Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#758883 Το walman το έχω κι εγώ (σε κάποιο ντουλάπι είναι χωμένο).

.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#758896 Το φορητό CD Sony τα είχε βγάλει τα λεφτά του. Πρέπει κάπου να το έχω ακόμη χαντακωμένο.
Walkman, είχα πάρει ένα ακριβό Grundig, από το Εικόνα - Ήχος στην Θεσσαλονίκη, το οποίο αν και ήταν πολύ στιβαρό ως κατασκευή και είχε φοβερή τεχνολογία πάνω του, θυμάμαι ότι μου είχε σπάσει τα νεύρα, επειδή δεν έπαιζε σωστά την κασέτα και είχα βαρεθεί να τρέχω στο service για να μου το φτιάξουν. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By glf
#758913 Έχω πάει Ακρόπολις και ράλλυ Χαλκιδικής με Sony Mavica φωτογραφική να σώζει JPG σε 3,5" δισκέτα.
Δε θυμάμαι ανάλυση..
Άβαταρ μέλους
By theo13
edmond έγραψε:Εικόνα

Μετά από ατελείωτη απογραφή( :s_hang :s_hang ) και φτάνοντας στα...άβατα των αποθηκώνε, βρέθηκαν τα άνωθι.
Ένα δάκρυ κύλησε...

Μέχρι το 2016 υπήρχαν σε όλα τα υπηρεσιακά οχήματα της Αττικής :ninja:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#770212 Τρίτη 4η Ιουλίου 1961.

Εικόνα

Στο μέσον η φωτό του Έρνεστ Χέμινγουεϊ , με τίτλο εφονεύθη; και αριστερά η "μάχη" δια το Κουβέιτ !
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#775623 Κατι αλλο εψαχνα και βρηκα μια βιντεοκασετα με τους 2 τελευταιους αγωνες του 1989. Παιζει να ηταν κι η τελευταια φορα στη ζωη μου που εκανα τοσο μερακλιδικα γραμματα :shifty:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#777646 Ειπα σε αλλο τοπικο για την πιστα καρτ του Ασπροπυργου και θυμηθηκα το εξης!

Δευτερα λυκειου, ειχα το χρονομετρο μαζι στην ταξη κι εγραφα χρονους ολη μερα στο μυαλο μου. Εκλεινα τα ματια, εβαζα το χρονομετρο στην τσεπη για να μην ακουγεται το μπιπ καθε φορα που παταω το κουμπι και σκεφτομουνα σε ποιο σημειο της πιστας ειμαι... πιο κατω... πιο κατω... λιγο ακομα... κι ενα κλικ στο κουμπι σπλιτ στην ευθεια του τερματισμου! Παμε μερικα γυρακια ακομα... Μεχρι 10 κρατουσε στη μνημη το χρονομετρο!

Στο τελος κοιτουσα το γυρολογιο μου. Ποσο κοντα ηταν οι φανταστικοι μου χρονοι, στον πραγματικο χρονο της πιστας. Αν θυμαμαι καλα τοτε γυρνουσαμε γυρω στα 43" η κατηγορια μου. Το 90% των φανταστικων χρονομετρημενων γυρων μου ηταν κατα ΜΟ 1" κατω. Τρελαινα το μυαλο μου και τοτε σκεπτομενος που διαολο "χανεται" ο χρονος και πως μπορω να κανω τον ιδιο γυρο και μεσα στην πιστα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
George_Prix έγραψε:Ειπα σε αλλο τοπικο για την πιστα καρτ του Ασπροπυργου και θυμηθηκα το εξης!

Εικόνα

αρκετά χρόνια πριν...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Dimsabas έγραψε:Καλά, αυτό έκανες μες στην τάξη; Απίστευτο!

Αυτες τις μαλακιες (και πολλες ακομα) πληρωνω μεχρι σημερα στη ζωη μου :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#778142 Ξεκιναω πριν 4 χρονια για Αθηνα παλι καλοκαιρι καλη ωρα σαν τωρα. Λιγο πριν τη Σινδο ανεβαζει θερμοκρασια στο ταβανι. Μιλαμε ιιιιιιισα που προλαβε να μου κοψει να στριψω δεξια με τη φορα οπως ερχομουνα, γιατι αν περνουσα αυτη την εξοδο ηθελε το γυρο του κοσμου για να επιστρεψω Θεσσαλονικη. Πρωτη φορα που με αφησε (η σωστοτερα πηγε να με αφησει) στο δρομο η γρια. Σταματαω να πεσει η θερμοκρασια και περνω τηλεφωνο εναν κολλητο υψηλοβαθμο ΒΑΓΚιτη. Ριχνω τα σχετικα καντηλια για τα τριμπουρδελα τους και μου απανταει "ολοι οι πστηδες κωλοφαρδοι ειστε. Εχουν ενα μιτινγκ στο Καλοχωρι, αλλιως 8 το βραδυ θα τον ειχες πιει. Αν τσουλαει πηγαινε προς τα εκει με τη μια". Με δυο 5λεπτες στασεις να κρυωσει, φτανω. Πιο καλο σημειο δε γινοταν να μεινω σε ολη την Ελλαδα. Αν την ηξερε κι αυτη την ανοιχτωσια ο δικος μου, θα με ειχε βγαλει προγραμμα σε ολους τους παιδικους μου φιλους οτι ειμαι γκει με τη βουλα :lipsealed:

