Geo f1 έγραψε:Παλι κουβά ο g
https://wtf1.com/post/heres-why-f1-driv ... ing-races/
Tapatalk
Ναι. Έτσι πρέπει να είναι.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Geo f1 έγραψε:Παλι κουβά ο g
https://wtf1.com/post/heres-why-f1-driv ... ing-races/
Tapatalk
blinkys έγραψε:Αν η Φερράρι ήταν τόσο πιο γρήγορη παντού και η διαφορά στην τελική αμελητέα να στείλουμε τον Λεκλερ να κάνει τον νταλικιέρη γιατί ο Μαξ με κάποιο μαγικό ξόρκι μάζευε την διαφορά και έμενε μέσα στο DRS μέχρι την στιγμή που κατάλαβε πως δεν έχει πλέον λάστιχο να πιέσει.
Εγώ πάλι λέω πως η διαφορά στην τελική είναι τόσο σημαντική που χωρίς αυτήν ο Λεκλερ θα είχε διάφορα δέκα δευτερόλεπτα όταν θα έμπαινε στα πιτς ο ασυμπάθηστος.
sparticle έγραψε:να δειχνει το αυτοκινητο καλυτερο απο ο,τι μαλλον ειναι.
REALZEUS έγραψε:blinkys έγραψε:Αν η Φερράρι ήταν τόσο πιο γρήγορη παντού και η διαφορά στην τελική αμελητέα να στείλουμε τον Λεκλερ να κάνει τον νταλικιέρη γιατί ο Μαξ με κάποιο μαγικό ξόρκι μάζευε την διαφορά και έμενε μέσα στο DRS μέχρι την στιγμή που κατάλαβε πως δεν έχει πλέον λάστιχο να πιέσει.
Εγώ πάλι λέω πως η διαφορά στην τελική είναι τόσο σημαντική που χωρίς αυτήν ο Λεκλερ θα είχε διάφορα δέκα δευτερόλεπτα όταν θα έμπαινε στα πιτς ο ασυμπάθηστος.
Άλλον αγώνα θα βλέπαμε μάλλον. Ο Μαξ ήταν εντός 1'' στους πρώτους γύρου, λόγω και της βοήθειας του DRS. Μετά από λίγο όμως η Ferrari άνοιξε την διαφορά και ήταν άνετα μπροστά και εκτός DRS. H RBR βλέποντας ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει καν, πόσο μάλλον να περάσει, τον έβαλε μέσα για φρέσκα λάστιχα. Ο Λεκλέρκ έκανε τότε λάθος και χάθηκαν όλα. Ελπίζω να κατάλαβαν όλοι πότε ανέφερε ο Λεκλέρ το "throttle" και σε τι αναφέρονταν.
uncle_nontas έγραψε:@Busso 100% μαζί σου για Sainz. Ούτε "λίγος" που γράφεται εδώ μέσα, ούτε τίποτα. Μπορεί να είναι πιο αργός από τον Leclerc , αλλά συνολικά, προς το παρόν, είναι καλύτερος οδηγός.
Στα υπόλοιπα είσαι εντελώς εκτός κατά τη γνώμη μου (που δεν σημαίνει και πολλά), ειδικά ως προς την "αποδοχή" που έχει ο Χάμιλτον απ' το κοινό. Συνήθως booing τρώει.
blinkys έγραψε:REALZEUS έγραψε:blinkys έγραψε:Αν η Φερράρι ήταν τόσο πιο γρήγορη παντού και η διαφορά στην τελική αμελητέα να στείλουμε τον Λεκλερ να κάνει τον νταλικιέρη γιατί ο Μαξ με κάποιο μαγικό ξόρκι μάζευε την διαφορά και έμενε μέσα στο DRS μέχρι την στιγμή που κατάλαβε πως δεν έχει πλέον λάστιχο να πιέσει.
Άλλον αγώνα θα βλέπαμε μάλλον. Ο Μαξ ήταν εντός 1'' στους πρώτους γύρου, λόγω και της βοήθειας του DRS. Μετά από λίγο όμως η Ferrari άνοιξε την διαφορά και ήταν άνετα μπροστά και εκτός DRS. H RBR βλέποντας ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει καν, πόσο μάλλον να περάσει, τον έβαλε μέσα για φρέσκα λάστιχα. Ο Λεκλέρκ έκανε τότε λάθος και χάθηκαν όλα. Ελπίζω να κατάλαβαν όλοι πότε ανέφερε ο Λεκλέρ το "throttle" και σε τι αναφέρονταν.
