Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Zeus
edmond έγραψε:Το λοιπόν.
Όπως ανέφερα και στο τεζλοτοπικό, ο boss μας σφύριξε ότι σε κανά 2μηνο πρπ καταφθάνει η iX3.
Αφού του είπα πως δεν του ξαναμιλάω :lol: τον παρακάλεσα μήπως το ξανασκεφτεί :roll:
Η φάση είναι πως με είδε τόσο βλοσυρό(ούτε γω ξέρω γιατί τόσο :lol: ) που σα να σκίρτησε κάτι μέσα του :ninja:
Μου είπε ότι πήγαινε για το Q3 sportback :inlove: :inlove: αλλά βρέθηκε ξώφαλτσα :shifty: στον Κορφιάτη και μπήκε μέσα στην μπέμπα. Από τότε δηλώνει ερωτευμένος με το εσωτερικό :lol: και δεν έχει μάτια για κάτι άλλο!! Εγώ θα πω πως έχει "μάθει" την Ε90 316 που έχει από το 2006 και είναι προκατηλειμένος με τα...ελικοφόρα.
Να παραθέσω κάπου εδώ πως υπάρχει γενικά μια αμπαλίαση σχετικά με τα τουτούνια δλδ δεν νιώθει και πολλά. :lol:
Μου είπε ωστόσο πως αν του προτείνω κάτι που του έχει διαφύγει, θα σκεφτεί σοβαρά να πάρει πίσω το 1 χιλιάρικο προκαταβολής και να κινηθεί αλλού. Δύσκολο αλλά ίσως εφικτό :s_dunno
Έχουμε...
Max 60κ( :shifty: :shifty: :shifty: )
Όριο λιανικής 50κ ή κάτι τέτοιο καθόσον μέχρι εκεί πιάνει η επιδότηση.
Από μοντέλα έχει ήδη δώσει βροντερό άκυρο σε Tesla( :shifty: :shifty: :shifty: ) μιας και του φαίνεται υπερβολικά...μονόχνοτο :lol: :lol:
Επίσης άκυρο σε Mustang όπως και σε λογής EQ, δεν του αρέσουν οι πολλοί τουρμπιζόν αεραγωγοί.
Του καλοφαίνεται όμως το Q tron αν το λέω καλά στην μεσαία έκδοση μιας και η μεγαλύτερη ξεφεύγει. ID4 και Enyaq δεν τα έχω προτείνει καν, δεν ξέρω γιατί. Τι να ξεχνάω άραγε; :help:
Μου φαίνεται ότι δίνει πολύ βάση σε "λογικό" εσωτερικό χωρίς εξεζητημένους σχεδιασμούς.
Να πω πως η μπέμπα έχει 286 άλογα και πως το έχει παρσγγείλει με όλον τον κατάλογο ή τουλάχιστον δεν φαίνεται να του λείπει κάτι.
Ακούω...

Τι να ακουσεις? Αυτο ειναι το προβλημα της ηλεκτροκινησης αυτη τη στιγμη. Ή θα παρεις Τεσλα που ειναι οπως ειναι ή οτιδηποτε αλλο που θα ειναι ποιοτικοτερο/ομορφοτερο/ακριβοτερο αλλα δεν θα ειναι τοσο καλο σαν ηλεκτροκινητο.

ιΧ3 για παραδειγμα ειναι σε θερμικο πατωμα, δηλαδη +250 κιλα σε σχεση με το ΜΥ...τι efficiency να εχει?
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Zeus έγραψε:Τι να ακουσεις? Αυτο ειναι το προβλημα της ηλεκτροκινησης αυτη τη στιγμη. Ή θα παρεις Τεσλα που ειναι οπως ειναι ή οτιδηποτε αλλο που ίσως ειναι ποιοτικοτερο/ομορφοτερο/ακριβοτερο αλλα δεν θα ειναι τοσο καλο σαν ηλεκτροκινητο.

ιΧ3 για παραδειγμα ειναι σε θερμικο πατωμα, δηλαδη +250 κιλα σε σχεση με το ΜΥ...τι efficiency να εχει?

Συμφωνώ απόλυτα, με μία παρέμβαση μόνο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Dimsabas έγραψε:Μια χαρά κουβέντα έκανα και ό,τι λινκ έβαζα ήταν σχετικό με το θέμα, αλλά σας έπιανε τρελή ανακατωσούρα. Η δοκιμή είναι εδώ: https://cartalk.gr/y/

Σου έχω εξηγήσει και εγώ και μόλις ο Νίκος Παππάς. Το μία γραμμή και λινκ από το site, θα γίνεται μόνον στο σχετικό τοπικό. Σε άλλα τοπικά, θα πρέπει να φέρεσαι σαν χρήστης και όχι σαν promoter.

