Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

3
23%
0
N/A
2
15%
0
N/A
4
31%
0
N/A
1
8%
2
15%
1
8%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By edmond
#779376 Νταφάκ, μόλις είπαν ότι από αύριο μπαίνει pregame εκπομπή με κοροβλάκα και Πουρναράκη ή με γελάσαν τα ώτα μου?
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#779388 Διαστημικός Μαξ.

Φεράρι θίασος.

Τραγικές οι Μερτσέντες, αλλά άλλη μια νίκη του Χάμιλτον έναντι στον μικρό Γιώργη.

Δυνατές οι Αλπίν.

Ρικιάρντο σε ελεύθερη πτώση.

Άλφα Ρομέο με το μυαλό εκτός F1 ήδη.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#779389 Τυχεροί που ζούμε αυτόν τον τύπο...Τι διαστημικός γύρος. 8 δέκατα. Παπαπα.
Ανατριχιλα

Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By g8777
Wait, what are these tyres?" Leclerc asks over team radio. "It is a mistake," is the reply. He's on new tyres despite knowing he cannot fight for pole. Whoops.

Εγώ ένα θα πω.

Να λήξει τώρα. Ναι, γιατί όχι; Τί να κάτσουμε να κάνουμε δλδ; Κάτι αρρώστακια μείναμε να παίζουμε τις κουμπάρες στο φορουμικο πρωτάθλημα.

Ποιο το νόημα δεν καταλαβαίνω πλέον. Και μην μου πείτε "Δεν γίνονται αυτά G".
Γίνονται και παραγινονται. Και ο Παπαπέτρου το 1998 το έληξε στο 82 μέσα στην Τούμπα, να προλάβει το τελευταίο αεροπλάνο της Aegean με τον Γενεραλη ( "σφύρα το να πα να φύγουμε").
Ανώτερα βια που λένε. Να γίνει το ίδιο και εδώ, να βγει αύριο ο Στέφανο και να το λήξει, κρίμα είναι .Να πάει ο κόσμος σπίτια του και εμείς να αραξουμε ήρεμοι και ασφιχτοι πλέον, τώρα που ξεκινάει και ο Παπακαλιάτης.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#779396 Άργησε καμια 7ετια να σε πιάσει ο πόνος για το άθλημα g. Όταν τις έπαιρνε ο Λουης τόσα χρόνια μόκο ο g. Άραξε τωρα

Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By g8777
BARHonda έγραψε:Η μόνη αγωνία για αύριο είναι αν θα έχει χτυπήσει κορυφή μέχρι τα μέσα του αγώνα ο Βερστάπεν…

Η μονη αγωνια ειναι στους ποσους γυρους θα το ληξουν :whistlink: . Ελπιζω λιγους, εχουμε να δουμε και το τρεηλερ του Παπακαλιατη. :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:Άργησε καμια 7ετια να σε πιάσει ο πόνος για το άθλημα g. Όταν τις έπαιρνε ο Λουης τόσα χρόνια μόκο ο g. Άραξε τωρα

Tapatalk
Κι εσύ γκρινιαζες τόσα χρόνια αλλά τώρα γουστάρεις.

Ξυδακι και στους 2 σας.

Εμείς οι υπόλοιποι τι διάολο φταίμε; Εεεε;

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#779400 Ζήτησα εγώ ποτέ να το λήξουν? Εγώ γκρίνιαζα για το χρεπι Χοντα κλπ. Καμία σχέση. Ο g δε λέει να το χωνέψει. Και καλά κάνει...χιχιχι

Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By g8777
#779402 Θα φτασουμε να απολογουμαστε και στον Γιωργακη τωρα Νικοπαππα; Για τις κατα φαντασιαν ΜΠΟΥΡΔΕΣ του ανα 3 και λιγο;