- 02 Αύγ 2022, 19:36
Geo f1 έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Δεν υπολογίζω το γεγονός των κατατακτηρίων που δεν το έφερε στην πρώτη θέση σύμφωνα με τη δυναμική.
Max Verstappen still managed to get pole after a DRS failure and an accidental short shift on his final lap
https://wtf1.com/post/verstappen-explai ... zandvoort/
Καποιοι παιρνουν Pole και με drs failures Μπουσε
(εστω και στο τελευταιο activation point)
Ετσι για να μην ξεχναμε 
Γκεάκο επειδή ξύνεσαι στη γκλίτσα του Μπουσσοπάνη, είδες ότι δεν έκανα κουβέντα για το λάθος του Μαξ. Ναι μεν το επισήμανα, αλλά για μένα είναι skills. Το έχω ξαναγράψει, αυτό που κάνει δεν είναι τύχη. Το έχει, πως να το κάνουμε.
Και για υπενθύμιση. Ξέρεις, αυτός που έρχεται να διεκδικήσει πρέπει να δώσει δείγματα γραφής, να αποδείξει. Από την αρχή της χρονιάς προσπαθείς να μας πείσεις για το ανάποδο. Προσπαθείς να υποτιμήσεις τον Χάμιλτον, ίσως τον καλύτερο (πληρέστερο) πιλότο που είδε το άθλημα. Το κάνεις; ναι ή όχι; και γιατί; Εγώ σου λέω πες ότι ο Ράσελ τον βεντούζωνε σε κάθε αγώνα. Και; Πόσα ακόμη πρωταθλήματα να πάρει; πόσες νίκες, πόσες pole & podium;
Σε κάθε Grand Prix προσπαθείς, κάνεις ευχές, τάματα, βουντού να χάσει από τον Ράσελ. Γενικά βγάζεις έναν απίστευτο κομπλεξισμό και δεν στο λέω εγώ, αλλά όλοι. Και επανέρχομαι στην πρώτη σειρά αυτής της παραγράφου. Ο Μαξ έχει να αποδείξει, όχι ο Λούης. Αποδέξου το. Και βλέπεις αναγνωρίζω τα skills του. Αλλά θέλει πολλά καρβέλια ακόμη.
Ο Λούης σε έχει διαψεύσει πανηγυρικά, αν και δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει έπειτα των περσινών τεκταινομένων. Έχεις καταπιεί τη γλώσσα σου και σαχλαμαρίζεις ανελλιπώς. Υποτιμάς τις γνώσεις που έχεις πάνω στο σπορ, γίνεσαι εμμονικός. <---- Ιατρική γνωμάτευση;
Πολύ θα τον ήθελες έναν ξεπεσμένο παλαίμαχο, αλλά σου έχει βάλει τα γυαλιά.
Ειδικά φέτος και μετά τα περσινά, απέδειξε γιατί είναι ο GOAT. Κανείς άλλος δεν θα έβρισκε το σθένος να αγωνιστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο και με ένα ανταγωνιστικό εξ αρχής μονοθέσιο, θα χτυπούσε πάλι το πρωτάθλημα. Ίσως μόνο ο Σουμάχερ να το έκανε.
Ο Λούης με τα πολύχρωμα ρουχαλάκια, τα κοτσιδάκια και τα μπλακ λιβς μάτερς, έχει γρανιτένια αντοχή. Σου το έδειξε. Θα ήθελες να σπάσει, αλλά δεν έσπασε.
Γιώργο ξέπλυνε τα μάτια σου από την τύφλωση.