Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
29%
0
N/A
1
14%
0
N/A
2
29%
0
N/A
0
N/A
1
14%
1
14%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
#774956 Ωραίος Μαξ, βέβαια νίκησε χάρη ΚΑΙ στη στρατηγική.
Αδιανόητος 7ακις, έσπασε τα ξεζουμισιομετρα.
Φερράρι δεν γίνεται να σχολιάσεις κάτι RUEDA ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.
Το προσπέρασμα του Λεκλερ στον φονέα Ε ΞΑΙ ΡΕ ΤΙ ΚΟ.

Υ.Γ λέμε για τον Μαξ ότι είναι κ@λοπαιδο, με το οποίο συμφωνώ βασικά. ΑΛΛΑ: Υπάρχει μεγαλύτερος καφρος από τον Οκον; Τόσα χρόνια κάνει τσαμπουκαδες, γελοιοτητες στην πίστα με τους teammate του, απλά δεν ασχολούμαστε επειδή τα κάνει σε χαμηλές θέσεις. Καθίκι από τα λίγα.
Τελευταία επεξεργασία από uncle_nontas και 31 Ιούλ 2022, 17:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#774957 O τρόπος με τον οποίο κλείνει τα τελευταία gp o Λούης με κάνει να θέλω να γράψω ποιήματα.

Συγκινητικός
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#774958 Χαχαχαχα
Φαντάσου να μην είχε κάνει και τόσα λάθη ο 0κις (μπλοκαρίσματα, πιρουετα ).
Μισό λεπτό μπροστά θα τερμάτιζε.

G από ποτε τα λέγαμε ότι η μάχη θα παιχτεί για την δεύτερη θέση;

Άντε καληνύχτα
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#774959 Διωξτους για να ερθει ποιος ρε παιδια; Άλλα εικοσι χρονια τριτοτεταρτοι; Το βλεπω πιθανο βεβαια.

Ας παραδεχτουμε απλως οτι η Ferrari ΔΕΝ ΕΧΕΙ στρατηγικη. Οχι οτι εχει κακη, ή λιγη ή οτιδηποτε. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΤΕ. Κι οχι μονο στους αγωνες, σε οτιδηποτε αφορα οτιδηποτε κανει στην F1
Άβαταρ μέλους
By blinkys
#774960 Ξηλώστε όλους όσους έχουν να κάνουν με στρατηγική στην Φερράρι. Πίσσα και πούπουλα και δια βίου αποκλεισμός από τις πίστες.

Δώστε τα κύπελλα από τώρα στην Ρεντ Μπουλ και στον Μαξ.

Το μόνο ενδιαφέρον πλέον στην χρονιά είναι πως θα χάσει η Φερράρι την δεύτερη θέση από την Μερκεντέ.
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
blinkys έγραψε:Το μόνο ενδιαφέρον πλέον στην χρονιά είναι πως θα χάσει η Φερράρι την δεύτερη θέση από την Μερκεντέ.

Ε σε 3-4 GP ακόμη θα έχει γίνει με τον φυσιολογικό τρόπο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#774962 Ωραίος αγώνας. Εκεί που λες ότι σε τέτοια κωλοπιστα δύσκολα θα δούμε θέαμα, ο Ματτια ζητάει να του κρατήσουμε την μπύρα του.

Δεν είναι ότι χάθηκε το πρωτάθλημα ( αυτά τελείωσαν πρίν κάνα δίμηνο κοντά, εξάλλου και νικη να έκανε ο Σαρλ σήμερα ο μισακης θα ανέβαινε βάθρο).

Είναι η διαπίστωση ότι με τέτοιο τιμ από πίσω του καλύτερα θα κάνει να πηγαίνει τοίχο τοίχο πλέον έως ότου μπει στο κόκπιτ.

Για Λούη τι να πούμε που δεν γνωρίζει οποιοσδήποτε με iq πάνω από 4 εδώ και κοντά δεκαετία; Οπότε δεν λέμε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Bayern7 έγραψε:Χαχαχαχα
Φαντάσου να μην είχε κάνει και τόσα λάθη ο 0κις (μπλοκαρίσματα, πιρουετα ).
Μισό λεπτό μπροστά θα τερμάτιζε.

G από ποτε τα λέγαμε ότι η μάχη θα παιχτεί για την δεύτερη θέση;

Άντε καληνύχτα

Μπάγερ σήμερα μου ήρθε φλασια.

Μπινοττο, Γκάρεθ Μπέιλ. Ίδιο πρόσωπο.

Ρε καλά κάνει.
Σιγά μην φύγει τζάμπα.
Ιταλός είναι, όχι άσχετος.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#774964 Εικόνα

Μόνο εσύ μεγάλε Max , πιλότε της καρδιάς μας . :metalo: :metalo: Μαζί με τον τον άλλον , τον capo di tutti capi , τον Christian Edward Johnston Horner . Έτσι δημιουργούνται οι θρύλοι .
Άβαταρ μέλους
By Vaskir
#774968 Εγώ δεν μπόρεσα σήμερα να κάνω κανένα σχόλιο γιατί είμαι βαθύτατα συγκινημένος με τον Λουις.
Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο από ότι συνέβη στον σημερινό αγώνα.
Τον θαύμασα με όλο μου το είναι...

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#774981 https://www.youtube.com/watch?v=H16BgFe2rM4&t=141s&ab_channel=ChickenLegs

Aυτα δεν τα εκανε ουτε ο Τακουνας στο Ρουφ. :s_bye :s_bye
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#774983 τι παλτά είναι αυτά καλοκαιριάτικα ρεεε ;; :s_crazy :lol:

G , άς τα παλτά και δεις τον ηγέτη