Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
dimik έγραψε:Για την υπογραφή θα μπω από PC να την κανονίσω

Νομίζω στο Tapatalk είναι το πρόβλημα. Κάνε σε παρακαλώ ένα κόπο (και όποιος άλλος μας διαβάζει και χρησιμοποιεί Tapatalk) και κατήργησέ την εντελώς με την ευκαιρία. Άχρηστη και ενοχλητική είναι η υπογραφή του Tapatalk, τίποτε άλλο.
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
Anonymous Founder έγραψε:

Νομίζω στο Tapatalk είναι το πρόβλημα. Κάνε σε παρακαλώ ένα κόπο (και όποιος άλλος μας διαβάζει και χρησιμοποιεί Tapatalk) και κατήργησέ την εντελώς με την ευκαιρία. Άχρηστη και ενοχλητική είναι η υπογραφή του Tapatalk, τίποτε άλλο.
Ισχύει. Μπήκα κ γω κ την απενεργοποίησα μόλις.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:

Τώρα πρέπει να είναι εντάξει, δεν είχα ιδέα ότι είχε τέτοιο πράγμα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Red Garland έγραψε:
dimik έγραψε:Αν θέλει μια κυβέρνηση να παρακολουθήσει τον οποιονδήποτε πλέον είναι πολύ εύκολο κι ας υπάρχουν 50 ανεξαρτήτες αρχές και νόμοι.

Εντάξει τώρα αυτά είναι αστειότητες ως επιχειρήματα.
Απλό παράδειγμα για να το νιώσουμε όλοι:
Μια κυβέρνηση μπορεί να πάρει τον κρατικο κορβανά και να τον μοιράσει όλο στα φιλαράκια της
και να μπουν τα έξοδα σε μυστικά κονδύλια και να μην πάρει ο φορολογούμενος μυρωδιά και η ΑΑΔΕ να απλώνει τραχανά.
Είναι οκ αυτό ή το πρόβλημα είναι ότι είμαστε άβγαλτοι?

Να ξεχωρίσουμε συνεπώς τι μπορεί να κάνει μια κυβέρνηση ως ικανότητα από το τι οφείλει να μην κάνει abuse και τις συνέπειες αυτού --> παραίτηση, μπουζού και γεια σας.

Έγραψα εγώ κάπου ότι είναι Οκ όλα αυτά ?
Προφανώς και δεν είναι, οπότε ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για όποιον έχει στοιχεία και μπορεί να οδηγήσει όποιον θέλει σε παραίτηση ή στην φυλακή, μπορεί να είναι όντως τόσο κρετίνοι ώστε να έχουν αφήσει τους εαυτούς τους ακαλυπτους.

Εγώ αμφισβητώ πρώτα την έκπληξη στο ότι συμβαίνουν παρακολουθήσεις και μετά την δυνατότητα του οποιουδήποτε ιδιώτη έστω και πολιτικού να τα βάλει με το κράτος.

Εν τω μεταξύ διαβάζω τις καταγγελίες Σπιρτζη και αναρωτιέμαι αν όντως πήγε έσκασε μερικά χιλιάρικα σε ανεξάρτητο εμπειρογνωμονα με γνώσεις να ανακαλύψει το predator και να κάνει σωστό forensics, το οποίο θα μπορεί να γίνει δεκτό από δικαστήριο, και όντως έχει καταθέσει τέτοιο report μαζί με την μήνυση του;

ή

Απλά πήρε 2 phishing SMS και φωνάζει ότι τον παρακολουθεί η ΕΥΠ και ο Μητσοτάκης;

Το πρώτο μπορεί και να στείλει κάποιον φυλακή αν καταφέρει κάποιος να κάνει trace back το λογισμικό, με το ανάλογο κόστος φυσικά.

Το 2ο είναι για κλαυσιγελο στα φόρα.

