Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#77123 Τότε κοίταξε και στο Leroy Merlin. Έχω ξαναπεί πως είχε εντυπωσιακά κομμάτια στην έκθεση της Λ. Πειραιώς, οπότε είναι κοντά με το ΙΚΕΑ της Λ. Κηφισού για άμεση "αντιπαραβολή" στις κουζίνες τους.
:)
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#77127 Καλοριφέρ:
Purmo vs Buderus vs Kermi vs Delonghi vs Quinn (κάτι Αγγλικά)

Όλοι οι μαγαζάτορες θεωρούν καλύτερη την πρώτη (Φιλανδική).
Για τα Quinn έχει ακούσει κανείς κάτι;
Άβαταρ μέλους
By trident1971
dimitrisB έγραψε:Τότε κοίταξε και στο Leroy Merlin. Έχω ξαναπεί πως είχε εντυπωσιακά κομμάτια στην έκθεση της Λ. Πειραιώς, οπότε είναι κοντά με το ΙΚΕΑ της Λ. Κηφισού για άμεση "αντιπαραβολή" στις κουζίνες τους.
:)

Αν τιθεται θεμα ευκολιας κατασκευης, σε φαση "το φτιαχνω εγω", εχοντας φτιαξει κουτια και απο τα 2... μακραν τα ΙΚΕΑ. Αν ειναι για ενα δυο κουια δεν τρεχει τιποτα, για περισσοτερα μπρρρρ1!!
Αν τα φτιαξει αλλος, παρτε τα πιο ομορφα!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#77326 Ο κόσμος συνεχίζει να ζητάει όσα του λείπουν σε ενοίκια:
Στο Παγκράτι, για 2άρι 60τμ σε πολυκατοικία του ΄75, 3ου ορόφου (5 σύνολο) ανακαινισμένο το 2005, ζητάει 370€ αδιαπραγμάτευτα!
ΟΚ : "Αν αργήσω, φάτε!" :lol:
Δηλαδή τα 250-280€ που στη θέση του θα ζητούσα θεωρώντας ως αξιοπρεπή τιμή, αυτός δεν τα γουστάρει.
Μετά θα διαμαρτύρεται για το πως θα πληρώσει ΕΝΦΙΑ-ΦΜΑΠ αφού είναι ξενοίκιαστο.
Και μπορεί και να μην τον πληρώνει στο παλιοκράτος, ως εμπαναστάτης της ΄κονόμας :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#77803 Το ίδιο ισχύει και στις πωλήσεις κατοικιών. Έχω δει ένα σωρό χρέπια 20ετίας και ζητάνε όσα μπορεί και να το πήρανε.. :dizzy:

sknipper μετά από εκτεταμένη έρευνα κουζίνας βρήκα πιο φθηνό value 4 money τον Λυγνό στη Δάφνη http://lygnos.gr/ και λίγο πιο φθηνά μου ερχόταν μαραγκός. 3Κ δλδ μου έβγαινε με μαραγκό και ~3300 από Λυγνό. Μετά οι τιμές ανέβαιναν κατακόρυφα, από 3.900 και πάνω. Για πολυεστερικό (ακρυλικό το λένε κάποιοι), όχι βακελίτη. Σίγουρα θα σου βγει φθηνότερος ο βακελίτης. Μετά παίζουν ρόλο και οι μηχανισμοί που θα βάλεις.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
Dimitris_P έγραψε:Το ίδιο ισχύει και στις πωλήσεις κατοικιών. Έχω δει ένα σωρό χρέπια 20ετίας και ζητάνε όσα μπορεί και να το πήρανε.. :dizzy:

To 20ετίας δεν το λες και χρέπι, εκτός αν το είχαν κάνει να φαίνεται έτσι. Μιλάμε για 1995. Του '75 που είπε ο Δημήτρης, είναι 40ετίας. Double score..
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
EDDIE_147 έγραψε:Καλοριφέρ:
Purmo vs Buderus vs Kermi vs Delonghi vs Quinn (κάτι Αγγλικά)

Όλοι οι μαγαζάτορες θεωρούν καλύτερη την πρώτη (Φιλανδική).
Για τα Quinn έχει ακούσει κανείς κάτι;

UP

Βασικά το ντέρμπι είναι Purmo vs Buderus με τα πρώτα λίγο πιο ακριβά.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#77824 Ο πολυχρονεμένος μας πρωθυπουργός, Αλέξης έχει υποσχεθεί ανεπίσημα ότι οι απανταχού μαλακοδιανοούμενοι θα έχουν 40% στο πετρέλαιο.