Απλά πράγματα σου λέμε και η στάση σου ενοχλεί περισσότερο τα μέλη και όχι τους moderators, έχουμε δεχτεί πολλά παράπονα ήδη.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Zeus έγραψε:
edmond έγραψε:Το λοιπόν.
Όπως ανέφερα και στο τεζλοτοπικό, ο boss μας σφύριξε ότι σε κανά 2μηνο πρπ καταφθάνει η iX3.
Αφού του είπα πως δεν του ξαναμιλάω :lol: τον παρακάλεσα μήπως το ξανασκεφτεί :roll:
Η φάση είναι πως με είδε τόσο βλοσυρό(ούτε γω ξέρω γιατί τόσο :lol: ) που σα να σκίρτησε κάτι μέσα του :ninja:
Μου είπε ότι πήγαινε για το Q3 sportback :inlove: :inlove: αλλά βρέθηκε ξώφαλτσα :shifty: στον Κορφιάτη και μπήκε μέσα στην μπέμπα. Από τότε δηλώνει ερωτευμένος με το εσωτερικό :lol: και δεν έχει μάτια για κάτι άλλο!! Εγώ θα πω πως έχει "μάθει" την Ε90 316 που έχει από το 2006 και είναι προκατηλειμένος με τα...ελικοφόρα.
Να παραθέσω κάπου εδώ πως υπάρχει γενικά μια αμπαλίαση σχετικά με τα τουτούνια δλδ δεν νιώθει και πολλά. :lol:
Μου είπε ωστόσο πως αν του προτείνω κάτι που του έχει διαφύγει, θα σκεφτεί σοβαρά να πάρει πίσω το 1 χιλιάρικο προκαταβολής και να κινηθεί αλλού. Δύσκολο αλλά ίσως εφικτό :s_dunno
Έχουμε...
Max 60κ( :shifty: :shifty: :shifty: )
Όριο λιανικής 50κ ή κάτι τέτοιο καθόσον μέχρι εκεί πιάνει η επιδότηση.
Από μοντέλα έχει ήδη δώσει βροντερό άκυρο σε Tesla( :shifty: :shifty: :shifty: ) μιας και του φαίνεται υπερβολικά...μονόχνοτο :lol: :lol:
Επίσης άκυρο σε Mustang όπως και σε λογής EQ, δεν του αρέσουν οι πολλοί τουρμπιζόν αεραγωγοί.
Του καλοφαίνεται όμως το Q tron αν το λέω καλά στην μεσαία έκδοση μιας και η μεγαλύτερη ξεφεύγει. ID4 και Enyaq δεν τα έχω προτείνει καν, δεν ξέρω γιατί. Τι να ξεχνάω άραγε; :help:
Μου φαίνεται ότι δίνει πολύ βάση σε "λογικό" εσωτερικό χωρίς εξεζητημένους σχεδιασμούς.
Να πω πως η μπέμπα έχει 286 άλογα και πως το έχει παρσγγείλει με όλον τον κατάλογο ή τουλάχιστον δεν φαίνεται να του λείπει κάτι.
Ακούω...

Τι να ακουσεις? Αυτο ειναι το προβλημα της ηλεκτροκινησης αυτη τη στιγμη. Ή θα παρεις Τεσλα που ειναι οπως ειναι ή οτιδηποτε αλλο που θα ειναι ποιοτικοτερο/ομορφοτερο/ακριβοτερο αλλα δεν θα ειναι τοσο καλο σαν ηλεκτροκινητο.

Σε γήινα λεφτά, δεν υπάρχει ουσιαστικά ανταγωνισμός για τα Tesla. Είναι τα μόνα που έχουν χτιστεί από την αρχή για ηλεκτρικά, με Autopilot, με Superchargers με με...
Κοινώς, για μένα να δώσεις 60Κ και να μην πάρεις Tesla, είναι αυτοκτονία και πέταμα χρημάτων.
Βέβαια, με τα χρόνια, εκτιμώ όλο και λιγότερο τα μπιχλιμπίδια στο εσωτερικό, αν δεν συνοδεύονται και από πραγματικά καλό προϊόν και την αντίστοιχη τεχνολογία. Λεφτά δηλαδή για δέρματα, πλαστικούλια, και LED μόνο, δεν δίνω για κανένα λόγο.

Ας πάρει λοιπόν την ηλεκτρική BMW ο άνθρωπος, γιατί όντως δεν κάνει για Tesla, ούτε θα το εκτιμήσει, ούτε θα το χαρεί πραγματικά. Αυτός άλλα θέλει από το αμάξι του.
:s_shout
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#774408 Πάντως και μοντέλα της KIA, το Mustang καθώς και κάποια μοντέλα του VAG φτιάχτηκαν από την αρχή για ηλεκτρικά και μόνο.
Και ποιοτικά (και σχεδιαστικά) φαίνονται πολύ καλύτερα
Άβαταρ μέλους
By Zeus
Anonymous Founder έγραψε:Σε γήινα λεφτά, δεν υπάρχει ουσιαστικά ανταγωνισμός για τα Tesla. Είναι τα μόνα που έχουν χτιστεί από την αρχή για ηλεκτρικά, με Autopilot, με Superchargers με με...
Κοινώς, για μένα να δώσεις 60Κ και να μην πάρεις Tesla, είναι αυτοκτονία και πέταμα χρημάτων.
Βέβαια, με τα χρόνια, εκτιμώ όλο και λιγότερο τα μπιχλιμπίδια στο εσωτερικό, αν δεν συνοδεύονται και από πραγματικά καλό προϊόν και την αντίστοιχη τεχνολογία. Λεφτά δηλαδή για δέρματα, πλαστικούλια, και LED μόνο, δεν δίνω για κανένα λόγο.