Νομίζω κατάλαβες το point μου τώρα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#781792 Να πω την αλήθεια, δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να ρωτάμε τους πρόσφυγες αν η νησίδα είναι ελληνική ή τουρκική. Τι απάντηση περιμένει η δημοσιογράφος να πάρει;
Ακόμη και να είναι ψέμα η υπαρξη και συνεπακόλουθα ο θάνατος του κοριτσιού, αυτό που δεν αγγίζει καθόλου η δημοσιογράφος είναι πως καθημερινά υπάρχουν άπειρες περιπτώσεις ανθρώπων που δικαιούνται άσυλο, που στέλνονται με pushbacks άρον-άρον πίσω στην Τουρκία.
Όποια κι αν είναι λοιπόν η κατάληξη της υπόθεσης, θεωρούμε πως όλα είναι πόπα στα σύνορά μας και δεν παραβιάζει η χώρα το διεθνές δίκαιο; Γιατί ουσιαστικά, άλλοι υπουργοί καμαρώνουν για τα κατορθώματά μας...
https://www.newsbomb.gr/politikh/story/ ... yri-apeili
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#781793 Εγω διαβαζω ενα 2ο ρεπορταζ πανω στο ιδιο θεμα της ιδιας δημοσιογραφου με επιτοπια ερευνα σε αντιθεση με τα ψευδη του Σπιγκελ και της ΕΦΣΥΝ. Και μαλιστα δεν νομιζω οτι η Lifo ειναι φιλικα προσκειμενη στην κυβερνηση

Συμφωνουμε μερικως, οσον αφορα στο ζητημα της εθνικοτητας της βραχονησιδας αν και το αναθεμα επεσε με πηχαιους τιτλους

Αλλα πλεον ειμαι πεπεισμενος για τα fake news περι του θανατου του παιδιου.
Ασχετως με οτι γραφει το ρεπορταζ περι αρνησης εκταφης και νεκροψιας, περι απουσιας προσωπικων ρουχων/πραγματων του παιδιου.
Καθαρα ανρωπινα
Ποιος γονιος δεν θελει να επισκεφτει τον ταφο του παιδιου του?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#781796 Δεν διαφωνώ, φαίνεται περίεργη η ιστορία τους όντως. Η Lifo έχει το ρεπορτάζ, η ΕΦΣΥΝ δεν έχει άνθρωπο εκεί, άρα προφανώς και δεν θα θεωρηθεί πιο αξιόπιστη από την LiFo. Η Σιούτη γενικώς δεν είναι απέναντι στην κυβέρνηση, αλλά είναι επίσης και σοβαρή δημοσιογράφος, δεν γελοιοποιείται.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#781797 Άσχετο με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ (δεν έχω άποψη), τη Σιουτη σοβαρή δεν τη λες λες αλλά τεσπα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#781805 ΕΕΕΠ πως είναι δυνατό να τη λες σοβαρή;

https://www.lifo.gr/stiles/optiki-gonia ... s-stratoys

Εικόνα

Αυτό συμβαίνει επειδή στην Ελλάδα δεν υπάρχει ψυχραιμία, οι οπαδοί των κομμάτων εξουσίας είναι ακριβώς αυτό: οπαδοί και μετέρχονται ανάλογες μεθόδους.

Ducks δεν είπε χούλιγκαν αλλά το πιάσαμε το υποννοούμενο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#781807 Αν θέλει να λύσει την απορία της πάντως, να κοιτάξει πρώτα τους σφουγγοκωλάριους συναδέλφους της που περνάνε την ώρα τους βυθομετρώντας με την γλώσσα τους το ορθό του πθ και της κουστωδίας του. Γιατί αυτή η στάνη, αυτό το γάλα βγάζει. Πληροφορίες κο. Πορτοσάλτε, Οικονόμου, Μπάμπη, Καψή, Ευαγγελάτου, κλπ κλπ.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
dimik έγραψε:Έγραψα εγώ κάπου ότι είναι Οκ όλα αυτά ?
Προφανώς και δεν είναι, οπότε ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για όποιον έχει στοιχεία και μπορεί να οδηγήσει όποιον θέλει σε παραίτηση ή στην φυλακή, μπορεί να είναι όντως τόσο κρετίνοι ώστε να έχουν αφήσει τους εαυτούς τους ακαλυπτους.

