Cosmonaut21 έγραψε:Εγώ έμεινα εδώ: ''Άλλο κείμενο είχε δώσει στην αρχή η Κομισιόν στην ελληνική πλευρά, και άλλο κατατέθηκε μετά από παρέμβαση των Γερμανών. Το τελικό κείμενο εμμένει στο μνημόνιο του 2012.''
Μας ανεβοκατεβάζουν μαλάκες αλλά δε βλέπω να σέβονται το αποτέλεσμα των εκλογών οι Γερμαναράδες.
Mercyful_Fate έγραψε:Cosmonaut21 έγραψε:Εγώ έμεινα εδώ: ''Άλλο κείμενο είχε δώσει στην αρχή η Κομισιόν στην ελληνική πλευρά, και άλλο κατατέθηκε μετά από παρέμβαση των Γερμανών. Το τελικό κείμενο εμμένει στο μνημόνιο του 2012.''
Μας ανεβοκατεβάζουν μαλάκες αλλά δε βλέπω να σέβονται το αποτέλεσμα των εκλογών οι Γερμαναράδες.
Βέβαια αυτό διαρρέει η ελληνική πλευρά, έτσι?![]()
Όπως διέρρεε η προηγούμενη ελληνική πλευρά ότι η τρόικα τους αναγκάζει να φορολογούν τους πάντες και τα πάντα.
dimviii έγραψε:pik. έγραψε:και μετα θα τον παρει η culona τηλεφωνο και θα τον βαλει στην θεση του.
σιγα τον μακακα τον Ρεντσι...
ειμαστε μονοι μας,δεν σας αρεσει,γιατι ολοι μας εχουν φτυσει.
κανουν δηλωσεις υποστηριξης, σιγα τον |λογοκρισία|..
εχετε μεγαλη πλακα τελικα.![]()
![]()

Cosmonaut21 έγραψε:Μας ανεβοκατεβάζουν μαλάκες αλλά δε βλέπω να σέβονται το αποτέλεσμα των εκλογών οι Γερμαναράδες.
spiros έγραψε:Cosmonaut21 έγραψε:Μας ανεβοκατεβάζουν μαλάκες αλλά δε βλέπω να σέβονται το αποτέλεσμα των εκλογών οι Γερμαναράδες.
μεθαυριο, τα Σκοπια κανουν εκλογες και σχηματιζει κυβερνηση ενα κομμα, το οποιο ειχε σαν κυριο προεκλογικο συνθημα "θα παρουμε τα οπλα να κατεβουμε στη Θεσ/νικη".
εμεις, εχουμε κανενα λογο να σεβαστουμε το αποτελεσμα των εκλογων τους και να τους την παραδωσουμε;
Οι τύποι κολλάνε στη συγκεκριμένη φράση.Η οποία για να αλλάξει σημαίνει να κάνει ένα πέρασμα από όλα τα κοινοβούλια.

red_monster έγραψε:Οι γερμαναραδες περιμένουν μα δουν κοστολόγηση... Μπορείς να διανοηθεις οτι πανε σε euro group χωρις καμία κοστολόγηση προγράμματος ;![]()
Τι ρεζίλια ρε φουστη μου
Hellenic tifosi έγραψε:Αν συμφωνήσουμε σε "conclusion of current program" ΧΩΡΙΣ τα μέτρα Χαρδούβελη + παράταση 5-6 μηνών μέχρι να αποδώσει το πρώτο κυβερνητικό έργο, που είναι το πρόβλημα;
Ο Λουης ήταν ο μόνος στη βροχή που ξεκίνησε με 1[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]