Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bebes
#774040 Γνωρίζει κάποιος αν μπορω να επιλέξω τι να παίζει μια smart tv εξ αποστάσεως;

Να μπω στη λειτουργία YouTube πχ και να βάζω βιντεάκια να πάιζουν;
ή έστω να φορτώσω playlist και να τη βαλω να παιζει κάποια ωρα;
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#774042 κρατάς κάποιον αιχμάλωτο ? :lol:

εαν

- είναι ανοιχτό το Youtube με λογαριασμό δικό σου
- έχεις το Youtube με λογαριασμό δικό σου στο κινητό σου

τότε εύκολα βάζεις αναπαραγωγή στην TV

Ελπίζω να υπάρχει και πιο εξελιγμένη μορφή ελέγχου δίχως την ανάγκη Wi-Fi + Smart Remote
Άβαταρ μέλους
By bebes
georgetz έγραψε:κρατάς κάποιον αιχμάλωτο ? :lol:

εαν

Ελπίζω να υπάρχει και πιο εξελιγμένη μορφή ελέγχου δίχως την ανάγκη Wi-Fi + Smart Remote

θα μείνει μονη της η πεθερα λόγω διακοπών (μας).
Η γυναίκα μπορεί μόνο να ανοίγει κλείνει την τηλεόραση και να αλλάζει κανάλια.
Θα φορτώσουμε λίστες την εκπομπή του Παπαδόπουλου "στην υγειά μας βρε παιδια" και μπορεί να βλέπει μόνο αυτό για ώρες, μέρες.... Να γλυτώσει και απο τις ειδήσεις και τις στεναχώριες.

Υπάρχει wifi, θα βαλουμε και μια smart tv, το πως να συντονίζουμε την τηλεοραση απο απόσταση δεν βρήκα ακόμα
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#774049 Έχει κανένας OLED;
Έχει παρατηρήσει φαινόμενα burn in;

Επίσης, μεταξύ LED Full Array και QNED τι προτείνετε;
Άβαταρ μέλους
By georgetz
bebes έγραψε:

εαν

Θα φορτώσουμε λίστες την εκπομπή του Παπαδόπουλου "στην υγειά μας βρε παιδια" και μπορεί να βλέπει μόνο αυτό για ώρες, μέρες.... Να γλυτώσει και απο τις ειδήσεις και τις στεναχώριες.

Υπάρχει wifi, θα βαλουμε και μια smart tv, το πως να συντονίζουμε την τηλεοραση απο απόσταση δεν βρήκα ακόμα

Εαν μπορεί να πατήσει η κυρία το κουμπάκι Youtube στο χειριστήριο , τότε εσύ απο απόσταση μπορείς να βάλεις να παίξει κάτι στην τηλεόραση αφού θα ελέγχεις απο το δικό σου Youtube , αρκεί το Youtube της τηλεόρασης και το Youtube στο κινητό π.χ , να είναι στον ίδιο λογαριασμό.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#774086 :inlove:
georgetz έγραψε:
bebes έγραψε:

εαν

Εαν μπορεί να πατήσει η κυρία το κουμπάκι Youtube στο χειριστήριο , τότε εσύ απο απόσταση μπορείς να βάλεις να παίξει κάτι στην τηλεόραση αφού θα ελέγχεις απο το δικό σου Youtube , αρκεί το Youtube της τηλεόρασης και το Youtube στο κινητό π.χ , να είναι στον ίδιο λογαριασμό.

:inlove:
ευχαριστω πολύ.
Αν δουλεψει, σώθηκα.

Αυτο θα μπορει να το πατησει, η μικρη κορη μου ειπε οτι η γιαγια έμαθε να "γειώνει" τις διαφημίσεις στο ΥΤ
Άβαταρ μέλους
By dimik
dimik έγραψε:Η 6ετιας Samsung εμφάνισε ένα σημάδι 5x5cm φωτεινότερο από την υπόλοιπη.
Δεν ξέρω αν έγινε από τον μικρό ή απλά αργοπεθαίνει αλλά άρχισα να ψάχνομαι.

Oled για να παίζει με τις ώρες κινούμενα σχέδια δεν θα ήθελα να πάρω.

The bigger the better σε ίντσες.

Πέτυχα και την 75ρα Sony x90j https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x90j στα 1600 ευρώ τα οποία θεωρώ μεν πολλά άλλα τίμια για 75 full array led.

Έχουμε καμία εναλλακτική;
Χρήση κινούμενα σχέδια, αγώνες MotoGP/F1, Netflix, απόσταση 3,5-4 μέτρα από τον καναπέ.

< >
Πήρα τελικά την Sony xr75x93j σε πολύ καλή τιμή μιας και απεβίωσε ολοκληρωτικά η παλιά.