Εγώ αμφισβητώ πρώτα την έκπληξη στο ότι συμβαίνουν παρακολουθήσεις και μετά την δυνατότητα του οποιουδήποτε ιδιώτη έστω και πολιτικού να τα βάλει με το κράτος.

Εν τω μεταξύ διαβάζω τις καταγγελίες Σπιρτζη και αναρωτιέμαι αν όντως πήγε έσκασε μερικά χιλιάρικα σε ανεξάρτητο εμπειρογνωμονα με γνώσεις να ανακαλύψει το predator και να κάνει σωστό forensics, το οποίο θα μπορεί να γίνει δεκτό από δικαστήριο, και όντως έχει καταθέσει τέτοιο report μαζί με την μήνυση του;

ή

Απλά πήρε 2 phishing SMS και φωνάζει ότι τον παρακολουθεί η ΕΥΠ και ο Μητσοτάκης;

Το πρώτο μπορεί και να στείλει κάποιον φυλακή αν καταφέρει κάποιος να κάνει trace back το λογισμικό, με το ανάλογο κόστος φυσικά.

Το 2ο είναι για κλαυσιγελο στα φόρα.

Νομίζω κατάλαβες το point μου τώρα.

Εσύ έγραψες να αλλάξει η κυβέρνηση για να μη σε ενοχλούν όσοι φωνάζουν για τις παρακολουθήσεις από το καθεστώς Μητσοτάκη.
Πρέπει να το γράψεις ολογράφως το ΟΚ για να δηλώσεις ότι σε νοιάζει πιο πολύ να μην ακούς την κλάψα από την ίδια την πράξη; :hmmm:

Επέτρεψέ μου. Δεν νιώθει κανείς κάποια ιδιαίτερη έκπληξη. Για 3 πράγματα είναι σίγουρος ο Έλληνας, ότι πέφτει χέρι στα ταμεία του κράτους, ότι οι συνομιλίες δύναται να παρακολουθούνται και το κρασί που σου λέει ο μπάρμπας ότι είναι διαμάντι κάνει οριακά για μπαλσάμικο. Άπαξ όμως και σε πιάσουν αλλάζει το θέμα, πολλώ μάλλον αν τελικά αποδειχθεί ότι έχεις στήσει ΣΔΙΤ παρακολουθήσεων.
Επομένως η δυνατότητα του Μητσοτάκη ή άλλου ιδιώτη να παρακολουθεί οποιοδήποτε πολίτη νυχθημερόν, επειδή υπάρχει δεν σημαίνει πως δεν δικαιολογούνται κάποιοι να διαμαρτύρονται ή να το κάνουν θέμα εάν τους παρακολουθεί ο Μητσοτάκης ή άλλος ιδιώτης.

Όσο για το ότι υπάρχουν κρετίνοι που αφήνουν ίχνη, υπάρχουν, και ενίοτε τους καθαρίζει ο εργοδότης τις όποιες άκρες αδιαφορώντας για το ανθρώπινο κόστος μερικές φορές.

Kudos στον υπάλληλο πάντως αν έβαλε τον ίδιο σύνδεσμο και στον Σπίρτζη. Πού να φτιάχνεις τώρα νέο url, ήταν και Παρασκευή μετά τις 5 :x
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#781829 **Επίτρεψέ μου

Συγγνώμη για την παρέμβαση Red Garland αλλά τα κείμενά σου είναι αξιολογότατα και δεν αξίζουν ορθογραφικά λάθη.