Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#774538 Ωραίος τύπος, ειδικά όταν έδειξε και πιο τρωτή πλευρά από το 2014 και μετά, με χιούμορ, έξυπνος, άρρωστος με το σπορ.
Γενικά κύριος, τον εκτιμώ πολύ.

Όταν ο Λεκλέρκ τον νίκησε 2 χρονιές στη Φερράρι, σίγουρα τον πείραξε, ποιον δε θα πείραζε άλλωστε.
Όμως έδειξε να αποδέχεται αυθεντικά και γενναία την κατάσταση. Να συμπαθεί πραγματικά τον ταλαντούχο πιτσιρικά πάρα τις μάχες, ακόμα και τα τρακαρίσματα...
Θέλει αρχίδια, συναισθηματικά, να το κάνεις αυτό. Μπράβο του.

Επειδή όπως είπα τον θεωρώ έξυπνο και ωραίο τύπο, θα ήθελα στο μέλλον να τον δω σε κάποια θέση στο σπορ
Άβαταρ μέλους
By TheBull
#775326 Ο Seb. Ο οδηγός που φανταζόμουν ότι ήμουν όταν έφηβος τότε ανέβαινα στο ποδήλατο - το δικό μου μονοθέσιο – και έψαχνα τις ἰδανικές γραμμές γύρω απο φανταστικά κερμπς. Ένα εκπληκτικό ταλέντο, μια μηχανή γρήγορων γύρων στην ακμή του (το 2013 ειδικά), 5+1 μοναδικά χρόνια με τους Ταύρους, με  χαρακτήρα νικητή. Έδειξε την κλάση του και στην Ferrari δίχως, δυστυχώς, να καταφέρουν την κατάκτηση κάποιου τίτλου. Κάπου εκεί όμως κάτι συνέβη. Όχι επειδή απλά έχανε αλλά επειδή επέλεξε να πουλήσει αυτή την τρωτή του εικόνα. Ενδεχομένως καταλαβαίνοντας ότι δεν πρόκειται να απολαύσει την κυριαρχία εκείνης της τετραετίας, έβαλε στόχο στο να κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου, ενός κόσμου που συχνά τον αποδοκίμαζε όσο κυριαρχούσε (αδίκως εννοείται). Μακάρι να βρει πράγματα που του αρέσουν και να είναι ευτυχισμένος με την οικογένειά του. Μακάρι να παραμείνει μακριά από το σπορ ή τουλάχιστον να μην επιστρέψει ως (γονατιστός) ιππότης της υποκουλτούρας του γουοκισμού, των σώστε τις μέλισσες και άλλα σχετικά υποκριτικά.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Έδειξε την κλάση του και στην Ferrari δίχως, δυστυχώς, να καταφέρουν την κατάκτηση κάποιου τίτλου. Κάπου εκεί όμως κάτι συνέβη.

ΛΟΟΟΛΛ τι συνεβη? Αλλαξε το φεγγαρι? Ο Ερμης? Τι μυστηριο συνεβη αραγε? :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm:

Στη Φερραρι εδειξε ακριβως τι παστα οδηγου ηταν. Μετριος. Δεν ειναι ντροπη να το παραδεχτουμε.
Το 2015 χρονια προσαρμογης. Δεν μπορουσε να χτυπησει τις Μερκς που ηταν αλλου.
Το 2016 χρονια ντροπης. Ατυχηματα καντηλια (Τσαρλι φακ οφ) και κακες εμφανισεις.
2017 διεκδικησε... :svivhaha:
2018 βαρεθηκαμε να μετραμε τετ α κε.
2019-2020 εχασε απο τον ρουκι τιμ μειτ του.
Στην Αστον Μαρτιν νομιζουν οτι ειχαν τοπ οδηγο 2 χρονια. Κουνια που τους κουναγε οταν δουν τι εστι πραγματικα καλος οδηγος.
Πότε ηταν στη Φερραρι που οι μηχανικοι ειχαν πει οτι μαθαμε σε λιγο καιρο απο τον Αλονσο οσα ειχαμε μαθει σε ολα τα χρονια απο τον Κιμι, Ε κατι τετοιο :iconcool:

