Για τα φανάρια μην ελπίζεις, been there done that και παλι ένα μάτσο χάλια έγιναν σε μια 2ετια.
< >

dimik έγραψε:Από τα ωραιότερα χρώματα για BMW.
Για τα φανάρια μην ελπίζεις, been there done that και παλι ένα μάτσο χάλια έγιναν σε μια 2ετια.
Anonymous Founder έγραψε:dimik έγραψε:Από τα ωραιότερα χρώματα για BMW.
Τα είχες βάψει με βερνίκι; Γιατί στου πατέρα μου που το κάναμε χωρίς βερνίκι, όντως σε 2 χρόνια έγιναν όπως πριν. Τώρα ελπίζω ν'αντέξουν παραπάνω.
Anonymous Founder έγραψε:Μετά από ένα αστείο τρακάρισμα, που μας πέτυχε πάνω στα "βράγχια" και τσάκισε την άκρη του καπώ, και την άκρη του προφυλακτήρα, και μετά από μήνες ψάξιμο, ευπειθώς αναφέρω, πως προφυλακτήρας BMW Performance για E8x δεν υπάρχει πουθενά στην αγορά. Αναγκαστικά βάλαμε πλήρες σετ M-Pack που σημαίνει πως θα πληρώσω κιόλας κάτι από την τσέπη μου αφού (δικαίως) δεν το κάλυψε η ασφάλεια του άλλου.
Από μπροστά, μπορεί να είναι και πιο όμορφο, από το πλάι χάνει πολύ σε σχέση με πριν.
Μαζέψαμε και διάφορες άλλες γρατζουνιές, βάφτηκε και η οροφή που την είχαν ξεσκίσει τα γατιά της γειτονιάς, έγινε όμορφη η γριά και ελπίζουμε να μας βγάλει για μια 5ετία (κάθε 2 χρόνια, κάνω την ίδια ευχή για 5ετία!).
Εκεί παίζει αντί να την πουλήσω, να την παρατήσω σε καμιά αποθήκη στο χωριό μέχρι να μπορεί να βγάλει πινακίδες... ιστορικού!
![]()
ΥΓ: Γυαλίσανε και τα φανάρια και βάφτηκαν και με βερνίκι, μου είπαν πως δεν θα γίνουν πάλι αμέσως χάλια, άντε να δούμε.
) είναι τρομερά διαχρονικό αυτοκίνητο. Είναι στο μεταίχμιο μεταξύ σύγχρονου και κλασσικού

Ωραίος αγώνας. Όπως είπατε αν η Φεράρι είχε κρατήσ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]