- 03 Αύγ 2022, 23:53
Εγώ αυτή τη φορά δεν έχω να του προσάψω κάτι
Ας ξεκινήσουμε πρώτα από την ανοργανωσιά αυτής της ομάδας που αφήνουν τον Όκον να αμύνεται σαν να πάει για τίτλο και δεν κοιτάνε να δουν πως θα ωφεληθούν (Όκον/Νάντο κάνε στην άκρη, ο άλλος έχει καλύτερο ρυθμό)
Και επειδή φέτος έχει γίνει τουλάχιστον 2 φορές με ίδιο θύτη/θύμα, ο Νάντο (και σίγουρα και αρκετοί άλλοι στη θέση του) το έχουν ως κρατούμενο
Στα των συνομιλιών, η μία πλευρά ήθελε 1+1 (με οψιόν ομάδας) και η άλλη κλειστό διετές, στο οποίο απ’ότι φαίνεται δεν θα συμβιβαζόταν κανείς. Ή μάλλον, ελλείψει επιλογών, πριν κάνει ο Vettel το μπαμ, μάλλον θα συμβιβαζόταν ο Αλόνσο
Έλα όμως που ο Σεμπ κουράστηκε, ο Λόρενς βγήκε για κυνήγι, ο Νάντο τα θυμήθηκε όλα και έφυγε για άλλες πολιτείες
Η Αλπίν επιλογές έχει (δεν ξέρω με τον Πιάστρι τι παίχτηκε, δεν ξέρω εάν γνώριζε ο Αλόνσο τα clauses στο συμβόλαιο του πιτσιρικά, αλλά είναι ευθύνη της ομάδας να έχει εναλλακτική σε περίπτωση που βλέπει ότι οι διαπραγματεύσεις καθυστερούν και δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα), είμαι σίγουρος ότι εάν ο Πιάστρι πάει προς Μακλάρεν, ο Ρικιάρντο επιστρέφει
Βέβαια εναλλακτικές θα προσπαθήσει να έχει και ο εκάστοτε οδηγός