Geo f1 έγραψε:Αν ο 40αρης ηταν στ μια rbr η σε μια μερκ και δεν χτυπουσε τιτλο θα ειχε βαση αυτο που λες.Εσύ το βλέπεις υποκειμενικά γιατί υποστηρίζεις Αλόνσο.
Αλλα στην Αλπιν τι αλλο να κανει?
ο 37αρης δλδ αν αντι για την Μερκ ηταν στην Αστον δε θα ισχυε το ιδιο?
REALZEUS έγραψε:Από εκεί και πέρα πρέπει να κερδίσεις τον team mate σου, αλλά αυτό πρέπει να γίνει επί ίσοις όροις, όχι όπως όταν έστελνε η Honda κινητήρες στην McLaren, με την σήμανση "Senna Engine", ενάντια του Prost...

Νίκος Παππάς έγραψε:Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να έχει ευκαιρίες ένας 40ρης έστω ΠΠ και ένας 33ρης που δεν δείχνουν να μπορούν να χτυπήσουν κορυφή πια.
Τόσοι υπάρχουν στις μικρότερες κατηγορίες
.
)
g8777 έγραψε:Ναντο Αλονσο . Corpse. Τομπούλο.

ripper έγραψε:Πέρα από χορηγούς και fan base, που ισχύουν, είναι και η εμπειρία που μετράει για τις ομάδες. Δεν είναι δυνατόν να έρχονται συνεχώς καινούργιοι νεαροί στο σπορ.Και αυτος πιστευω οτι ειναι ο λογος που θα επρεπε να μεινει ο Ricciardo στην F1.
Σε στήσιμο - εξέλιξη μονοθεσίου συνήθως οι παλιοί υπερέχουν.
Σίγουρα θα θέλαμε κι άλλους νεαρούς αλλά δεν είναι και απελπιστική η κατάσταση. Νέο αίμα μπαίνει διαρκώς. Έρχονται αρκετοί από F2.
Νίκος Παππάς έγραψε:Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να έχει ευκαιρίες ένας 40ρης έστω ΠΠ και ένας 33ρης που δεν δείχνουν να μπορούν να χτυπήσουν κορυφή πια.
.
(Και εγώ βέβαια μαζί σου)
NiTse έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να έχει ευκαιρίες ένας 40ρης έστω ΠΠ και ένας 33ρης που δεν δείχνουν να μπορούν να χτυπήσουν κορυφή πια.
.
Για τον Ρόσσι όμως λίγο διαφορετικά τα λέγαμε εε;;(Και εγώ βέβαια μαζί σου)
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]