Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By tazio
#77131 Ευχαριστώ, με γλύτωσες από μεγάλη μουρμούρα. :oops: :lipsealed: :innocent: :lol:
Άβαταρ μέλους
By pik.
#77614 αυριο ερχεται το 1+1 για τον πατερα μου...
σκεφτομαι να του βαλω την BlissPop και να μην εχει θεμα και να του το στειλω

θα εχει αποκλειστικα whatsapp/viber/skype και τελος.
Α! και mail!

εχει καλη μπαταρια;
Την εχει βαλει κανεις;
δεν εχω διαβασει τα καλυτερα για την τελευταια,η 44 ηταν για μενα η καλυτερη
Άβαταρ μέλους
By Άρης
#77625 έχει λίγο καιρό που είναι σε αυτήν την τιμή:
160€
Gionee Elife E7
150.6×75.0×9.5mm 150 g
Γαμάτες κάμερες
5.5' 1920x1080
Snapdragon 800 MSM8274AC @2.5 GHz
Adreno 330
3 GB RAM, 32 GB
2500mAh
http://phoneradar.com/gionee-elife-e7-r ... OE7GPmUeoE
http://forum.xda-developers.com/elife-e7

http://en.efox-shop.com/gionee-elife-e7 ... r-g-298542
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#77659 Βρε κακό που μας βρήκε με το Λόλιποπ...

Με το προηγούμενο λογισμικό, μπορούσα να στείλω μέσω viber όσο μεγάλο βίντεο ήθελα. Σε λογικά πλαίσια βέβαια, το μεγαλύτερο ήταν 50κάτι δευτερόλεπτα. Έκανε αυτόματα τη μετατροπή, υποβαθμίζοντας την ποιότητα. Τώρα, μετά την αναβάθμιση, το όριο είναι κάπου στα 10". πάρα πολύ μικρό για αυτά που θέλω να στέλνω.

Πώς μπορώ είτε:
1) να ρίξω την ποιότητα, ώστε να μου βγαίνει πάλι κοντά στα 30";
2) να κάνει μόνο του την αυτόματη προσαρμογή, όπως έκανε παλιά;

Μου έχει κόψει τα χέρια το ρημάδι...
Άβαταρ μέλους
By Mark
#77668 Μήπως είναι θέμα τελευταίας έκδοσης του Viber και όχι του lollipop;

< G μου

Edit: δοκίμασα με ένα βίντεο κοντά στο 1 λεπτό και πράγματι μου έβγαλε ότι έχει περιορισμό, όχι χρονικό, αλλά δεν πρέπει να ξεπερνά τα 24 mb.
Τελευταία επεξεργασία από Mark και 16 Φεβ 2015, 11:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#77676 Οπ μου εχει βγαλει και μετα το viber αναβαθμιση. Ασε δεν την κανω :shifty:
Άβαταρ μέλους
By elteo
Dimsabas έγραψε:Βρε κακό που μας βρήκε με το Λόλιποπ...

Με το προηγούμενο λογισμικό, μπορούσα να στείλω μέσω viber όσο μεγάλο βίντεο ήθελα. Σε λογικά πλαίσια βέβαια, το μεγαλύτερο ήταν 50κάτι δευτερόλεπτα. Έκανε αυτόματα τη μετατροπή, υποβαθμίζοντας την ποιότητα. Τώρα, μετά την αναβάθμιση, το όριο είναι κάπου στα 10". πάρα πολύ μικρό για αυτά που θέλω να στέλνω.

Πώς μπορώ είτε:
1) να ρίξω την ποιότητα, ώστε να μου βγαίνει πάλι κοντά στα 30";
2) να κάνει μόνο του την αυτόματη προσαρμογή, όπως έκανε παλιά;

Μου έχει κόψει τα χέρια το ρημάδι...

To lollipop που φταίει;;;; Θέμα του viber είναι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#77683 Το viber έκανε χθες νομίζω update οπότε εκεί οφείλεται η αλλαγή λογικά. Υπάρχει περίπτωση να ετοιμάζουν καμιά επι πληρωμή έκδοση που να έχει περισσότερες δυνατότητες και γι' αυτό βάλανε τέτοιο περιορισμό?
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#77696 Για επεξεργασία βίντεο στο κινητό παίζει κάποιο αξιόλογο app ή καλύτερα στο pc; λίγο trim στην αρχή θέλω να κάνω κ να βάλω μουσική επένδυση.
Το κακό είναι πως είναι σε 4Κ κ ίσως χρειαστεί να ρίξω κ την ποιότητα λίγο για να μικρύνω το μέγεθος.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#77722 σε moto g 2nd gen , με περασμένο γλυφιτζούρι , πως βαζουμε έναν αριθμό στην λίστα απόρριψης?
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#77724 Επιστροφή στο θέμα με rugged διάθεση! :s_tongue

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
giannik1977 έγραψε:σε moto g 2nd gen , με περασμένο γλυφιτζούρι , πως βαζουμε έναν αριθμό στην λίστα απόρριψης?

Δεν ξέρω αν γίνεται με την στοκ εφαρμογή αλλά εγώ έχω κατεβάσει το calls blacklist.Υπάρχουν και άλλες εφαρμογές για αυτό στο store και πιάνουν 2-3mb μόνο ραμ.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#77728 ρε συ γινόταν με το S advance 3ετίας που είχα με έκδοση 2.3.6 και δεν έχει το γλυφιτζούρι??? :thumbsdown: :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#77963 Εικόνα
Εικόνα

WiFi μόνιμα ανοιχτό, 2 SIM, 3G ανοιχτό, 1 ώρα κλήσεις και κάνα μισάωρο GPS.
Καλά μου φαίνεται.