Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
saxon_747 έγραψε:Τι λέει η 330e?

Μπαίνουμε; Προσπαθώ να ψήσω τον κουμπαρουλη να το χτυπήσει με leasing.

(Ε θα το δίνει και λιγάκι όπως και το Golf GT, όποτε έχω άμεσο συμφέρον...)

Ηλεκτρικό δεν σκέφτεται; Βγάζει και η BMW αν δεν θέλει ν'αλλάξει μάρκα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#780260 Εικόνα

Εικόνα

Βγάζει και μάλιστα πέτυχα ένα σήμερα μπροστά μου για πρώτη φορά και ενώ από φωτογραφίες έλεγα ότι δεν μου άρεσε καθόλου, σήμερα ισχύει το ακριβώς ανάποδο. Το αμάξι είναι φοβερό. Δείχνει πολύ πιο καλοφτιαγμένο και περιποιημένο, έστω και οπτικά, σε σύγκριση με Tesla.
Εντυπωσιακή η i4.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#780261 Είναι η ηλεκτρική έκδοση της 4 Gran Coupe. Εμφανισιακά, υποφέρει κι αυτή λοιπόν από τις μεγάλες διαστάσεις όλων των σύγχρονων BMW (μόνον η 2 coupe αντιστέκεται, αλλά για πόσο ακόμη;).
Εγώ που το είδα από κοντά, μου φάνηκε όμορφη, ποιοτική στο εσωτερικό, μου άρεσε η πίσω πόρτα που σου δίνει εύκολη πρόσβαση (γιατί είναι liftback και όχι sedan), αλλά μέχρις εκεί.
Δεν το οδήγησα προφανώς, αλλά δεν θα το επέλεγα σε σχέση με το Tesla M3 για κανένα λόγο, ούτε σκεπτόμενος το δέρμα vs. δερματίνη (eco leather πώς διάβολο το λέει η Tesla;).

Α, και είναι και ακριβότερη από το Tesla κιόλας...
Άβαταρ μέλους
By GTS
#780265 Ειναι πολυ βαρυ, αλλα σιγουρα ωραιο αμαξι.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Anonymous Founder έγραψε:

Ηλεκτρικό δεν σκέφτεται; Βγάζει και η BMW αν δεν θέλει ν'αλλάξει μάρκα.
Όχι ακομα ηλεκτρικό. Η 330e είναι plugin hybrid , 30-50 χλμ εντελώς ηλεκτρικά μπορεί να βγάλει. Καλά είναι για αρχή.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
markvag έγραψε:

Με leasing μια χαρά, δεν θα προλάβει λογικά να βγάλει κάτι, αλλά και να βγάλει, άλλος θα το πληρώσει, οπότε είναι τέλεια.
Έλα μωρε και εσύ, άσε τις βλάβες. Σαν αμάξι τι λέει;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#780286 Τι χρήση κάνει; Στα βασικά δεν θα ειναι πολύ διαφορετικό από το δικο μου, πέρα από το -e κομμάτι.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
saxon_747 έγραψε:Όχι ακομα ηλεκτρικό. Η 330e είναι plugin hybrid , 30-50 χλμ εντελώς ηλεκτρικά μπορεί να βγάλει. Καλά είναι για αρχή.

Και σε ένα χρόνο θα ψάχνει ηλεκτρικό να το αντικαταστήσει :shifty: (αλλά θα είναι αργά :whistlink: )
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
drdino έγραψε:Τι χρήση κάνει; Στα βασικά δεν θα ειναι πολύ διαφορετικό από το δικο μου, πέρα από το -e κομμάτι.
Για πες...

Χρήση σαν βασικό αυτοκίνητο: εντός και εκτός πόλης (όχι κέντρο), μερικά ταξιδακια ανάλογα τη δουλειά, διακοπές, βόλτες κτλ. 15000-18000 χλμ ετησίως. Τώρα έχει Golf GT DSG (mk5). Γενικά, οδηγάει σβέλτα.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Scotch έγραψε:
saxon_747 έγραψε:Όχι ακομα ηλεκτρικό. Η 330e είναι plugin hybrid , 30-50 χλμ εντελώς ηλεκτρικά μπορεί να βγάλει. Καλά είναι για αρχή.

Και σε ένα χρόνο θα ψάχνει ηλεκτρικό να το αντικαταστήσει :shifty: (αλλά θα είναι αργά :whistlink: )

Ηλεκτρικό ναι, όταν μπορείς να φορτίζεις παντού και γρήγορα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
saxon_747 έγραψε:Ηλεκτρικό ναι, όταν μπορείς να φορτίζεις παντού και γρήγορα.

Αν το έχει πραγματικά ανάγκη, ναι. Αν είναι ψυχολογικό, του δίνω ένα χρόνο το πολύ (αν δεν έχει ήδη επαφή με hybrid).

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
saxon_747 έγραψε:
Scotch έγραψε:

Ηλεκτρικό ναι, όταν μπορείς να φορτίζεις παντού και γρήγορα.

σιγα θα κατσει 40 λεπτα σε ενα σεα να φορτισει και ολα κομπλαν.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Scotch έγραψε:
saxon_747 έγραψε:Ηλεκτρικό ναι, όταν μπορείς να φορτίζεις παντού και γρήγορα.

Αν το έχει πραγματικά ανάγκη, ναι. Αν είναι ψυχολογικό, του δίνω ένα χρόνο το πολύ (αν δεν έχει ήδη επαφή με hybrid).

< >
Δεν είναι θέμα ψυχολογίας αλλά πρακτικότητας.

Φεύγεις βράδυ για Αθήνα, να είσαι το πρωί σε υποκατάστημα της εταιριας, φουλ πρόγραμμα, γυρίζεις. Που θα φορτίσεις; Δεν περισσεύουν 30-40'

Πας διακοπές 2ο πόδι Χαλκιδική, ερημιά, κάνεις 500 χλμ βόλτες σε ένα ΣΚ. Που θα φορτίσεις;

Άντε, καθημερινές εντός πόλης θα φορτίσεις σπίτι, θα είσαι έτοιμος. Αν χρειαστεί εκτάκτως να πας σε πελάτη επαρχία, γιατί πρέπει να προγραμματίσεις φόρτιση;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#780347 Έτσι όπως το περιγράφεις, μάλλον το έχει ανάγκη.

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
saxon_747 έγραψε:Τώρα έχει Golf GT DSG (mk5).

Λολ, ακόμα υπάρχουν αυτά? Μνημείο αναξιοπιστίας, πρωτοποριακό τότενες βέβαια. Διτούρμπινο, διπλοσύμπλεκτο.