Forum για τη Formula 1

Ποιος πιστευετε οτι θα κερδισει?

5
50%
0
N/A
1
10%
1
10%
1
10%
0
N/A
1
10%
0
N/A
0
N/A
1
10%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
REALZEUS έγραψε:
Yugo_para_siempre έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Αυτή η χαζομαρίτσα να τελειώνει κάποια στιγμή, παρακαλώ. Η Ferrari είναι σαφώς το ταχύτερο μονοθέσιο.

Είσαι από τους ελάχιστους που το πιστεύει και εννοώ συνολικά μέσα στα τριήμερα και σε βάθος τριημέρων.

Με δικαιώνουν τα γεγονότα όμως. Η Ferrari έχει χάσει ένα σωρό αγώνες μέσα από τα χέρια της. Και σήμερα ταχύτερη ήταν πάλι!!! Όσοι δεν το πιστεύουν απλά βλέπουν άλλο πρωτάθλημα μάλλον... Βέβαια με τέτοια λάθη πρωτάθλημα δεν θα δούνε ούτε το 2045...

ΥΓ: Με έπιασε τέτοια αηδία που το γύρισα στο Star, να δω το Big Bang Theory. Α στα διάλα με τους καραγκιόζηδες του Μαρανέλλο! :rant:
Ναι μπορεί.
Αλλά όσο υπάρχουν Ιταλοί μέσα αυτά θα γίνονται.
Συνταγή Σουμάχερ θέλει με κορυφαίους ΜΗ Ιταλούς.

Αλλιώς πρωτάθλημα δεν θα δούμε ποτέ!

RMX3363
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#773423 Επίσης Νίκο μου αυτό με την εθνικότητα πρέπει να λήξει κάποια στιγμή. Είναι ρατσιστικό και εντελώς αυθαίρετο.
Ο υπεύθυνος στρατηγικής (Ινάκι Ρουέντα) είναι Ισπανός και ο αγωνιστικός διευθυντής (Λοράν Μεκί) είναι Γάλλος. Οι Ιταλοί μια χαρά κάνουν την δουλειά τους (Enrico Guealiteri, Διευθυντής Τμήματος Κινητήρων και Enrico Cardile, Διευθυντής Τμήματος Σασί).

ΥΓ: Κάντε τον Sainz υπεύθυνο στρατηγικής!
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 24 Ιούλ 2022, 17:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Vaskir
REALZEUS έγραψε:
Vaskir έγραψε:κρατάει πίσω του το διαστημόπλοιο μόνος του

Αυτή η χαζομαρίτσα να τελειώνει κάποια στιγμή, παρακαλώ. Η Ferrari είναι σαφώς το ταχύτερο μονοθέσιο.

ΑΛΛΑ:

Εγώ πιστεύω ότι ο Λεκλερκ δίνει αυτό το κάτι παραπάνω σε ταχύτητα σε κάθε αγώνα στην Ferrari.
Αυτό έχω συμπεράνει από τους χρόνους σε πολλά κομμάτια της πίστας σε σύγκριση με Verstapen και Sainz.
Επειδή αηδιασα δεν έχω δει τι κάνει ο Σαινθ σε χρόνους σήμερα.
Θα καταφέρει να περάσει καμία Redbull τελικά αφού είναι γρηγορότερη η Ferrari;

.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#773428 Το feedback με την ενδοσυνεννόηση είναι σε real time; Δηλαδή ο Σάινζ παλεύει στα όρια και του μιλάνε για πιτς;

Πείτε μου όχι :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Vaskir έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι ο Λεκλερκ δίνει αυτό το κάτι παραπάνω σε ταχύτητα σε κάθε αγώνα στην Ferrari.
Αυτό έχω συμπεράνει από τους χρόνους σε πολλά κομμάτια της πίστας σε σύγκριση με Verstapen και Sainz.

