Red Garland έγραψε:Και θα αλλάξει τι ακριβώς με αυτό;
Θα τρώμε μπέργκερ και θα αποκτήσουμε Καπιτώλιο
dimviii έγραψε:Red Garland έγραψε:Και θα αλλάξει τι ακριβώς με αυτό;
θα βαζεις πλαφον στο κομμενο αεριο και θα κατεβαινει η τιμη.
bebes έγραψε:Οι Ευρωπαίοι ετοιμάζονται πυρετωδώς...
saxon_747 έγραψε:Με κάλεσαν για προμοσιον από ζενίθ, τους λέω έχω ΔΕΗ online, 0,09€ /kwh.το έγραψα τις προάλλες: στον τελευταίο λογαριασμό ΔΕΗ λέει πως από 1/8 το συμβόλαιο (που προφανώς δεν έληγε τωρα) γίνεται κυμαινόμενο με βάση τις τιμές που ανακοινώνουν ανά μήνα.
Α, λέει ανακοίνωσαν λέει από τον επόμενο μήνα ότι θα αυξηθεί η τιμή για όλους τους συνδρομητές, υφιστάμενους και νέους.
Έριξα μια ματιά στο dei.gr δεν είδα κάποια σχετική ανακοίνωση. Έχετε δει εσείς κάτι;
egobrain έγραψε:saxon_747 έγραψε:Με κάλεσαν για προμοσιον από ζενίθ, τους λέω έχω ΔΕΗ online, 0,09€ /kwh.το έγραψα τις προάλλες: στον τελευταίο λογαριασμό ΔΕΗ λέει πως από 1/8 το συμβόλαιο (που προφανώς δεν έληγε τωρα) γίνεται κυμαινόμενο με βάση τις τιμές που ανακοινώνουν ανά μήνα.
Α, λέει ανακοίνωσαν λέει από τον επόμενο μήνα ότι θα αυξηθεί η τιμή για όλους τους συνδρομητές, υφιστάμενους και νέους.
Έριξα μια ματιά στο dei.gr δεν είδα κάποια σχετική ανακοίνωση. Έχετε δει εσείς κάτι;
Η σύμβαση λήγει 7/12/2023
KiloMeater έγραψε:αν παντως αλλαζα κατι στην ΕΕ θα ηταν να την κανω πραγματική ενωση αντι να την διαλυσω
saxon_747 έγραψε:Με κάλεσαν για προμοσιον από ζενίθ, τους λέω έχω ΔΕΗ online, 0,09€ /kwh.
Πολύ κοντά στη pole. Να δούμε αύριο τι ρυθμό θα […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]