Ας πάρει λοιπόν την ηλεκτρική BMW ο άνθρωπος, γιατί όντως δεν κάνει για Tesla, ούτε θα το εκτιμήσει, ούτε θα το χαρεί πραγματικά. Αυτός άλλα θέλει από το αμάξι του.
:s_shout

Eκτος της διαχειρησης της μπαταριας, των ταχυφορτιστων (το πιο σημαντικο) κτλ, και το Τεσλα μονο μπιχλιμπιδια κι ενθουσιασμο ειναι. Απλως αντι για λεντ και |λογοκρισία| δερματα εχει παιχνιδια, ηχους κλανιας και light show!
Άβαταρ μέλους
By Zeus
Asimov έγραψε:Πάντως και μοντέλα της KIA, το Mustang καθώς και κάποια μοντέλα του VAG φτιάχτηκαν από την αρχή για ηλεκτρικά και μόνο.
Και ποιοτικά (και σχεδιαστικά) φαίνονται πολύ καλύτερα

Αν εννοεις καλυτερα απο Τεσλα, ειναι συζητισιμο....Mustang θεωρω οτι πιο κιτσ κυκλοφορει αυτη τη στιγμη σε ηλεκτρικο...μπηκα μεσα (απο σποντα) και με επιασαν τα γελια..ID3 ειναι οτι καλυτερο εχει παρουσιασει σχεδιαστικα η vw τα τελευταια 20 χρονια, αλλα μεσα ειναι σαν lego και το infotainment απο τα χειροτερα που κυκλοφορουν.

Το ΚΙΑ ειναι οντως πολλα υποσχομενο αλλα δεν το εχω δει απο κοντα και δεν εχω αποψη..σιγουρα μου αρεσει περισσοτερο απο το hyundai.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Anonymous Founder έγραψε:Κοινώς, για μένα να δώσεις 60Κ και να μην πάρεις Tesla, είναι αυτοκτονία και πέταμα χρημάτων

Από περιέργεια και μόνο. Αν κάποιος έχει να δώσει 180 χιλιάρικα, τι παίρνει σε ΙΧ; 3 Tesla ή κάτι άλλο;
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#774420 Εγώ πάντως αν έπαιρνα BEV αυτή τη στιγμή που δεν τι σκέφτηκα καν,σίγουρα θα κοιταγα και τα κορεατικά ή το Toyobaru εκτός της Tesla.Γερμανικα με τίποτα .
Σε 4 χρόνια και βλέπουμε πάντως για BEV.

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Zeus έγραψε:Mustang θεωρω οτι πιο κιτσ κυκλοφορει αυτη τη στιγμη σε ηλεκτρικο...μπηκα μεσα (απο σποντα) και με επιασαν τα γελια..

+1000
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Giuseppe Busso έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Κοινώς, για μένα να δώσεις 60Κ και να μην πάρεις Tesla, είναι αυτοκτονία και πέταμα χρημάτων

Από περιέργεια και μόνο. Αν κάποιος έχει να δώσει 180 χιλιάρικα, τι παίρνει σε ΙΧ; 3 Tesla ή κάτι άλλο;

Tesla Model S, Tesla Model X ή περιμένει για κάνα Lucid ξέρω γω...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Zeus έγραψε:ID3 ειναι οτι καλυτερο εχει παρουσιασει σχεδιαστικα η vw τα τελευταια 20 χρονια, .

+1
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Σε γήινα λεφτά, δεν υπάρχει ουσιαστικά ανταγωνισμός για τα Tesla..........................
....... να δώσεις 60Κ

Συγνώμη, αλλά τα 60Κ ΔΕΝ είναι γήινα λεφτά για ένα αυτοκίνητο για τον μέσο Έλληνα. Αυτό λέμε τόσες σελίδες...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#774498 60Κ για ΕΝΑ αμάξι, δίνει ένας πλούσιος άνθρωπος. Το θέμα είναι τι ορίζουμε πλούσιο.

Anonymous Founder έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:

Tesla Model S, Tesla Model X ή περιμένει για κάνα Lucid ξέρω γω...

Νομίζω θα προτιμούσα μια S-Klasse ή μια 911, αναλόγως για τη χρήση που θα ήθελα. Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα αυτοκίνητα για τον εκάστοτε σκοπό.
Η S για ασύλληπτη ποιότητα κύλισης και η 911 για τρομερή σπορ χρήση και εμπειρία.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#774509 Υπάρχει πάντα και η EQS αν θέλουμε ηλεκτρικό και πολυτέλεια.