Δεν είδες τι κάνει ο Σάινθ σήμερα; Βγάζει μάτια. Στον προηγούμενο αγώνα πλησίαζε να περάσει τον Φερστάπεν, πριν σκάσει το μοτέρ. Σε αυτόν μόλις πέρασε στα ίσα τον Πέρεζ, ξεκινώντας 19ος!!! Η ανωτερότητα της Ferrari σε ταχύτητα είναι προφανής σε όποιον βλέπει αγώνες πάνω από 2-3 μήνες...
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 24 Ιούλ 2022, 18:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By cabala10
REALZEUS έγραψε:
Vaskir έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι ο Λεκλερκ δίνει αυτό το κάτι παραπάνω σε ταχύτητα σε κάθε αγώνα στην Ferrari.

Δεν είδες τι κάνει ο Σάινθ σήμερα; Βγάζει μάτια. Στον προηγούμενο αγώνα πλησίαζε να περάσει τον Φερστάπεν. Σε αυτόν μόλις πέρασε στα ίσα τον Πέρεζ, ξεκινώντας 20ος!!! Η ανωτερότητα της Ferrari είναι προφανής σε όποιον βλέπει αγώνες πάνω από 2-3 μήνες...

ναι και κλασσικα η στρατηγικη του εβγαλε τα ματια
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#773431 Καλή είναι και η Πέμπτη θέση.
Η Πέμπτη θέση στο ΟΥΕΦΑ μας ταιριάζει.
Ο φουκαράς ο ρασελ κλαίει για ποινή στον περεζ. Δεν ήξερες δε ρώταγες ρε φονεα;
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#773432 Ο Ocon έφαγε τον Ricci, ναι ρε Αλπίνα!

Ο Sainz πάντως είναι άριστος για αγώνες όπου το endurance είναι ζητούμενο. Ας του λείπει ίσως η απόλυτη ταχύτητα, είναι ωραίος μαχητής.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#773433 Ο Lewis είναι σταθερά καλός και πιο πάνω από τον Russell,το έχει φέρει ισα βάρκα ίσα πανιά.Αυτο για όσους μας τα είχαν κάνει τσουρεκια ότι ο 7ακις χάνει από το ρούκι και τέτοια.
Άβαταρ μέλους
By Vaskir
REALZEUS έγραψε:

Δεν είδες τι κάνει ο Σάινθ σήμερα; Βγάζει μάτια. Στον προηγούμενο αγώνα πλησίαζε να περάσει τον Φερστάπεν, πριν σκάσει το μοτέρ. Σε αυτόν μόλις πέρασε στα ίσα τον Πέρεζ, ξεκινώντας 20ος!!! Η ανωτερότητα της Ferrari σε ταχύτητα είναι προφανής σε όποιον βλέπει αγώνες πάνω από 2-3 μήνες...
Ok , βιάστηκα πάλι να μιλήσω, με εξέθεσε ο Σαινθ σήμερα , τώρα είδα και την απίστευτη προσπέραση στον Perez.

.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Sijune21 έγραψε:Ο Lewis είναι σταθερά καλός και πιο πάνω από τον Russell,το έχει φέρει ισα βάρκα ίσα πανιά.Αυτο για όσους μας τα είχαν κάνει τσουρεκια ότι ο 7ακις χάνει από το ρούκι και τέτοια.
Αυτά μόνο ηλίθιοι τα πιστεύανε. Pun intended.
Στην αρχή ήταν πίσω γιατί δοκίμαζε ότι brain fart είχανε οι μηχανικοί μπας και σώσουν ό,τι σώζεται. Στους τελευταίους αγώνες που έχουν το ίδιο μονοθέσιο, είναι σαφώς μπροστά από τον πολύ καλό φονεα.
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
Yugo_para_siempre έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Αυτή η χαζομαρίτσα να τελειώνει κάποια στιγμή, παρακαλώ. Η Ferrari είναι σαφώς το ταχύτερο μονοθέσιο.

Είσαι από τους ελάχιστους που το πιστεύει και εννοώ συνολικά μέσα στα τριήμερα και σε βάθος τριημέρων.
Count me in. Κ πάλι ελάχιστοι είμαστε, αλλά οκ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#773439 Μείον 23 ποντακια η διαφορά Φερράρι με Μερκ στο πρωτάθλημα της πλάκας.

Διάκου τί χαμπάρια μάστορα;