Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#779686 Αν θυμάμαι καλά, η οροφή ήταν πολύ ακριβή, κάτι σε 200-250€ χωρίς ΦΠΑ. Τα πλαϊνά δεν τα άλλαξα, γιατί απλούστατα ούτε λεφτά έχω για κάτι τέτοιο, ούτε μου αρέσουν περισσότερο από το M-pack σε σχέση με τα δικά της. Βάφτηκαν οροφή, πίσω φτερά και αριστερή πόρτα, για να μην δείχνει χάλια. Θα μου πείτε, γιατί δεν το έβαφες ολόκληρο, και η απάντηση είναι πως θα ήθελε άλλο ένα 500άρικο να μην πω και παραπάνω (2 εμπρός φτερά, πόρτα συνοδηγού, πόρτα αποσκευών) που δεν το είχα!
:lol:
Τουλάχιστον πλέον δείχνει όμορφο και όχι παρατημένο. Λεφτά για άλλο δεν παίζουν, οπότε μένουμε με αυτό, και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Με τις σημερινές τιμές, το ν'αγοράσεις αμάξι, είναι αυτοκτονία.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
dimik έγραψε:Από τα ωραιότερα χρώματα για BMW.

Για τα φανάρια μην ελπίζεις, been there done that και παλι ένα μάτσο χάλια έγιναν σε μια 2ετια.

Τα είχες βάψει με βερνίκι; Γιατί στου πατέρα μου που το κάναμε χωρίς βερνίκι, όντως σε 2 χρόνια έγιναν όπως πριν. Τώρα ελπίζω ν'αντέξουν παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:
dimik έγραψε:Από τα ωραιότερα χρώματα για BMW.

Για τα φανάρια μην ελπίζεις, been there done that και παλι ένα μάτσο χάλια έγιναν σε μια 2ετια.

Τα είχες βάψει με βερνίκι; Γιατί στου πατέρα μου που το κάναμε χωρίς βερνίκι, όντως σε 2 χρόνια έγιναν όπως πριν. Τώρα ελπίζω ν'αντέξουν παραπάνω.

Πέρασμα με αλοιφαδορους και διάφορες αλοιφές, βερνίκι και κεραμικό. Ήταν σαν καινούρια.

Τα 2 χρόνια μπορεί να είναι και λάθος και να είναι 3 αλλά είχε πέσει σοβαρή δουλειά.

Στο Golf που είχε γίνει κάτι αντίστοιχο αγόρασα τελικά με 250 ευρώ 2 καινούρια φανάρια Hella και ησύχασα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Anonymous Founder έγραψε:Μετά από ένα αστείο τρακάρισμα, που μας πέτυχε πάνω στα "βράγχια" και τσάκισε την άκρη του καπώ, και την άκρη του προφυλακτήρα, και μετά από μήνες ψάξιμο, ευπειθώς αναφέρω, πως προφυλακτήρας BMW Performance για E8x δεν υπάρχει πουθενά στην αγορά. Αναγκαστικά βάλαμε πλήρες σετ M-Pack που σημαίνει πως θα πληρώσω κιόλας κάτι από την τσέπη μου αφού (δικαίως) δεν το κάλυψε η ασφάλεια του άλλου.
Από μπροστά, μπορεί να είναι και πιο όμορφο, από το πλάι χάνει πολύ σε σχέση με πριν.
Μαζέψαμε και διάφορες άλλες γρατζουνιές, βάφτηκε και η οροφή που την είχαν ξεσκίσει τα γατιά της γειτονιάς, έγινε όμορφη η γριά και ελπίζουμε να μας βγάλει για μια 5ετία (κάθε 2 χρόνια, κάνω την ίδια ευχή για 5ετία! :lol: ).
Εκεί παίζει αντί να την πουλήσω, να την παρατήσω σε καμιά αποθήκη στο χωριό μέχρι να μπορεί να βγάλει πινακίδες... ιστορικού!
:lol:
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

ΥΓ: Γυαλίσανε και τα φανάρια και βάφτηκαν και με βερνίκι, μου είπαν πως δεν θα γίνουν πάλι αμέσως χάλια, άντε να δούμε.

Ένα ωραίο αμάξι που γερνάει αργά και όμορφα τελικά.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#779786 +1
Η Ε81 στο σωστό Spec (εμφανισιακά τουλάχιστον δεν υπάρχει πιο σωστό απ΄ αυτό του HF :inlove: ) είναι τρομερά διαχρονικό αυτοκίνητο. Είναι στο μεταίχμιο μεταξύ σύγχρονου και κλασσικού
Μακριά από τεκμήρια και λοιπά χαράτσια, μία 130i θα ήταν ιδανικό εργαλείο :inlove:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#780131 Σε ολες τις συνθεσεις που κανω στο σαιτ της Μπεμβε (αυτες που πληρωνω με ψευτικα χρηματα μουνοπολης) το εβαζα παντα σαν εξτραδακι, ετσι κι αλλιως τσαμπα ηταν :lol:

Αλλα παντα ημουν περιεργος να μου πει καποιος που το χρησιμοποιει αν και ποσο βολευει και κραταει το βλεμα σωστοτερα στο δρομο. Επισης αν μπορεις πες τι ενδειξεις μπορει να δειξει εκτος απο την ταχυτητα. Δειχνει και χαρτες για παραδειγμα?
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#780142 Ναι δείχνει οδηγίες από το gps ,όρια ταχύτητας και ταχύτητα ,cruise control,lane assist.Το πιο βολικό βέβαια είναι ότι δείχνει και το blind spot οπότε δε χρειάζεται να βλέπεις και τους καθρέπτες.
Α όταν ενεργοποιηθεί το αυτόματο φρενάρισμα κοκκινίζει όλο και γράφει ΦΡΕΝΟ!
Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ.Ειναι πολύ βολικό.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#780255 Πλύσιμο άλλη μια στο μηχανοστάσιο γιατί έβγαλα το ψευτοκάπακο και από κάτω είχαμε λίγες σκόνες.
Το υπόλοιπο έγινε κι αυτό σχολαστικά.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα