Οι τύπου Σεϋχέλλες, ρηχές παραλίες με τα ζεστά νερά δεν μου αρέσουν για μπάνιο για φωτογραφίες μόνο.
.
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Ελαφονήσι, Φαλάσαρνα, Ζάκρος, Σούγια, Κεδρόδασος, όλες στην Κρήτη, οι 3 τελευταίες οι πιο αγαπημένες. Βαθιά νερά, άγριο τοπίο, μικρή τουριστική παρέμβαση.
Οι τύπου Σεϋχέλλες, ρηχές παραλίες με τα ζεστά νερά δεν μου αρέσουν για μπάνιο για φωτογραφίες μόνο.
.
Chris έγραψε:Φουλι σιριουζ. Imho η Ελλαδα εχει τα καλυτερα μερη για κολυμπι στον κοσμο ολο. Αρα αν συμφωνησουμε στα καλυτερα της Ελλαδας, ειναι εξ'ορισμου τα καλυτερα στον κοσμο. Το οτι δεν προκειται να συμφωνησουμε στο ποια ειναι τα καλυτερα σημεια της Ελλαδας, ειναι μια ακομα αποδειξη πως η Ελλαδα εχει τα καλυτερα. Θεόδωρος Ανδρεάδης - Συγγελάκης, απο το Γυαλισκαρι της Τζιας, για το mega
ΥΓ οπως ειπε κι ο μουσατος, ή θα εχουν καρχαριες/πιρανχας/stingrays, ή θα ειναι κρυα, ή θα ειναι αψογα απο ντροουν/ινσταγκραμ/κλπ αλλα τραγικα απο κοντα, ειτε το νερο θα ειναι θολο, ειτε η "εξωτικη" αμμος θα ειναι στην πραγματικοτητα λασπες, κλπ κλπ
ΥΓ2 γελαω οταν βλεπω κατι αρθρα του στυλ οι 20 καλυτερες παραλιες της ευρωπης, κι εχει 3-4 ελληνικες, κατι ιταλικες ισπανικες, οκ το ακουω, μετα ξερωγω το μπραιτον και διαφορες αλλες στη βαλτικη. Γελανε και τα τσιμεντα. 20 καλυτερες παραλιες της ευρωπης σημαινει 20 καλες παραλιες στην Ελλαδα. Στις 100 καλυτερες της ευρωπης ειναι που αρχιζω και το συζηταω να μπει και καμια στο αμαλφι μεσα, οριακα. Για την εμπειρια, οχι οτι ειναι πραγματικα καλυτερα εκει απο την νουμερο 100 καλυτερη ελληνικη παραλια
Nosferatu έγραψε:Chris εχεις ταξιδέψει καθολου η οτι λενε τα ιντερνετς? Απο που την αντλεις αυτη τη σιγουρια?
Απο τα λιγα που εχω παει, για αρχη στα κοντα Τουρκια, εχει απιστευτα μερη με κορυφαια για μενα oludeniz και kaputas. Mετα Καραϊβική, Cayman Islands, ολο το νησι καταπράσινο και τιρκουάζ παραλιες. Αποθέωση Ταϊλάνδη, σταματω την περιγραφη, απλα δεν.
Πουθενά σε ολα αυτα καρχαριες/λασπες και λοιπα.
Νίκος Παππάς έγραψε:Ελαφονήσι, Φαλάσαρνα, Ζάκρος, Σούγια, Κεδρόδασος, όλες στην Κρήτη, οι 3 τελευταίες οι πιο αγαπημένες. Βαθιά νερά, άγριο τοπίο, μικρή τουριστική παρέμβαση.
.
Geralt έγραψε:Chris έγραψε:Φουλι σιριουζ. Imho η Ελλαδα εχει τα καλυτερα μερη για κολυμπι στον κοσμο ολο. Αρα αν συμφωνησουμε στα καλυτερα της Ελλαδας, ειναι εξ'ορισμου τα καλυτερα στον κοσμο.
REALZEUS έγραψε:Νομίζω υπερβάλλεις λιγάκι. Από γεωλογικής άποψης δεν έχει κάτι διαφορετικό η Ελλάδα από την υπόλοιπη Μεσόγειο.
Κι ομως, η Ιταλια δεν εχει παραλιες. Ουτε η Γαλλια. Μεταξυ τους, ζητημα να έχουν καμια 10αρια καλες παραλιες.
Εγω προσωπικα εκτος Ελλαδας, εχω κανει μπανιο σε Σρι Λανκα, Μαλδίβες και Σαν Φρανσισκο, οκ δεν ηταν ασχημες οι τροπικες παραλιες, αλλα επιμενω οτι οι παραλιες του Ιονιου ειναι ανωτερες.
Καλα Μπραιτοναρα που εμενα μερικα χρονια, την εχω φαει την νοτια ακτια της Αγγλιας με το κουταλι, ποδι δεν βαζεις μεσα για κανενα λογο
REALZEUS έγραψε:Παίζει γερά ο τοπικισμός πάντως.Εγώ αν και μένω στην Κρήτη θα συμφωνήσω αρκετά.![]()
Φυσικά και η Ιταλία έχει ανάλογες παραλίες, όπως φυσικά και η Τουρκία ή η Κύπρος.
ΥΓ: Είμαι ο μόνος που δεν μου αρέσει η Κρήτη; Μόνο τα Χανιά και φυσικά το παλάτι του Μίνωα με εντυπωσίασαν. Επίσης έχει τρομακτική ζέστη το καλοκαίρι, δεν παλεύεται!
Πολύ κοντά στη pole. Να δούμε αύριο τι ρυθμό θα […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]