Asimov έγραψε:Καλά, εγώ ξέρω ότι ο με διαφορά πιο διορατικος Έλληνας πολιτικός λέγεται Χρήστος Ταραντίλης
Red Garland έγραψε:Αυτό δεν το είχα ακούσει αλλά, με τόσα που έχουν κάνει (τα περισσότερα ποινικής φύσης), ένα ταπεινό ροζ βίντεο το λες και άνευ σημασίας. Το σίγουρο είναι ότι δεν αφορά κανέναν εκτός από τους εμπλεκόμενους.Asimov έγραψε:Καλά, εγώ ξέρω ότι ο με διαφορά πιο διορατικος Έλληνας πολιτικός λέγεται Χρήστος Ταραντίλης
Έτσι το σπιναρε η κυβέρνηση.![]()
Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο ανάμεσα στους καθηγητές είχε βουίξει ο τόπος ότι ο Χίος είχε ροζ βίντεο στα χέρια του. Μάλιστα εκείνο τον καιρό ο Χίος έβγαζε κάτι εξώφυλλα με αποσπάσματα με παραποιημενα χαρακτηριστικά με κλασσικούς τίτλους "Σόδομα και Γόμορρα" κτλ.
Αν αληθεύει μιλάμε για σόου αν έσκαγε παράλληλα με Λιγναδη.
popolaros έγραψε:Ας συνοψίσουμε λοιπόν:
Καλοκαίρι 2019: Η αρμοδιότητα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών περνάει υπό τον πρωθυπουργό
Καλοκαίρι 2020: Ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης καταγγέλλει επίσημα την παρακολούθηση του κινητού του από το σύστημα Predator. Η παρακολούθηση σταματά.
Μάρτιος 2021: Η κυβέρνηση ψηφίζει εκτάκτως φωτογραφική τροπολογία - με αναδρομική ισχύ - με την οποία απαγορεύεται στην ΑΔΑΕ να γνωστοποιεί στον πολίτη ότι έχει υποστεί παρακολούθηση
Καλοκαίρι 2021: Το κινητό του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη παρακολουθείται εκ νέου.
Καλοκαίρι 2022: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ καταγγέλλει ότι και το δικό του κινητό παρακολουθούνταν από το λογισμικό Predator εντός του 2021.
Ο διοικητής της ΕΥΠ, Παναγιώτης Κοντολέων, παραδέχεται στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής ότι ο δημοσιογράφος Κουκάκης παρακολουθούνταν για λογαριασμό ξένων μυστικών υπηρεσιών
5 Αυγούστου 2022: Παραιτούνται, ο διοικητής της ΕΥΠ (υπό τον πρωθυπουργό) «κατόπιν λανθασμένων ενεργειών που διαπιστώθηκαν στη διαδικασία των νόμιμων επισυνδέσεων»
και ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού (και ανηψιός του) . Δημητριάδης...
Είναι πλέον πασιφανές και στον τελευταίο άνθρωπο ότι κυβέρνηση και κράτος χρησιμοποιούν τα διαρκώς και πιο τελειοποιημένα τεχνολογικά εργαλεία για την παρακολούθηση αντιπάλων και ''εχθρών''. Η διαρκής διεύρυνση της δικαιολογίας περί ''λόγων εθνικού συμφέροντος'' ή ''λόγων εθνικής ασφάλειας'' σημαίνει πολύ απλά ότι όποιος/α δρα ενάντια στα συμφέροντα αυτής της εξουσίας και της αυλής της τίθεται αυτομάτως υπό παρακολούθηση και επιτήρηση ώστε να παγιδευτεί, να τρομοκρατηθεί και να σωπάσει.
Αυτή είναι η ποιότητα της δημοκρατίας στην οποία ορκίζονται, η οποία δεν είναι τίποτα άλλο παρά η οργανωμένη επιβολή της εξουσίας και των συμφερόντων τους πάνω στην πλειοψηφία της κοινωνίας. Δηλαδή πάνω μας.
) και πολιτικοί αντίπαλοι της κυβέρνησης, θα είχε παραιτηθεί αν όχι σύσωμη η κυβέρνηση, τουλάχιστον ο άμεσος πολιτικός προϊστάμενος της σχετικής υπηρεσίας (που εδώ με διάταγμα Μητσοτάκη, είναι ο ... Μητσοτάκης). kostis20 έγραψε:Οι .. Αρμένιοι που κολλάνε ακριβώς?Ευτυχώς λείπω και μου έχει διαφύγει αυτή η λεπτομέρεια..
< >
) να παρακολουθεί Έλληνες δημοσιογράφους και αμέσως έσκυψε και έδωσε κώλο;; Δηλαδή δεν την ενδιαφέρει η προστασία των Ελλήνων πολιτών;; (όχι είναι η απάντηση και το έχει αποδείξει με την πανδημία, αλλά ούτε καν τα προσχήματα; )

kostis20 έγραψε:Ναι είναι απίστευτη δικαιολογία .Ζητάει ξένη χώρα παρακολούθηση πολίτη σου και μάλιστα αρχηγού κόμματος και εσύ το κάνεις?Για γέλια...Τώρα βέβαια που το σκέφτομαι ,φαντάζομαι τι θα γινόταν αν έκανε έφοδο η αστυνομία στο γραφείο του πρωθυπουργού ή σε οποιοδήποτε άλλο πολιτικό...
Σα να θυμαμαι ότι κάτι ανάλογο είχε παιχτεί στη Τσεχία το 2012 με παρακολουθησεις.Η αστυνομία, από άλλη πόλη μπουκαρε στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Πράγα και τα έκανε φύλλο και φτερό και συνέλαβε 5 με 6 άτομα εκ των οποίων νομίζω ότι μερικοί έκαναν φυλακή.Φυσικα ο πρωθυπουργός παραιτήθηκε.
Μου τα θύμισε ένας γνωστός που μένει μόνιμα εκεί ...
< >
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]