενα αναμνηστικο. Πολυ θα γουσταρα ενα Toyota Gazoo Racing :inlove: καπελακι

Α, ενα χαιλαιτ της βραδιας το παρατεταμενο ΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ απο 60.000 κοσμο στο ακουσμα του ονοματος της Κεραμεως!

ΥΓ. Μου εκανε ασχημη εντυπωση η "βολτα" που εκαναν μερικοι Ελληνες αγωνιζομενοι στην πιστα αντι να δωσουν λιγο θεαμα στον κοσμο που περιμενε να τους δει ολους. ΕΙχαμε μεινει οι μισοι πλεον σεβομενοι την προσπαθεια αλλα αυτοι προτιμησαν να μην καψουν λιγη βενζινη παραπανω.
Ναι οι αγωνες ειναι ακριβο σπορ αλλα αν δεν εχεις μην τρεχεις.
Άβαταρ μέλους
By citastak
#781723 Πάντως επειδή αναφέρει κάπου (*μάλλον ειρωνικά και το περιβαλλοντικό), ενώ το ακούσαμε και από τον σχολιαστή χτες, νομίζω ότι η χρήση όλων αυτών των πόρων (τσιμέντο, ατσάλι, άσφαλτος και δεν ξέρω εγώ τι άλλο) για 2 ώρες event δεν είναι και πολύ βιώσιμη (εκτός αν μου διαφεύγει κάτι). Και οκ, κάποια υλικά είναι ανακυκλώσιμα/επαναχρησιμοποιήσιμα, αλλά κάποια άλλα δεν είναι. Highlight της βραδιάς τα πεταμένα πλαστικά μπουκαλάκια από νερό πέριξ του γηπέδου στο σχόλασμα...
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#781795 Στη μία φορά σταματάς...
Δεν πάνε να γ*μηθουνε τα ζωντόβολα...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#781806 "Κουμάντο να κάνεις στο σπίτι σου, όχι σε μένα". Η ατάκα που άκουσα από κάποιον σε πάρκινγκ που το είχε βάλει έτσι ώστε να μην μπορείς να μπεις εύκολα στην διπλανή του θέση (το είχε κολλήσει στην μία άκρη) και του είπα απλώς πως έτσι έχει πιάσει 2 θέσεις. Γενικώς, του Έλληνα ο τράχηλος δεν σηκώνει παρατήρηση, εγώ πλέον έχω αποφασίσει να το βουλώνω γιατί θα βρω και κάνα μπελά με κάνα "μάτσο" βλάκα που δεν δέχεται κουβέντα.
Εδώ δεν κάνουν τίποτε οι αστυνομικοί, θα τους βάλουμε εμείς μυαλό; Ας πάνε να γ##$!$#$% όλοι τους, πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#781811 Αυτό ακριβώς. Δεν αξίζει να ρισκάρεις τη σωματική σου ακεραιότητα για τον κάθε βλάκα (και είναι πολλοί).
Κλήση/sms στην αστυνομία, αν έχεις χρόνο, και έχεις τη συνείδησή σου καθαρή.
Άβαταρ μέλους
By Chris
Anonymous Founder έγραψε:"Κουμάντο να κάνεις στο σπίτι σου, όχι σε μένα". Η ατάκα που άκουσα από κάποιον σε πάρκινγκ που το είχε βάλει έτσι ώστε να μην μπορείς να μπεις εύκολα στην διπλανή του θέση (το είχε κολλήσει στην μία άκρη) και του είπα απλώς πως έτσι έχει πιάσει 2 θέσεις. Γενικώς, του Έλληνα ο τράχηλος δεν σηκώνει παρατήρηση, εγώ πλέον έχω αποφασίσει να το βουλώνω γιατί θα βρω και κάνα μπελά με κάνα "μάτσο" βλάκα που δεν δέχεται κουβέντα.
Εδώ δεν κάνουν τίποτε οι αστυνομικοί, θα τους βάλουμε εμείς μυαλό; Ας πάνε να γ##$!$#$% όλοι τους, πραγματικά.

Παρομοιο ξεχεσμα για κανα πενταλεπτο συνεχομενα, στις αναχωρησεις στο βενιζελο ο διπλοπαρκαρισμενος στον υπαλληλο με το πικαπ που παταει τη σειρηνα και φωναζει απο τη ντουντουκα να φευγουν :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Anonymous Founder έγραψε:"Κουμάντο να κάνεις στο σπίτι σου, όχι σε μένα". Η ατάκα που άκουσα από κάποιον σε πάρκινγκ που το είχε βάλει έτσι ώστε να μην μπορείς να μπεις εύκολα στην διπλανή του θέση (το είχε κολλήσει στην μία άκρη) και του είπα απλώς πως έτσι έχει πιάσει 2 θέσεις. Γενικώς, του Έλληνα ο τράχηλος δεν σηκώνει παρατήρηση, εγώ πλέον έχω αποφασίσει να το βουλώνω γιατί θα βρω και κάνα μπελά με κάνα "μάτσο" βλάκα που δεν δέχεται κουβέντα.

+1000

Ας τον αφήσουν να περπατά στην ειδική, μήπως και τον μαζέψει κανένας... :thumbsdown: