Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#7787 βέβαια εδώ που τα λέμε και η ανάλυση του μικρού δεν είναι άσχημη, μιας και με 300ppi βλέπεις μεν πιξελ, αλλά θα πρέπει να κολλήσεις το μάτι σου στην οθόνη, σε νορμάλ χρήση είσαι μια χαρά

με κινητό 1080 είναι σχεδόν αδύνατο με γυμνό μάτι, από κει και πάνω ίσως είναι υπερβολή αν και πολλοί λένε ότι στο g3 για παράδειγμα βλέπεις τη διαφορά στο πιο καθαρό κείμενο.. δε ξέρω για να πω την αλήθεια
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
Anonymous Founder έγραψε:Όσοι θέλουν κάτι μαζεμένο σε τηλέφωνο με εξαιρετικά χαρακτηριστικά (πλην κάμερας, αν και οι απόψεις διίστανται...), ας δει το περσινό HTC One M7. Υπάρχει και δίκαρτο από παραεισαγωγές. Είναι και Dual Active μάλιστα. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, Sense UI, FullHD, αλουμίνιο, 4.7", εξαιρετικός ήχος, μικρό μέγεθος και τιμή κάτω από 350€...
Το πρότεινε και ο Lippi πριν, εγώ σκεφτόμουν μόνον την Dual Sim έκδοση να πω την αλήθεια... :s_wink

Σε αυτά τα λεφτά όμως να πάρεις τώρα κινητό με snap600?
Όχι ότι γνωρίζω και πολλά,απλώς μιας και τυχαίνει να κάθομαι και να συγκρίνω διάφορα στο gsmarena μιας και ψάχνω για κινητό.
Άβαταρ μέλους
By GTS
QsisVTS έγραψε:το μεγαλύτερο θα πάρεις, σιγά μη χρυσοπληρώσεις το 2014 hd τηλέφωνο ενώ μπορείς να πάρεις 1080

επίσης το μεγάλο έχει και κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά και λογικά θα έχει και πιο μεγάλη μπαταρία

Για $100 διαφορα το 6+ είναι μονόδρομος (1080 και ΟIS), το μονο πρόβλημα αν καποιον δεν τον βολευει το μέγεθος.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Cosmonaut21 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Όσοι θέλουν κάτι μαζεμένο σε τηλέφωνο με εξαιρετικά χαρακτηριστικά (πλην κάμερας, αν και οι απόψεις διίστανται...), ας δει το περσινό HTC One M7. Υπάρχει και δίκαρτο από παραεισαγωγές. Είναι και Dual Active μάλιστα. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, Sense UI, FullHD, αλουμίνιο, 4.7", εξαιρετικός ήχος, μικρό μέγεθος και τιμή κάτω από 350€...
Το πρότεινε και ο Lippi πριν, εγώ σκεφτόμουν μόνον την Dual Sim έκδοση να πω την αλήθεια... :s_wink

Όχι ότι γνωρίζω και πολλά,απλώς μιας και τυχαίνει να κάθομαι και να συγκρίνω διάφορα στο gsmarena μιας και ψάχνω για κινητό.

στο 300αρι παίρνεις snapdragon 800

από τους επώνυμους υπάρχει gs4 (δεν έχει qualcom, αλλά παίζει με τον 800) , g2, nexus 5, Z1 ή το compact αν θες ντε και καλά μικρή οθόνη

η htc ήταν στο κόσμο της..
Άβαταρ μέλους
By Lippi
Cosmonaut21 έγραψε:

Για το M7 θα σου πω ότι είναι lag-free, χωρίς σπασίματα πουθενά (η HTC γράφει καλό κώδικα στα skins αλλά δεν παίζω παιχνίδια πάντως, οπότε δεν ξέρω εκεί τι γίνεται) έχει απίστευτο σήμα και το wifi πιάνει σε διαστημικές αποστάσεις (όπως είχε πει σε κάποιο άλλο φόρουμ ένας χρήστης). Από εκεί και πέρα, η κάμερα είναι so and so, και ανάλογα. Αν θες περισσότερα να τα πούμε στο σχετικό τόπικ.