Την είχα ξεγράψει την Sony εδώ και αρκετά χρόνια αλλά μετά από 2 μέρες δοκιμών δηλώνω ενυπωσιασμενος.
Αρίστος επεξεργαστής, πολύ γρήγορο κι εύκολο μενού και στο Νετφλιξ που βλέπω συνήθως η εμπειρία είναι σχεδόν κινηματογραφική.

Ενώθηκε με το Samsung J5550w Home Cinema με e-arc και HDMI 2.1 και με το dreambox για ελληνικά κανάλια όπου η ποιότητα δεν είναι και η καλύτερη εκτός κάποιων συγκεκριμένων αλλά λογικό. Έπαιξε άψογα με όλα χωρίς πρόβλημα πάντως. Ενσωματωμένο dreamcast για να παίζει youtube για τον μικρό μιας και είναι Google TV, με εφαρμογές δεν ασχολήθηκα ακόμα.

Για κάποιον που δεν θέλει Oled για οποιονδήποτε λόγω προτείνεται ανεπιφύλακτα η σειρά 90j ειδικά τώρα που έπεσαν οι τιμές μιας και βγήκε η σειρά Κ η οποία δεν είναι το ίδιο καλή.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#775874 Με γεια! Εδώ κάνει 1600€ η συγκεκριμένη. Πόσο πλήρωσες αν επιτρέπεται;
75" είναι αυτές, δεν θα περίμενα να είναι φθηνή προφανώς.
Είναι προφανώς πλεονέκτημα το Google TV, αλλά επιμένω πως η Sony είναι ακριβή σε σχέση με τους κορεατες από τους οποίους πρακτικά αγοράζει τα πάντα (εκτός του λογισμικού που το παίρνει από την Google).
Μ αρέσουν κι εμένα οι TV της, αλλά δεν δέχομαι να πληρώνω τόσο παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#775876 1800 έκανε εδώ και την πήρα 1500, συν 5ετη εγγύηση αντιπροσωπείας, Wall mount, εγκατάσταση στον τοίχο, καλώδια HDMI βγήκε 1800.

Η μεγάλη διαφορά είναι στον επεξεργαστή XR της Sony, κοίταξα τα πάντα και διάβασα άπειρα reviews, σε full array led με καλό επεξεργαστή και αυτά τα λεφτά δεν είχε τίποτα. Πάντα στις 75 ίντσες, παρακάτω δεν το συζητούσα, αν έβγαινε το budget θα πήγαινα στις 85.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#775880 Καλή τιμή πάντως για full array και 75".
Τα 300 για το wall mount πάντως μου ακούγονται πολλά (υποθέτω τα καλώδια θα ήταν φθηνά, άρα λογικά το ακριβό θα ήταν η βάση).
Για σαλόνι είναι η κρεβατοκάμαρα; Στα πόσα μέτρα θα βλέπεις;
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Καλή τιμή πάντως για full array και 75".
Τα 300 για το wall mount πάντως μου ακούγονται πολλά (υποθέτω τα καλώδια θα ήταν φθηνά, άρα λογικά το ακριβό θα ήταν η βάση).
Για σαλόνι είναι η κρεβατοκάμαρα; Στα πόσα μέτρα θα βλέπεις;

Χοντρικά η επέκταση εγγύησης από 2 σε 5 χρόνια κάνα 100ρι, αλλά τόσα η βάση Vogels για μέχρι 85", 40 ευρώ 2 καλώδια HDMI 2.1 braided και τα υπόλοιπα η εγκατάσταση (μέτρημα, τρύπημα τοίχου, τοποθέτηση βάσης και TV και δοκιμή)

Είναι σαλόνι και μεταξύ 3.5-4m.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#775902 Α, ΟΚ, έτσι είναι λογικό. Εγώ έχω βάλει ηλεκτρική βάση που περιστρέφεται με τηλεκοντρόλ και είναι σούπερ βολικό.
Η θέση είναι περίεργη οπότε οτιδήποτε άλλο θα μας είχε σπάσει τα νεύρα.
Αφού έφαγα την αρχική παντόφλα από την γυναίκα μου για τα 220€ που κόστισε, μετά παραδέχτηκε πως ήταν απολύτως σωστή απόφαση.
:lol:
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#777309 παιδιά μια βοήθεια αν ξέρει κάποιος
Πήρε ο πατέρας μου μια Panasonic TX-32G310E

Έχω γκουγκλαρει τα πάντα, έχω ξετιναξει το μανιουαλ δεν έχω βρει πως να αλλάξω την σειρά των καναλιών
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#777321 Σειρά καναλιών σε ηλικιωμένους, αυτή η μάστιγα