Μολόγα τώρα, Φιλανδικά ή Γερμανικά; :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#77826 Φινλανδικό καλύτερα μάλλον ξέρουν περισσότερο από κρύο.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Dodger έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Το ίδιο ισχύει και στις πωλήσεις κατοικιών. Έχω δει ένα σωρό χρέπια 20ετίας και ζητάνε όσα μπορεί και να το πήρανε.. :dizzy:

To 20ετίας δεν το λες και χρέπι, εκτός αν το είχαν κάνει να φαίνεται έτσι. Μιλάμε για 1995. Του '75 που είπε ο Δημήτρης, είναι 40ετίας. Double score..

Είχα δει ένα ούτε 10ετίας στην Ηλιούπολη και για να δώσουν περισσότερα τμ στα διαμερίσματα είχαν κόψει από το κλιμακοστάσιο, με αποτέλεσμα μόνο ο λιγνός να χωράει στις σκάλες και στο ασανσέρ, ο χοντρός τον πούλο :lol: Τιμή δε θα πω :s_yes

Επίσης είναι παραπάνω από υπερβολή να ζητάνε >1500€/τμ για μτχ ειδικά όταν σ'αυτά τα λεφτά μπορείς να βρεις και καινούριο ...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#77861 Αναλόγως σε ποια περιοχή, τα 1500€ και σε μεταχειρισμένο, στην κάτω Γλυφάδα θα μου φαινόταν ευκαιρία υποθέτω... :lol:
Επίσης έχω να πω πως μετά από κάμποσες βόλτες στην περιοχή λόγω αδελφού, έχω συμπαθήσει πάρα πολύ το Μετς, είναι πολύ όμορφο μέρος να ζεις, απλώς έχει πρόβλημα με το παρκάρισμα, άρα χωρίς πάρκινγκ μόνον νοικιάζεις.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
Anonymous Founder έγραψε:....έχω συμπαθήσει πάρα πολύ το Μετς,....

:s_roses
Στο Μέτς η στάθμευση παραμένει θέμα , αλλά απο το 2013 η κατάσταση βελτιώθηκε αισθητά και συνήθως θα βολευτείς κάπου κοντά και γρήγορα.
Τα σπίτια είναι 60% μονοκατοικίες και σχεδόν όλα ανακαινισμένα-αναπαλαιωμένα, ενώ η ησυχία στην περιοχή είναι απέραντη.
Σε αυτό το τελευταίο, βοηθά και το Α΄Νεκροταφείο... :lol:
Bonus: Τα 15 λεπτά περπάτημα για Ακρόπολη-Πλάκα-Μοναστηράκι- Σύνταγμα-Κολωνάκι, που είναι "ευκολία"! :)

Στις τιμές : Είναι αισχρό να ζητάς ενοίκιο 370€ για 60 τμ στην περιπτωση που ανέφερα στο Παγκράτι, όταν στη xe.gr υπάρχουν αγγελίες για διαμερίσματα στην ευρύτερη Γλυφάδα , σε νεότερες πολυκατοικίες για 90-100 τμ με 500€, κάποια και με τζάκι και θέση στάθμευσης.
Φαίνεται αυτοί οι ιδιοκτήτες είναι κορόιδα κι ο Παγκρατιώτης μάνγκας ! :roll:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#78663 Καλά, δεν συγκρίνω με τίποτε κιόλας το Παγκράτι με το Μετς, το τελευταίο είναι άλλος τόπος: ηρεμία, ησυχία, έχω πάθει πλάκα τόσο εγώ όσο και οι γονείς μου που έρχονται από Γιάννενα, αράζουν στο σπίτι του αδελφού και κάνουν τις βόλτες τους!
:lol:
Υπόψιν, 55 τμ, ανακαινισμένο (κουζίνα, μπάνιο καινούρια), χωρίς κοινόχρηστα, με δύο A/C για θέρμανση/ψύξη, 250€ και εξαιρετική η ιδιοκτήτρια.
:metalo:

Γλυφάδα με 500€ ελπίζω να ψάχνω κι εγώ σε κάνα χρόνο! :lol:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#78666 Ψιλο-σοβαρόν θέμα: μας βρήκε παγοπληξία κατακούτελα και μας έχει κάνει τα στηθαία στη ταράτσα σαν βυζοδέστρες. Κτίριο 5ετίας, *υποτίθεται* καλής κατασκευής. Βέβαια έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό ότι ο σοβατζής έκανε την uber-tsatra-patra σκατοδουλειά για να τελειώνει γρήγορα, αφού ο σοβάς μέσα-έξω τρίβεται με το χέρι και φεύγει σε κομμάτια αν π.χ. πας να καρφώσεις ένα κάδρο :thumbsdown:

Το κακό είναι ότι (α) απαιτούνται σκαλωσιές για να γίνει δουλειά εκεί ψηλά, και (β) είναι εξαιρετικά πιθανό ότι θα μας βγάλει και άλλα φασούλια στην πορεία. Όντας ιδιοκτήτες, πρέπει να βρούμε κάποια σοβαρή λύση. Αρκούν τα διάφορα υδρόφοβα σφραγιστικά υλικά, ή απαιτείται και κάτι άλλο ?