Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#774599 Ο φίλος μου ο Μπούσσος έχει δίκιο, παραείναι ξερό το θέμα. Ας μοιραστώ μαζί σας μια ιστοριούλα. Πριν δύο εβδομάδες, πάμε στην πανελλήνια παρουσίαση της Tonale. Φλοίσβος, απογευματάκι, ωραίο κέντρο, παρών ο σχεδιαστής Λιώκης να μας μιλήσει, προσεγμένη εκδήλωση. Καμιά πενηνταριά δημοσιογράφοι. Λένε τα δικά τους οι άνθρωποι της Alfa Romeo, μόνο ένας κρατούσε σημειώσεις. Κι εγώ.
Έρχεται η ώρα των ερωτήσεων, ρωτάνε 3-4, οι δύο ρώτησαν ωραία και ψαγμένα, ξεκινάει η δεξίωση. Τρώμε, πίνουμε, την Άρτα φοβερίζουμε. Ευκαιρία να βρεθώ με συναδέλφους προ εικοσαετίας (Ιούλιο του 2002 είχα αποχωρήσει από το Autocar, πήγα φαντάρος και μετά έκανα κι ένα πέρασμα από το Drive). Σχόλια για το σάιτ κι ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας.
Ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα, κουβέντα για αμάξια και για γενικότερα νέα, συμπαθητικό φαγητό, φτάνω σπίτι στις 10 το βράδυ. Μπαίνω στα διάφορα σάιτ, είχα δεδομένο ότι θα είχαν ήδη δημοσιεύσει, παρασύρθηκα κι έκατσα παραπάνω, θα με προλάβουν, κατηγορούσα τον εαυτό μου για την καλοπέραση. Κανείς, τίποτα.
Στρώνομαι μιάμιση ώρα, γράφω πρωτογενές ρεπορτάζ με όσα είχα σημειώσει (όντως είχαν ακουστεί διάφορα ενδιαφέροντα), το δημοσιεύω 23.30.
Το επόμενο μεσημέρι, καταφτάνει το επίσημο Δελτίο Τύπου. Ε, όλοι έπαιξαν αυτό, κανείς δεν έστρωσε τον πισινό του να γράψει δύο δικές του αράδες. Μεγάλο περιοδικό του χώρου μάλιστα, δημοσίευσε Παρασκευή πρωί, μιάμιση μέρα μετά, αυτούσιο το Δελτίο Τύπου.
Δηλαδή εμ να μας ποτίσουν, να μας ταΐσουν, να περάσουμε φίνα, αλλά να μην κουραστούμε στο ελάχιστο. Ε τότε ρε φίλε, ας καθίσουμε σπίτι μας, να μας στείλουν το κείμενο να το δημοσιεύσουμε αυτούσιο. Τι πραγματικά δημοσιογραφικό νόημα έχει η εκδήλωση; Μόνο να καλοπιάσουμε τους συντάκτες; Και δεν έφταιγε η Alfa Romeo για αυτό, η παρουσίαση ήταν σούπερ. Εμείς είμαστε συνεχώς στα πούπουλα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#774601 Γιατί να γράψουν; Γιατί να κουραστούν; Αφού πλέον τα έσοδά τους δεν έρχονται από τους αναγνώστες τους. Ή απο διαφημίσεις στην σελίδα, ή από χορηγίες, ή από διαφημίσεις από τις αντιπροσωπείες, ή μικρο-εκβιασμούς...
Πού να μείνει χρόνος για να γράψεις κείμενο; Και για ποιο λόγο δηλαδή...
:s_hang
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#774607 Αυτό το τοπικό λοιπόν, θα μπορούσε να περιλαμβάνει ανάλογα σκηνικά που γίνονται και δεν (μπορεί να) τα γνωρίζει ο αναγνώστης. Σαν να λέμε " πίσω από τις κάμερες". Έτσι θα γίνει πιο ενδιαφέρον και θα αποκτήσει λόγο ύπαρξης γιατί αν κάποιος θέλει να διαβάσει το cartalk.gr σίγουρα θα μπει απευθείας ή θα κάνει κλικ σε fb post σου. Εγώ τουλάχιστον ότι διαβάζω από εσένα το διαβάζω γιατί μου βγαίνει στο fb (σε έχω σε προτεραιότητα) , κάνω κλικ και μεταφέρονται στο σιτε. Νομίζω ποτέ δεν έχω κάνει κλικ στο petrolheads.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#774624 Κι όμως, στην ανάλυση που βλέπω εγώ, έρχονται πολλά κλικ από δω μέσα.

HF, αυτό που έμαθα (και δεν πήγαινε καθόλου το μυαλό μου) είναι ότι πλέον τα βίντεο-δοκιμές είναι πληρωμένα. Θα μου επιτρέψετε όμως να μην πω περισσότερα. Ας αρκεστώ στο ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων, πληρώνεται το βίντεο γιατί έχει ένα κόστος και δεν μπορούν να προβληθούν όλα τα μοντέλα. Οπότε, η εταιρία εξασφαλίζει επιπλέον προβολή στο μοντέλο της, υποτίθεται χωρίς να παρεμβαίνει στην κριτική που του ασκείται. Υποτίθεται. Γιατί ακόμα κι αν δεν της δείξουν το βίντεο πριν βγει στον αέρα, ε, δε θα είναι λίγο στρογγυλεμένο;
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#774628 Τέλος στις απατεωνιές των μηχανικών! Φοβάστε ότι σας χρεώνουν με βλάβες που δεν υφίστανται; Αν υπήρχε ένας τρόπος να ήσαστε στο συνεργείο μαζί του...

https://cartalk.gr/ford-video-check-dei ... nikos-sas/
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimsabas έγραψε:Κι όμως, στην ανάλυση που βλέπω εγώ, έρχονται πολλά κλικ από δω μέσα.

HF, αυτό που έμαθα (και δεν πήγαινε καθόλου το μυαλό μου) είναι ότι πλέον τα βίντεο-δοκιμές είναι πληρωμένα. Θα μου επιτρέψετε όμως να μην πω περισσότερα. Ας αρκεστώ στο ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων, πληρώνεται το βίντεο γιατί έχει ένα κόστος και δεν μπορούν να προβληθούν όλα τα μοντέλα. Οπότε, η εταιρία εξασφαλίζει επιπλέον προβολή στο μοντέλο της, υποτίθεται χωρίς να παρεμβαίνει στην κριτική που του ασκείται. Υποτίθεται. Γιατί ακόμα κι αν δεν της δείξουν το βίντεο πριν βγει στον αέρα, ε, δε θα είναι λίγο στρογγυλεμένο;

Δεν ειμαι στον χωρο αλλα εχω την ιδια αποψη βλεποντας μερικα. Πολυ λιβανι ρε παιδι μου, κανενα σχολιο για τις εξωφρενικες τιμες καποιων, κανενα χτυπητο αρνητικο, κλπ. Ε δεν θελει πολυ να μπουν υποψιες

Γι' αυτο βλεπω carwow, autogefuel κατα κυριο λογο.

EDIT. Μπαινω κι εγω απο εδω αρκετες φορες. Παρακληση μην κανεις παραπομπες σε αλλα σαιτ για να δουμε βιντεο, φωτο, κλπ Αν δεν θες να επιβαρυνεις τον σερβερ σου μην βαλεις την ειδηση καν. Ειναι παρα πολυ σπαστικο, το βλεπω συνεχεια να γινεται κι εχω αρχισει να κοβω ιστοσελιδες που το κανουν :)