Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#71856 ΝομίΖω ένα cisco 8510 είναι μια καλή αρχή.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#77322 Βγάζει λίγο πιο "απαισιόδοξα" αποτελέσματα ο Υπεριων. Στο speedtest συνήθως βγάζω 9,5-10 mbps και αυτο με βγάζει στα 7κάτι mbps :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By nass
#77324 Εμένα μου τα έβγαλε παρόμοια.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#77336 0,767 Mbps αποστολή και 15 λήψη. 24 άρα σύνδεση, hol.
(0,92 και 14,94 αντίστοιχα το speedtest.net)
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Atel... έγραψε:Δεν ξερω αν εχει ειπωθει ξανα αλλα σημερα ειδα φυλλαδιο στο σπιτι μου της HCN http://www.hcn.gr/ καλωδιακο ιντερνετ τηλεοραση τηλεφωνια με δικο της δικτυο οπτικων ινων ειχα παρατηρησει τις τελευταιες μερες σκαβανε και περνουσαν καλωδια για την ωρα εχει δικτυο μονο Θεσσαλονικη και σε ορισμενες περιοχες και συνεχιζεται να επεκτεινεται το σκεφτομαι σοβαρα γιατι προσφερει πολυ καλες ταχυτητες και μια που τελειωνει οπου ναναι και το συμβολαιο με την forthnet εχει βαλει κανεις να μας πει αν οντως πιανει αυτες τις ταχυτητες που λεει η εταιρεια;;

Έχω απο Σεπτέμβρη.

Φουλ ευχαριστημένος
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#77452 Περιοχή; Το σκέφτεται γνωστός που μένει Τριανδρία και έχει τρελαθεί με τον ΟΤΕ και την ταχύτητα :protest:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#77467 https://www.facebook.com/GR.HCN?sk=reviews
Εδώ έχει πολύ mixed κριτικές πάντως. Αυτός ο φίλος που λέω κολλάει γιατί διαβάζοντας στο παραπάνω λινκ βρήκε και κακές κριτικές για την περιοχή του και δεν το προχωράει.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#77471 Παπαριες. Υπηρχαν θέματα, λογικό για ενα ολοκαίνουργιο δίκτυο αλλα κάθε μέρα γίνεται και καλυτερο. Οι κριτικες στο Facebook είναι άκυρες οι περισσότερες

Και επαναλαμβάνω, δεν παιζει κανένα ρολο η περιοχή
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#77483 Oκ ωραίος θενκς! Θα τα μεταφέρω!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#78625 Υπαρχει περιτωση αυτα τα σκαψιματα να ειναι για vdsl? :hmmm:

Εικόνα

< G3
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#78628 Πολύ πιθανό, αν έβλεπες και τι ακριβώς έβαλαν μέσα στο αυλάκι θα ξέραμε πιο σίγουρα...πάντως τον τελευταίο καιρό έχουν βγει όλοι έξω για να αναβαθμίσουν γραμμές (οπτικές)...
Άβαταρ μέλους
By nass
#78632 Αν καταλήγουν σε "μεγάλη" (διπλού εύρους) καμπίνα ("ΚΑΦΑΟ") τότε είναι για VDSL