Forum για το Ράλι Ακρόπολις
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#779163 Αν καταλαβα καλα, η Τογιοτα ειχε κανονικα 4 ημερες Τριτη με Παρασκευη.

Χθες Πεμπτη, που ηταν μαλλον πανω απο την ομορφη Καλοσκοπη, πρεπει ο Λαππι να ερωτευτηκε μια πλαγια με ελατα και να κατεβηκε πολυ χαμηλα.

Οποτε σημερα δεν μπορεσαν να κανουν καθολου δοκιμες;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Yugo_para_siempre έγραψε:Αν καταλαβα καλα, η Τογιοτα ειχε κανονικα 4 ημερες Τριτη με Παρασκευη.

Χθες Πεμπτη, που ηταν μαλλον πανω απο την ομορφη Καλοσκοπη, πρεπει ο Λαππι να ερωτευτηκε μια πλαγια με ελατα και να κατεβηκε πολυ χαμηλα.

Οποτε σημερα δεν μπορεσαν να κανουν καθολου δοκιμες;

Εικόνα

Σημερα εκανε δοκιμες ο Κατσουτα και ο Ροβανπερα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#779238 Sofia Siriatou
@sophia_wrc
·
1h
Sebastien Loeb and Isabelle Galmiche had an exit during their pre-event test for Acropolis Rally Greece which was caused by brake failure! #WRC #AcropolisRally #AcropolisRallyGreece

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#779249 Κι εγώ θα παω, έχω VIP θέση από φίλο χορηγό.

don't panic
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#779262 Loeb σημερα
https://www.youtube.com/watch?v=PwzVAuGU01A&t=89s
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#779391 Σήμερα είδα δοκιμές Κατσούτα,ο οποίος το έβγαλε το μεσημέρι.
Φύγαμε και πήγαμε λίγο πιο μακρια και είδαμε τον Τανακ σε κομμάτι 5ης φορτωμένης καλά.
Λίγα περάσματα,το αυτοκίνητο καθόταν πολύ στο σέρβις ανάμεσα στα περάσματα.Αλλαξαν και σαζμαν.
Αύριο Νέβιλ όπου θα δω τα πρωινά περάσματα και επιστροφή νωρίς.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#781374 Θα πάει κανείς στην υπερειδικη στο ΟΑΚΑ?
Τι ώρα λέτε να είμαστε εκεί ?Θα έχει κάτι να δούμε πριν τις 19:30…?
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kostis20 έγραψε:Θα πάει κανείς στην υπερειδικη στο ΟΑΚΑ?

Μιλουσα χθες με φιλαρακι που ασχολειται με το ραλι και μου ειπε οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα. Θα κλεισουν πολλα μερη γυρω απο το ΟΑΚΑ, θα εχει και 70 χιλιαδες κοσμο οποτε προβλεπεται χαμος.

Προσωπικα θα παω με τον μικρο νωρις, κατα τις 17:30 να παρκαρουμε να δουμε τα σταντ, ελπιζω και για αυτογραφα στο Rally village στις 18:30. Εισιτηρια εχω στην Θ6
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
dimviii έγραψε:Σήμερα είδα δοκιμές Κατσούτα,ο οποίος το έβγαλε το μεσημέρι.
Φύγαμε και πήγαμε λίγο πιο μακρια και είδαμε τον Τανακ σε κομμάτι 5ης φορτωμένης καλά.
Λίγα περάσματα,το αυτοκίνητο καθόταν πολύ στο σέρβις ανάμεσα στα περάσματα.Αλλαξαν και σαζμαν.
Αύριο Νέβιλ όπου θα δω τα πρωινά περάσματα και επιστροφή νωρίς.

Για Σάββατο, τι θα προτείνατε για κάτι κοντά στην Αθήνα και με εύκολη πρόσβαση για να δούμε λίγο αγώνα; :oops:
Από ό,τι είδα, δεν υπάρχει τίποτε, μόνον η Παρασκευή είναι κοντά, άρα πολύ δύσκολο να καταφέρω να πάω.
:(
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Νίκος Παππάς έγραψε:

Μιλουσα χθες με φιλαρακι που ασχολειται με το ραλι και μου ειπε οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα. Θα κλεισουν πολλα μερη γυρω απο το ΟΑΚΑ, θα εχει και 70 χιλιαδες κοσμο οποτε προβλεπεται χαμος.

Προσωπικα θα παω με τον μικρο νωρις, κατα τις 17:30 να παρκαρουμε να δουμε τα σταντ, ελπιζω και για αυτογραφα στο Rally village στις 18:30. Εισιτηρια εχω στην Θ6
Εγώ Θ29...μήπως βρεθούμε?
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kostis20 έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Εγώ Θ29...μήπως βρεθούμε?

Μπορουμε. Θα σου στειλω αυριο το απογευμα στο Messenger :s_wink
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#781512 Ερώτηση ΕΑΝ ξέρει κανείς. Στους Πύργους πρόσβαση από Αθ.Διάκο μόλις βγούμε στην ειδική προς τα πού πάμε; Αριστερά ή δεξιά;