Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#781414 Έπεσα σ'αυτό το άρθρο:
-Φωτογραφίες κουνημένες που δεν βλέπεις τίποτε σχεδόν.
-Κείμενο ακατανόητο (υποθέτω είναι trademark του συγκεκριμένου βέβαια, κάτι σαν ΣΧ στο πιο αστείο)
-Απουσία τονισμού, ερωτηματικό αγγλικό αντί για ελληνικό, και διάφορα άλλα θέματα με στίξη και συντακτικό

Μήπως θα έπρεπε να γίνεται κάποιος στοιχειώδης έλεγχος του τι ανεβαίνει και πώς ανεβαίνει;
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
Dimsabas έγραψε:Ο Γάτος ξαναχτυπά: ο Μήτσος έμεινε από μπαταρία και του έβγαλε την ψυχή!

https://cartalk.gr/mitsubishi-outlander ... brid-3-10/
Αυτό εννοείς λογικά. Α, όλα κι όλα, τόσους μήνες κάνω ψηστήρι στον Γάτο για να γράψει καμιά αράδα. Κατανοώ απόλυτα όμως ότι είτε θα τον λατρεύεις, είτε θα τον μισείς, δεν υπάρχει μέση οδός.
Και βέβαια, σε τέτοιους καλλιτέχνες, δεν κάνεις παρεμβάσεις. Και κεφάλαια που του βάζω (δεν είχε το αρχικό κείμενο) είναι πολύ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#781429 Ναι, συγνώμη, δεν έβαλα το λινκ. Όπως νομίζεις, δεν αποφασίζω εγώ εξάλλου. Δεν βλέπω τι καλλιτεχνικό έχει η χρήση του "?" αντί του ";" για παράδειγμα, αλλά είναι γνωστό πως καλλιτεχνικά είμαι πιο άμπαλος και από οδηγικά, φαντάσου τώρα!
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#781430 Εντάξει, πιάστηκες τώρα από το ερωτηματικό. Αυτό είναι το τελευταίο που θα ενοχλήσει στα κείμενα του Γάτου. Είναι μια περίπτωση από μόνος του, η μασκότ του ακατανόμαστου φόρουμ.
Τώρα που το λες πάντως, θα μπω να διορθώσω τα ερωτηματικά.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#781432 Δεν έχω προηγούμενα με τον άνθρωπο, απλώς την γνώμη μου είπα για ένα κείμενο που ανεβαίνει σε μια σελίδα και όχι σε φόρουμ από τον ίδιο τον χρήστη. Αυτός που θα μπει στο Cartalk, πιθανότατα δεν γνωρίζει απαραίτητα την περίπτωσή του και βλέπει μόνον ένα ασύντακτο κείμενο, που δεν μπορεί να βγάλει άκρη. Σαν να διαβάζεις Ζουράρι στο αυτοκινητιστικό του.
Η γνώμη μου είναι πως θα πρέπει κάθε κείμενο να γίνεται μια προσπάθεια να βγάζει νόημα. Αν δεν το θεωρείς απαραίτητο, δεν επιμένω.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#781439 Έχεις απόλυτο δίκιο. Όποιος τον διαβάσει για πρώτη φορά, θα σοκαριστεί. Είχα γράψει έναν πρόλογο στο πρώτο του άρθρο, οπότε οι "πιστοί" αναγνώστες έχουν ενημερωθεί. Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για 3 άρθρα στα 1.728 (κι όμως, είναι ήδη τόσα).

Σε άλλα νέα:
Το γερμανικό αδελφάκι του Ami έφτασε στη χώρα μας.

https://cartalk.gr/opel-rocks-e-epi-ell ... salonikis/
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#781444 112 κλασσικές Alfa Romeo, μία για κάθε χρόνο ζωής της μάρκας και συνολικά 100 νέες Giulia GTA -από τις συνολικά 500 που κατασκευάστηκαν- μία για κάθε χρόνο ζωής της πίστας θα τιμήσουν τα 100 χρόνια της Monza.

https://cartalk.gr/alfa-romeo-giortazei ... tis-monza/
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Anonymous Founder έγραψε:Έπεσα σ'αυτό το άρθρο:
-Φωτογραφίες κουνημένες που δεν βλέπεις τίποτε σχεδόν.
-Κείμενο ακατανόητο (υποθέτω είναι trademark του συγκεκριμένου βέβαια, κάτι σαν ΣΧ στο πιο αστείο)
-Απουσία τονισμού, ερωτηματικό αγγλικό αντί για ελληνικό, και διάφορα άλλα θέματα με στίξη και συντακτικό

Μήπως θα έπρεπε να γίνεται κάποιος στοιχειώδης έλεγχος του τι ανεβαίνει και πώς ανεβαίνει;
ΔΌΞΑ ΤΩ ΘΕΏ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ.

.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#781471 Ααα καλά... τώρα το διάβασα. Σε σχέση μ'αυτά του έγραφε ο γάτος στο φόρουμ των 4Τ, είναι 2 κλάσεις πιο διαβαστερό. Αυτό διαβάζεται βρε παιδί μου ενω αρκετά από αυτά που έγραφε στο φόρουμ σε πονοκεφάλιαζαν. Κι είχα πάντα την απορία εκεί στο φόρουμ , "μόνο εγώ δυσκολεύμαι στην ανάγνωση του γάτου;" . για ένα διάστημα του'χα ρίξει άκυρο και διάβαζα καναδυο σειρές ή τίποτε από τα κείμενά του.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#781475 Είχαν κάνει κάτι παρόμοιο για τα 80 χρόνια της εταιρίας το 89 νομίζω με 80 μοντέλα, που πέρασαν και από Αθήνα τότε στο ΟΑΚΑ, πηγαίνοντας από Ιταλία σε Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο. Εκεί είχαν φέρει και την ζσγκατο SZ πρώτοεμφανιζομενο ως μοντέλο.
Ήταν πολύ όμορφη εκδήλωση και είχαμε πάει για να δούμε τα παλιά της μοντέλα από κοντά.

.