Ον τόπικ τώρα:
Goldmund έγραψε:...
...μα αυτό ακριβώς αναρωτιόμουν κι εγώ HF... γιατί δεν έχει HD οθόνη το μικρό μέγεθος;;; δεν χωράει τεχνικά;; ή είναι πολιτική πωλήσεων;;

Αν ισχύουν οι φήμες για μπαταρία 1850mah τότε έχουμε την απάντησή.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Cosmonaut21 έγραψε:

Κοίτα , κι εγώ για κάτι τέτοιους λόγους το απέρριψα (+την μικρή σχετικά μπαταρία). Στην πραγματική ζωή όμως, θεωρώ πως το κινητό δεν θα έχει πρόβλημα. Και είναι το μόνο compact τηλέφωνο με 4.7, FullHD και Dual Sim με Dual Standbye.
Και είναι και πανέμορφο.
Μιλώ για compact επιλογές, αλλιώς, πας σε G3, Z1, Z2, 1+ και δεν συμμαζεύεται... Και το G2 είναι μεγαλούτσικο, όπως και το Note 5.

Από κορυφαία κινητά, είναι γεμάτη η αγορά και παίζουν τα περισσότερα από 300 έως 400€. Στα μισά δηλαδή από το φθηνότερο iPhone. Αυτό, δεν κάνει το iPhone κακό τηλέφωνο, απλώς σίγουρα είναι ακριβό, αφού πληρώνεις πολύ το σηματάκι (μην ακούσω πάλι για υλικά, γιατί υπάρχουν αλουμινένια HTC με λιγότερα από 400€ και κορυφαίο IPS panel FullHD...).

Εγώ δεν έχω θέματα και παρωπίδες, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μην μου αδειάζουν την τσέπη. Επειδή στην Ελλάδα iPhone έχει ο κάθε κακομοίρης, δεν θεωρώ πως είναι και κάποιο ιδιαίτερο statement... Φυσικά το έχουν και οι ζάμπλουτοι και οι λεφτάδες, αυτοί σπάνια θα κυκλοφορήσουν με κάτι άλλο, αλλά δεν θα έδινα χρήματα για αυτό το πράγμα, μου φαίνεται πως δεν θα τα πάρεις πίσω ποτέ. Άσε που πρέπει να μπεις και στην λογική ν' αλλάζεις τηλέφωνο κάθε χρόνο και κάθε χρόνο γίνονται και λίγο ακριβότερα!
Και να πω και μια αλήθεια ακόμη, το πιο ενοχλητικό είναι το iOS και το iTunes και γενικώς οι περιορισμοί. Αν ήταν πιο ανοιχτό το πράγμα, γιατί όχι; Τώρα που μεγάλωσαν και οι οθόνες, το 6 plus μοιάζει πολύ με το 1+ μου. Μόνο που κάνει τα 3πλάσια βέβαια..
:s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Lippi
QsisVTS έγραψε:
Cosmonaut21 έγραψε:

στο 300αρι παίρνεις snapdragon 800

από τους επώνυμους υπάρχει gs4 (δεν έχει qualcom, αλλά παίζει με τον 800) , g2, nexus 5, Z1 ή το compact αν θες ντε και καλά μικρή οθόνη

η htc ήταν στο κόσμο της..

Σωστό και αυτό. Πλέον στα 300 έχεις καλές επιλογές.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#7821 και το καλό με τις περσινές ναυαρχίδες που έχουν τον 800 είναι ότι δε χάνεις κάτι το ουσιαστικό σε σχέση με τα φετινά που έχουν 801, λίγα mhz στον επεξεργαστή και gpu ακριβώς την ίδια

στο μόνο που χάνεις σε κάποιες περιπτώσεις κινητών με 801 είναι τα 3GB ram , αλλά γενικά τα πράγματα είναι καλά αν θες να πάρεις μια πολύ καλή συσκευή
Άβαταρ μέλους
By Zeus
Anonymous Founder έγραψε:Είναι επειδή ΑΚΡΙΒΩΣ αυτές οι απαιτήσεις των iPhone users ανέβηκαν, που ανάγκασαν την Apple να δώσει επιτέλους μεγάλες οθόνες .

Αν με ρωτησεις εμενα παντως χεστηκα για τη μεγαλη οθονη...ισα ισα, οσο πιο μεγαλη τοσο μικροτερη φορητοτητα...αλλα μαλλον ειμαι μειονοτητα...
Αντιλαμβανομαι επισης το foul της apple στο ζητημα...ειναι κατι σαν το "η δυναμη δεν συμπιεζεται"...

Anonymous Founder έγραψε:Δεν είχα σκεφτεί καν πως θα έχουν βγάλει εφαρμογή για τα boarding passes, μέχρι σήμερα το άνοιγα στον browser ή στο Adobe Acrobat και το έδινα στην υπάλληλο. Αν ο φίλος σου έκανε 10 κλικ για κάτι τέτοιο, καταλαβαίνεις πως έκανε κάτι λάθος...
Θα δοκιμάσω στο προσεχές ταξίδι και το ανάλογο app που κατέβασα για να δω αν είναι καλύτερο.

