- 11 Σεπ 2014, 17:14
Cosmonaut21 έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Όσοι θέλουν κάτι μαζεμένο σε τηλέφωνο με εξαιρετικά χαρακτηριστικά (πλην κάμερας, αν και οι απόψεις διίστανται...), ας δει το περσινό HTC One M7. Υπάρχει και δίκαρτο από παραεισαγωγές. Είναι και Dual Active μάλιστα. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, Sense UI, FullHD, αλουμίνιο, 4.7", εξαιρετικός ήχος, μικρό μέγεθος και τιμή κάτω από 350€...
Το πρότεινε και ο Lippi πριν, εγώ σκεφτόμουν μόνον την Dual Sim έκδοση να πω την αλήθεια... 
Σε αυτά τα λεφτά όμως να πάρεις τώρα κινητό με snap600?
Όχι ότι γνωρίζω και πολλά,απλώς μιας και τυχαίνει να κάθομαι και να συγκρίνω διάφορα στο gsmarena μιας και ψάχνω για κινητό.
Κοίτα , κι εγώ για κάτι τέτοιους λόγους το απέρριψα (+την μικρή σχετικά μπαταρία). Στην πραγματική ζωή όμως, θεωρώ πως το κινητό δεν θα έχει πρόβλημα. Και είναι το μόνο compact τηλέφωνο με 4.7, FullHD και Dual Sim με Dual Standbye.
Και είναι και πανέμορφο.
Μιλώ για compact επιλογές, αλλιώς, πας σε G3, Z1, Z2, 1+ και δεν συμμαζεύεται... Και το G2 είναι μεγαλούτσικο, όπως και το Note 5.
Από κορυφαία κινητά, είναι γεμάτη η αγορά και παίζουν τα περισσότερα από 300 έως 400€. Στα μισά δηλαδή από το φθηνότερο iPhone. Αυτό, δεν κάνει το iPhone κακό τηλέφωνο, απλώς σίγουρα είναι ακριβό, αφού πληρώνεις πολύ το σηματάκι (μην ακούσω πάλι για υλικά, γιατί υπάρχουν αλουμινένια HTC με λιγότερα από 400€ και κορυφαίο IPS panel FullHD...).
Εγώ δεν έχω θέματα και παρωπίδες, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μην μου αδειάζουν την τσέπη. Επειδή στην Ελλάδα iPhone έχει ο κάθε κακομοίρης, δεν θεωρώ πως είναι και κάποιο ιδιαίτερο statement... Φυσικά το έχουν και οι ζάμπλουτοι και οι λεφτάδες, αυτοί σπάνια θα κυκλοφορήσουν με κάτι άλλο, αλλά δεν θα έδινα χρήματα για αυτό το πράγμα, μου φαίνεται πως δεν θα τα πάρεις πίσω ποτέ. Άσε που πρέπει να μπεις και στην λογική ν' αλλάζεις τηλέφωνο κάθε χρόνο και κάθε χρόνο γίνονται και λίγο ακριβότερα!
Και να πω και μια αλήθεια ακόμη, το πιο ενοχλητικό είναι το iOS και το iTunes και γενικώς οι περιορισμοί. Αν ήταν πιο ανοιχτό το πράγμα, γιατί όχι; Τώρα που μεγάλωσαν και οι οθόνες, το 6 plus μοιάζει πολύ με το 1+ μου. Μόνο που κάνει τα 3πλάσια βέβαια..