Ρε Άλεξ αυτό ήταν απάντηση σε σχόλια του στυλ "αμελητέα" η διαφορά στην τελική ανάμεσα σε Ρεντ Μπουλ και Φερράρι. Και λέω εγώ καθόλου αμελητέα. Αν ήταν αμελητέα θα του είχε ρίξει 10 δεύτερα ο Λεκλερ του Μαξ. Θα είχε ανοίξει την διαφορά εκτός DRS από τον 2ο γύρο. Η τελική κράτησε τον Μαξ κοντά για να έχει DRS. Η διαφορά άνοιξε όταν άρχισε να μένει από λάστιχα ο Μαξ. Και σωστά τον έβαλαν στα πιτς προσπαθώντας να κάνουν undercut μιας και με την πιο σκληρή γόμα βολευόταν καλύτερα η Ρεντ Μπουλ όλο το 3ημερο.
blinkys έγραψε:REALZEUS έγραψε:blinkys έγραψε:Αν η Φερράρι ήταν τόσο πιο γρήγορη παντού και η διαφορά στην τελική αμελητέα να στείλουμε τον Λεκλερ να κάνει τον νταλικιέρη γιατί ο Μαξ με κάποιο μαγικό ξόρκι μάζευε την διαφορά και έμενε μέσα στο DRS μέχρι την στιγμή που κατάλαβε πως δεν έχει πλέον λάστιχο να πιέσει.
Ρε Άλεξ αυτό ήταν απάντηση σε σχόλια του στυλ "αμελητέα" η διαφορά στην τελική ανάμεσα σε Ρεντ Μπουλ και Φερράρι. Και λέω εγώ καθόλου αμελητέα. Αν ήταν αμελητέα θα του είχε ρίξει 10 δεύτερα ο Λεκλερ του Μαξ. Θα είχε ανοίξει την διαφορά εκτός DRS από τον 2ο γύρο. Η τελική κράτησε τον Μαξ κοντά για να έχει DRS. Η διαφορά άνοιξε όταν άρχισε να μένει από λάστιχα ο Μαξ. Και σωστά τον έβαλαν στα πιτς προσπαθώντας να κάνουν undercut μιας και με την πιο σκληρή γόμα βολευόταν καλύτερα η Ρεντ Μπουλ όλο το 3ημερο.
Corto Maltese έγραψε:Δεν μπορώ να διαβάζω σαχλαμάρες.Εξαιρετικό σχόλιο. Ειλικρινά δεν το περίμενα από σένα.
Corto Maltese έγραψε: Αν φέτος η Φεράρι είχε δίδυμο Σάινθ με κάποιον άλλο (πείτε μου ποιον) ξέρετε τί θα λέγαμε; Βήματα μπρος δείχνει ανταγωνιστική του χρόνου θα χτυπάμε τίτλο.
Corto Maltese έγραψε:γιατί έχει δείξει πράγματα ο Λεκλέρ που δεν έχει δείξει ο Σάινθ ή έστω τώρα άρχισε να τα δείχνει.
Corto Maltese έγραψε: Και συν τοις άλλοις δημιουργείται κι ένα pattern σε όλη του την καριέρα. Σύμφωνα με το οποίο αποδίδει μετά τη μέση της σεζόν που αρχίζει και αισθάνεται άνετα με το αμάξι. Ρε φίλε αν είναι να χάνουμε μισή σεζόν κάθε χρονιά το γαμήσαμε.
uncle_nontas έγραψε:Αν όμως έπρεπε να διαλέξω ποιος θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του, θα τα χώσει στο pit wall μέχρι να γίνουν άνθρωποι, θα δώσει σοβαρό feedback στους μηχανικούς μέχρι να γίνει το μονοθέσιο όπως πρέπει, σορυ αλλά αυτός είναι ο Σαινθ.
BARHonda έγραψε:
uncle_nontas έγραψε:Από αυτά που επέλεξε να κάνει και στη νίκη του, που χωρίς αυτά όσο και να γκρινιάζετε και να τον κραζετε η ομάδα δε θα έπαιρνε νίκη. Απ' το ότι διορθώνει τις παπαριές που του λένε απ' το Πιτ Γουόλ την ώρα του αγώνα. Απ' το ότι τον ρωτάνε για τη στρατηγική. Εκτός αν έχεις δει να ρωτάνε τον Χάμιλτον; Τον Μαξ; Τον Λεκλερ; Αυταποδεικτα γεγονότα είναι. Προκύπτουν όλα αν στοιχειωδώς έχεις εγκέφαλο. Κ επειδή έχεις, θα το παραδεχτείς στο τέλος.
Για το feedback πάνε διάβασε τι λένε οι μηχανικοί του ανά τα χρόνια. Τον χρόνο που αφιερώνει στον εξομοιωτή, ούτε στον ύπνο τους οι άλλοι. Το data analysis που κάνει μαζί με τους μηχανικούς του, μόνο ο Σούμι το έκανε.
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]