Για το passbook το χρησιμοποιησα σαν παραδειγμα...δεν κανεις τιποτα, ειναι στο lock screen το boarding pass.
Προσωπικα οσο χαζο κι αν ακουγεται, προτιμω ios κυριως για 2 πραγματα...FaceTime και Music/iTunes.. :s_sorry
Ποτε δεν σκεφτηκα οτι εχω κατι ανωτερο, ουτε οτι εχει παραπανω δυνατοτητες απο ενα αλλο αντιστοιχα τηλεφωνο. Απλα το πρωτο δεν χρειαζεται απολυτως κανενα set-up/λογαριασμο, καλεις κανονικα οπως και απλη κληση, και ειναι πολυ πιο σταθερη βιντεοκληση σε σχεση με Skype κτλ, παιζει βεβαια μονο μεταξυ apple προιοντων, και το δευτερο, προερχομενος απο ipod, εχω ολη μου τη μουσικη στο itunes, οποτε καταργω το ipod και τα εχω ολα στο τηλεφωνο οταν ταξιδευω.

Για το user friendliness, σιγουρα οτι εχεις συνηθισει ειναι καλυτερο, αλλα επιμενω οτι το ios υπερτερει. Αντιθετα μπορω να πω οτι η μπαταρια του ειναι για κλωτσιες, και μιλαμε μονο για ομιλια, οπως επισης σε εντονη χρηση με πολλαπλες κλησεις την ιδια στιγμη παθαινει κοκομπλοκο..
Τελευταια ενεργοποιησα ξανα και το siri...μιλαμε για τρελλο γελιο...οτι πρεπει για μοναχικους τυπους, πιανεις κουβεντα με το τηλεφωνο κανονικα για τα παντα! :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By GTS
#7838 Facetime και iMessage είναι μεγαλη ευκολια. Κανω όλα τα τηλεφωνήματα από εξωτερικο με facetime. Το μονο μειον ότι το μηλο ζεσταίνεται αλλα το iPad είναι τελειο για το facetime. Εχω το ιδιο apple ID σε 3 συσκευες και μολις τηλεφωνησω τον εαυτο μου από το iPhone χτυπαει το iPad χωρις να κανω καποια ρυθμιση.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#8303 Νεοέλληνας. Ο άνθρωπος που ανεβάζει αυτό σήμερα στο FB, κυκλοφορεί με Boxster αλλά πιστολιάζει φίλο του που του έχει προσφέρει υπηρεσίες 500+€. Για πολλές καρπαζές...

Image
Άβαταρ μέλους
By kostis20
GTS έγραψε:Facetime και iMessage είναι μεγαλη ευκολια. Κανω όλα τα τηλεφωνήματα από εξωτερικο με facetime. Το μονο μειον ότι το μηλο ζεσταίνεται αλλα το iPad είναι τελειο για το facetime. Εχω το ιδιο apple ID σε 3 συσκευες και μολις τηλεφωνησω τον εαυτο μου από το iPhone χτυπαει το iPad χωρις να κανω καποια ρυθμιση.

Tι διαφορά έχει απο το viber?
Άβαταρ μέλους
By GTS
kostis20 έγραψε:
GTS έγραψε:Facetime και iMessage είναι μεγαλη ευκολια. Κανω όλα τα τηλεφωνήματα από εξωτερικο με facetime. Το μονο μειον ότι το μηλο ζεσταίνεται αλλα το iPad είναι τελειο για το facetime. Εχω το ιδιο apple ID σε 3 συσκευες και μολις τηλεφωνησω τον εαυτο μου από το iPhone χτυπαει το iPad χωρις να κανω καποια ρυθμιση.

Tι διαφορά έχει απο το viber?

Πολύ πιο αξιοπιστο και ενσωματωμενο στο λειτουργικο. Καμμια σχεση το ένα με το άλλο.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:Νεοέλληνας. Ο άνθρωπος που ανεβάζει αυτό σήμερα στο FB, κυκλοφορεί με Boxster αλλά πιστολιάζει φίλο του που του έχει προσφέρει υπηρεσίες 500+€. Για πολλές καρπαζές...

Image

ζηλειες...απλα ο ανθρωπος ξερει που βρίσκονται οι προτεραιότητες του... :s_biggrin