Χθες Πεμπτη, που ηταν μαλλον πανω απο την ομορφη Καλοσκοπη, πρεπει ο Λαππι να ερωτευτηκε μια πλαγια με ελατα και να κατεβηκε πολυ χαμηλα.
Οποτε σημερα δεν μπορεσαν να κανουν καθολου δοκιμες;
Yugo_para_siempre έγραψε:Αν καταλαβα καλα, η Τογιοτα ειχε κανονικα 4 ημερες Τριτη με Παρασκευη.
Χθες Πεμπτη, που ηταν μαλλον πανω απο την ομορφη Καλοσκοπη, πρεπει ο Λαππι να ερωτευτηκε μια πλαγια με ελατα και να κατεβηκε πολυ χαμηλα.
Οποτε σημερα δεν μπορεσαν να κανουν καθολου δοκιμες;
kostis20 έγραψε:Θα πάει κανείς στην υπερειδικη στο ΟΑΚΑ?
Τι ώρα λέτε να είμαστε εκεί ?Θα έχει κάτι να δούμε πριν τις 19:30…?
dimviii έγραψε:Σήμερα είδα δοκιμές Κατσούτα,ο οποίος το έβγαλε το μεσημέρι.
Φύγαμε και πήγαμε λίγο πιο μακρια και είδαμε τον Τανακ σε κομμάτι 5ης φορτωμένης καλά.
Λίγα περάσματα,το αυτοκίνητο καθόταν πολύ στο σέρβις ανάμεσα στα περάσματα.Αλλαξαν και σαζμαν.
Αύριο Νέβιλ όπου θα δω τα πρωινά περάσματα και επιστροφή νωρίς.

Νίκος Παππάς έγραψε:Εγώ Θ29...μήπως βρεθούμε?kostis20 έγραψε:Θα πάει κανείς στην υπερειδικη στο ΟΑΚΑ?
Μιλουσα χθες με φιλαρακι που ασχολειται με το ραλι και μου ειπε οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα. Θα κλεισουν πολλα μερη γυρω απο το ΟΑΚΑ, θα εχει και 70 χιλιαδες κοσμο οποτε προβλεπεται χαμος.
Προσωπικα θα παω με τον μικρο νωρις, κατα τις 17:30 να παρκαρουμε να δουμε τα σταντ, ελπιζω και για αυτογραφα στο Rally village στις 18:30. Εισιτηρια εχω στην Θ6
kostis20 έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Εγώ Θ29...μήπως βρεθούμε?kostis20 έγραψε:Θα πάει κανείς στην υπερειδικη στο ΟΑΚΑ?
Μιλουσα χθες με φιλαρακι που ασχολειται με το ραλι και μου ειπε οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα. Θα κλεισουν πολλα μερη γυρω απο το ΟΑΚΑ, θα εχει και 70 χιλιαδες κοσμο οποτε προβλεπεται χαμος.
Προσωπικα θα παω με τον μικρο νωρις, κατα τις 17:30 να παρκαρουμε να δουμε τα σταντ, ελπιζω και για αυτογραφα στο Rally village στις 18:30. Εισιτηρια εχω στην Θ6
https://i.ibb.co/67c5PvjZ/e078736b6ef[…]
Μην τα μπερδεύετε με αεροπλάνα. Αν δεν κουβαλάνε κ[…]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]