- 24 Ιούλ 2022, 23:49
Ο τρόπος που διατυπώνει, η αύρα που βγάζει στις δηλώσεις του δείχνει ότι όντως πιστεύει ότι είναι δικό του λάθος.
Αφήνει μια μικρή πιθανότητα να είναι τεχνικό θέμα, αλλά όχι σημαντική.
Κατηγορεί τον εαυτό του και λέει ότι με τέτοια λάθη "δεν αξίζω το πρωτάθλημα" και έχει δίκιο.
Λένε ότι στο ράδιο είπε: "I cannot go on throttle". Εννοώντας ότι δε μπορεί να κάνει όπισθεν.
Αυτό είναι το μόνο που με υποψιάζει λίγο ότι ίσως κάτι τρέχει. Μου φαίνεται περίεργο να μη μπορεί να κάνει όπισθεν, γιατί δεν έκανε. Από την άλλη αυτό δεν αποδεικνύει και κάτι.
Το σίγουρο είναι αυτό που έχουμε ξαναπεί.
Είναι πραγματικά κορυφαίας πάστας σε ταχύτητα, είναι μαχητής, πηγαίο τεράστιο ταλέντο.
Όμως ψυχικά, συναισθηματικά, δεν είναι κίλερ, έχει μια αμφιβολία που μπορεί να βγει σε λάθος. Χρειάζεται να είναι κίλερ για να αντιμετωπίσει Μαξ, Λούη, Αλόνσο...
Νομίζω φέτος είναι η πιο άρρωστη χρόνια μου ως οπαδός των κόκκινων.
Είμαι σχεδόν σίγουρος στην αρχή κάθε αγώνα ότι κάτι θα γίνει και θα ματαιωθώ πλήρως.
Είτε θα σκάσει το μοτέρ, είτε θα τρομπάρουν με τη στρατηγική, είτε ο Λεκλέρκ θα τα χάσει στιγμιαία και θα το χάσει.
Αν παλεύεις για πιο πίσω το έχεις αποδεχτεί, έστω με πόνο.
Φέτος έχουμε χάσει τόσες νίκες, έχει σημασία, νίκες, που πονάει πολύ περισσότερο.
Ειλικρινά σκέφτομαι να σταματήσω να βλέπω, δε μπορώ να σκάω έτσι.