Βεβαια με τα χρονια ναι εγινε συμπαθης. Τον λυποσουν και λιγο. Δεν μπορουσε να τραβηξει βλεμματα μεσα στο σιρκουι. Ε φοραγε ενα βρακι πανω απο την φορμα και βουαλα!!!! :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By TheBull
Geo f1 έγραψε:
Έδειξε την κλάση του και στην Ferrari δίχως, δυστυχώς, να καταφέρουν την κατάκτηση κάποιου τίτλου. Κάπου εκεί όμως κάτι συνέβη.

ΛΟΟΟΛΛ τι συνεβη? Αλλαξε το φεγγαρι? Ο Ερμης? Τι μυστηριο συνεβη αραγε? :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm:

[...]

Χαίρομαι που σε έκανα και γέλασες. Καλό μήνα.
Άβαταρ μέλους
By TheBull
uncle_nontas έγραψε:Seb έχει αντίληψη σοβαρη, θα μπορούσε να είναι διοικητικό στέλεχος σε ομάδα.

Έχει το πιστεύω και εγώ. Απλά για τα εντός της πίστας.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
TheBull έγραψε:
Geo f1 έγραψε:

[...]

Επίσης. Καταλαβαίνεις ότι αυτό το κάτι συνέβη είναι απλά τίποτα. Δεν συνέβη κάτι. Στην πίεση έσπασε. Αν υποστηρίζεις Μαξ δεν γίνεται να υποστηρίζεις και Σεμπ

Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By TheBull
Geo f1 έγραψε:
TheBull έγραψε:
Geo f1 έγραψε:

[...]

[...]
Καταλαβαίνεις ότι αυτό το κάτι συνέβη είναι απλά τίποτα. Δεν συνέβη κάτι. Στην πίεση έσπασε.
[...]

Όχι, δε το καταλαβαίνω, δεν συμφωνώ ότι ήταν μόνο αυτό και για αυτό επέλεξα να μην εκλάβω ως ειρωνικό το σχόλιό σου απέναντί μου.

Αν υποστηρίζεις Μαξ δεν γίνεται να υποστηρίζεις και Σεμπ

Φυσικά και γίνεται.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#775400 Οχι δεν ειχα σκοπο να ειρωνευτω και σορρυ αν το πηρες ετσι.
Απλα αυτο το κατι εγινε ειναι μια παρηγορια μια δικαιολογια για μενα για να μην βλεπουμε το προφανες.
Γνωμη μου.
Διαφωνουμε συνεχιζουμε
:s_roses
Άβαταρ μέλους
By TheBull
Geo f1 έγραψε:Οχι δεν ειχα σκοπο να ειρωνευτω και σορρυ αν το πηρες ετσι.
Απλα αυτο το κατι εγινε ειναι μια παρηγορια μια δικαιολογια για μενα για να μην βλεπουμε το προφανες.
Γνωμη μου.
Διαφωνουμε συνεχιζουμε
:s_roses

:s_drinks
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#793508 Γκεακος στα χναρια του Ναντο οσον αφορα το Σεμπ. Το γνωστο συστημα "πρωτα σε χεζω και μετα σε σκουπιζω".

Ιδιος κωλοτουμπας με το Ναντο καταντησες ρε μλκ :thumbsdown:

Εγω εμμενω στο ρητο "στο καλο και να μας γραφεις Σεμπ" :s_bye
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#793529 Πράγματι, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Συμπαθής, πλην όμως ανιαρός πλέον :s_coffee
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#793542 Στην Άστον μας έδωσε μερικούς τεράστιους αγώνες. Μόνο τυφλοί δεν τους είδαν.