Με το που με βλεπει ο υπευθυνος του σερβις να φτανω, μου εδειχνε που ακριβως να παρκαρω και μου λεει να ανοιξω το πορτμπαγκαζ για να μεταφερουμε τις βαλιτσες. Μου ειχε ετοιμασει ενα Αουντι Α3 πετρελαιο διπλα και μου ελεγε κιολας "τσαμπα θα το βγαλεις το πηγαινελα σε σχεση με το δικο σου". Απο το απολυτο ξενερωμα του "παει το ταξιδι" στην απολυτη ταυλα του να το κανω με το μπιμπελο :inlove:

Κατω στην Αθηνα βρεθηκαμε με το φιλαρακι να τα πουμε-πιουμε και μου λεει σε καποια φαση "το ειχα κι εγω για ενα διαστημα, 200-205 τελικη αναλογα με την κλιση του δρομου και τον αερα", Μαχιμος κι αυτος, με απειρα χιλιομετρα σε πλατειες απο παιδι και μικρη εμπειρια με καρτ αζ γουελ. Εγω ειχα κατεβει σβελτα αλλα οχι ταπα με ξενο αμαξι... Οποτε του απανταω "οχι ρε χαλαρα ερχομουνα, πανω απο 180 δεν ειδα" κι απο μεσα μου σκεφτηκα:
Εικόνα

Με το που ξεκιναω για επιστροφη, βαζω το μοουντ "τελικιασμα". Αυτο το μοουντ λοιπον, παιζει ως εξης:
Πας παντου ταπα, ακομα και στις στροφες. Αλλο να βγεις απο μια ανοιχτη καμπη με 140 κι αλλο με 160. Γιατι μετα μπορει να παιζει καμια ωραια ευθεια ψιλοκατηφορικη που θα μπορουσε να τελικιασει ΕΝΤΕΛΩΣ κι αν βγεις αργα παει χαμενη... Καπου πριν τη Λαμια αν θυμαμαι καλα, βλεπω γυρω στα 214 στο κοντερ και τραβαω μια φωτο. Καπακι κοβω ελαφρως στα 185 για να στειλω τη φωτο με τιτλο "ΓΑΤΑΚΙ":
Εικόνα

Και με το που σηκωνω το κεφαλι μου μπροστα, βλεπω ενα οργανο να χτυπιεται σα μαιμου απο τη χαρα του και να μου κανει σημα με χερια και ποδια να σταματησω. Με το που μου δειχνει το μπιστολι που εγραφε 185 σκεφτηκα "παρταρχιδια μου, πριν λιγο πηγαινα με +30". Αρχιζω το μπαλαμουτι οτι δεν το πηρα χαμπαρι γιατι εχω ενα χρεπι που εμεινε οποτε ειναι εξυπηρετησης πελατων το συγκεκριμενο και τρεχει σαν τρελο απο μονο του. Μπλα μπλα μπλα, δε σηκωνε κουβεντα ο ξεροκεφαλος. Και δεν του ειπα να μη με γραψει, να κοψει λιγα χιλιομετρα ωστε να γλυτωσω το διπλωμα. Κατι που εχω καταφερει Πολακης στη ζωη μου με πιο συνεργασιμα οργανα.

Τεσπα, ουτε που θυμαμαι το προστιμο. Νομιζω κανενα 300αρι? Δεν το θυμαμαι γιατι αυτο που ετσουξε περισσοτερο ηταν το 6μηνο που μου πηραν το διπλωμα. Κι οχι πως δεν οδηγουσα για 6 μηνες ( :shifty: ), αλλα με ζορισε γενικα η φαση.

Α, τελικα αντλια νερου ηταν :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By g8777
#778145 Καλή προσπάθεια, αλλά αν έχεις δει το Αγρινιο -Λευκαδα να γινεται σε 40 λεπτα, αυτα ειναι καπως...ευπεπτα. :s_dunno