Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By georgetz
g8777 έγραψε:Ας το παραδεχτούμε φωναχτά: Το νο1 του Netflix είναι μια χρυσή… πατάτα (Vid)

Πατάτα;

Καλαματιανό γαλακτομπούρεκο μάλλον :shifty:

Να μασάς και να φτύνεις. :thumbsdown:

Εξποζίσιον και αχκαλέ :s_airkiss

δεν το είδε καν λογικά , 5 λεπτά τρέηλερ με παιγμένο Ζάχαβι anytime scorer στο 2.75 επι τους Άρεως τις προάλλες και hold my beer

Καμία σχέση με αυτά που γράφει, διαλόγους έχει , πλοκή έχει , ο Boyd παίζει πολύ καλά όπως και ο πρωταγωνιστής.
Ξεχνάει ίσως, λέω ίσως, ότι στα όνειρα δε θυμάται κανείς διαλόγους παρά εικόνες , μορφές και όλα αυτά σε θαμπό περιτύλιγμα πριν πας για κατούρημα :lol:

Σημείο κριτικής είναι οτι αναλώνεται στην αρχή σε κάτι ανούσιο για την εξέλιξη μετέπειτα και ότι το LGBTQ+ είναι μάλλον υπερβολικό , μιλάμε για πολύ queer όμως αλλά περι ορέξεως, όπως όλα στη ζωή :iconcool:

Εμένα μ'αρεσε και περιμένω το 2ο κύκλο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#777559 Εγώ πάντως είδα 8 επεισόδια, αν το έκλειναν στα 5 θα ήμουν οκ.

Τρελή φόλα από εκεί και κάτω.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#777699 :metalo:
Χαμός θα γίνει!
Άβαταρ μέλους
By Geralt
Giuseppe Busso έγραψε:Τι να πούμε για το Better call Saul... Κατ' εμέ ίσως ανώτερο και από το Breaking Bad.
Φοβερή σειρά. Ηθοποιαρες. Σενάριο τα πάντα όλα

Το τέλος εξαιρετικό
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Geralt έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Τι να πούμε για το Better call Saul... Κατ' εμέ ίσως ανώτερο και από το Breaking Bad.
Φοβερή σειρά. Ηθοποιαρες. Σενάριο τα πάντα όλα

Το τέλος εξαιρετικό

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Δεν το περίμενα με τίποτα μετά από μια τόσο φοβερή σειρά, την κατά κόσμον ίσως και καλύτερη όλων των εποχών (Breaking Bad), μπορεί να σταθεί ένα prequel προσωποκεντρικό πάνω σε έναν δικηγόρο. Η δε σκηνοθεσία μεταξύ παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος είναι συγκλονιστική. Τα πλάνα της σκηνοθεσίας από απλές καθημερινές στιγμές, για παράδειγμα μια βρύση που τρέχει δυνατό νερό μέσα σε νεροχύτη.
Σενάριο; πως ένα μικροαπατεωνίσκος που μπορεί να σκαρφιστεί οτιδήποτε αποτελεί για μένα μια διάνοια του πως να ξεγλιστράς από τα πάντα.
Δηλώνω τόσο εκστασιασμένος που θέλω να δω από την αρχή και κατά σειρά το Breaking Bad, την ταινία El Camino και τέλος το Better call Saul... ΕΠΟΣ...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
g8777 έγραψε:Εγώ πάντως είδα 8 επεισόδια, αν το έκλειναν στα 5 θα ήμουν οκ.

Σαν κακιασμένη κανείς. Πες και κάτι καλό μία στις τόσες

Δεν το είδα ακόμα, αλλά οι κομιξάδες φίλοι μου λένε ότι είναι απόλυτα πιστό, άρα όσους δεν άρεσε μάλλον είδαν λάθος σειρά.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Corto Maltese έγραψε:
g8777 έγραψε:Εγώ πάντως είδα 8 επεισόδια, αν το έκλειναν στα 5 θα ήμουν οκ.

Σαν κακιασμένη κανείς. Πες και κάτι καλό μία στις τόσες

Δεν το είδα ακόμα, αλλά οι κομιξάδες φίλοι μου λένε ότι είναι απόλυτα πιστό, άρα όσους δεν άρεσε μάλλον είδαν λάθος σειρά.

Τί να πω ; Ψέματα;

Το κομιξ δεν το έχω διαβάσει ( άλλη δουλειά δεν είχαμε όταν έχω το Blacksad σταμπάι), εγώ κρίνω την σειρά ( η επιτυχία του πρώτου φορμά δεν εγγυάται και αυτή του δεύτερου αν δεν το προσαρμόσεις επιτυχημένα στις απαιτήσεις του).

Για τον Saul, είναι στα μισά της 4γς σαιζόν, αν το πάει έτσι μέχρι τέλους θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Μπουσσο. Once in a lifetime spin off να καταφέρει να κοιτάξει στα μάτια την μητρική σειρά.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#777790 Το Saul είναι εύκολα ανώτερο του Breaking Bad σε όλα.
Οι δε ερμηνείες τόσο από το πρωταγωνιστικό δίδυμο (Rhea Seehorn μόνο respect) όσο κι από τους άλλους χαρακτήρες είναι ελίτ.
Τέτοιο casting εγώ δεν θυμάμαι σε σειρά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#777794 Ναι τα είπαμε αυτά, breaking bad είναι μάλλον ( sopranos γκουχου wire γκουχου γκουχου) goat.

:shifty:

Το να φτάσεις να την κοιτάς στα μάτια σημαίνει πολλά
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#777880 Ξεκίνησα better call Saul
Για να δούμε ...πρώτο επεισόδιο μου φαίνεται μάπα για τα γούστα μου

< >