Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#778146 Δεν είχες οδική;
Για την αντλία νερού. Αν είναι να την πάθεις με υπερθέρμανση, δε θα είναι από τη μάρκα των λαδιώνε αλλά από το σύστημα ψύξης. Γι'αυτό , αλλαγή της αντλίας νερού , ειδικά γερμανικής με πλαστικά τζιτζιμπράτζαλα, τακτικά.
Επίσης , συνήθως πριν τα κακαρώσει , προειδοποιεί με σταδιακή-μικρή απώλεια ψυκτικού υγρού σε εύρος κάποιων μηνών .Εσύ συμπλήρωνες υγρό πριν το συμβάν;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#778171 Παντα εχω οδικη. Αλλα σιγα μην περιμενα με τις ωρες την οδικη, ενω μπορουσα σε 10 λεπτα να ειμαι στην Καρεντα μονος μου... Ασε που η φαση επρεπε να γινει τσακ-μπαμ οσο ηταν ακομα κοσμος στο καταστημα...

Η αντλια κιχ δεν ειχε κανει πριν. Μια και καλη παρεδωσε το πνευμα!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Καλή προσπάθεια, αλλά αν έχεις δει το Αγρινιο -Λευκαδα να γινεται σε 40 λεπτα, αυτα ειναι καπως...ευπεπτα. :s_dunno

Ασε μας μωρε Τζι. Αυτα τα πραγματα δε γινονται. Εκτος αν μιλας για τον οδηγο με το μαυρο αμαξι που ποσταρισε ο Κιλο, που ειχε παρκαρει το μισο στη γη και το μισο να αιωρειται πανω απο το γκρεμο. Αν μιλας δηλαδη για ανθρωπο που παιζει τη ζωη του κορωνα/γραμματα σε καθημερινη βαση.

Τοσα κιλα @@ δεν εχω, το παραδεχομαι :s_sad
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#778176 Τουρμπάτος και σε αμάξι κάποιας ηλικίας που πατιέται , έπρεπε να το περιμένεις. Αυτά τα ξέρουν αλλά δεν στα λένε τα συνεργεία γιατί απ'αυτά ζούνε.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#778187 Ποιο μοτορι ειχες στο Α3; Επίσης και σε αυτό το ESP χάλια;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mirage έγραψε:Ποιο μοτορι ειχες στο Α3; Επίσης και σε αυτό το ESP χάλια;

Ενα ντιζελ ειχε, ουτε που ξερω μοντελο. Σα μοτερακι τιποτα σπουδαιο. Αργοτερο κι απο το δικο μου ηταν απ' οσο θυμαμαι.

Το ESP μια χαρα. Καμια σχεση με το χαλι το δικο μου. Αλλα δεν παυει να αποτελει εναν ενοχλητικο μεσαζοντα αναμεσα στο ποδι μου και στο μοτερακι. Επισης μιλαμε για ψοφια αμαξια που προσπαθεις σκληρα για να σπινιαρουν λιγο. Κι οταν το καταφερνεις επιτελους να σου κοβει τη γλυκα το ESP? Δε λεει...
Άβαταρ μέλους
By markvag
George_Prix έγραψε:βλεπω γυρω στα 214 στο κοντερ και τραβαω μια φωτο. Καπακι κοβω ελαφρως στα 185 για να στειλω τη φωτο με τιτλο "ΓΑΤΑΚΙ":

Συγνώμη... Στα 210+ άφησες το τιμόνι και τα μάτια από τον δρόμο για να βγάλεις φωτογραφία και να την στείλεις;; :help:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
markvag έγραψε:
George_Prix έγραψε:βλεπω γυρω στα 214 στο κοντερ και τραβαω μια φωτο. Καπακι κοβω ελαφρως στα 185 για να στειλω τη φωτο με τιτλο "ΓΑΤΑΚΙ":

Συγνώμη... Στα 210+ άφησες το τιμόνι και τα μάτια από τον δρόμο για να βγάλεις φωτογραφία και να την στείλεις;; :help:

Άσε ρε Μάρκο το κήρυγμα. Στα 250+ γίνονταν αυτό κάποτε στο φόρουμ... (βλέπω και στιγμιαία 26,7 λίτρα/100 χλμ, που ήταν χαμηλή, γιατί μάλλον είχε πιάσει τον κόφτη τελικής :lol: ) :whistlink:

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 22 Αύγ 2022, 10:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#778317 Τζιάκο από το πολύ φώτοσοπ κοντεύει να αλλάξει ο πίνακας οργάνων και να γίνει Λαμποργκίνι... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:
markvag έγραψε:

Άσε ρε Μάρκο το κήρυγμα. Στα 250+ γίνονταν αυτό κάποτε στο φόρουμ... (βλέπω και στιγμιαία 26,7 λίτρα/100 χλμ, που ήταν χαμηλή, γιατί μάλλον είχε πιάσει τον κόφτη τελικής :lol: ) :whistlink:

Εικόνα

To ίδιο επικίνδυνο είναι, δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις; :hmmm:

Το ότι γινόταν, δεν το κάνει λιγότερο επικίνδυνο.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#778335 Το έχω κάνει στην Σ. Αραβία και τι έχω βάλει στο προηγούμενο φόρουμ με το Thesis και δείχνει και 52 βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία...

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#778337 Πφφφφφ

φλαταδουρα, καλοκαιρακι, το μονο που ηταν επικινδυνο ηταν η Λαντσια.

Κοιτα εδω Φεβρουαριος 2009 6κατι το πρωι:

Εικόνα

Εδω

:s_bye
Άβαταρ μέλους
By markvag
#778355 Με ρελαντί πήγαινες, εκεί τουλάχιστον με 230! :rtfm:

Αλλά εντάξει, VW, δεν έχω απαιτήσεις. :shifty: