Corto Maltese έγραψε:4 χιλιοστά λάθος. Θα πέσουν κεφάλια
STK έγραψε:Σόρρυ παίδες αν έχω χάσει κάτι (εκτός από το να κάνω προβλέψεις στον προηγούμενο αγώνα :P ) αλλά η ανάρτηση του πολυπρωταθλητή μας mikeerfol στην Αυστρία είναι εκπρόθεσμη ή πιάνεται μέσα κι ας είναι στις 6 νταν;
Μην παρεξηγηθώ, να το αποσαφηνίσω θέλω.
JarnoT έγραψε:Κι εγώ που νόμιζα ότι με 32χιλ διάφορα θα ήμουν πρώτος
JarnoT έγραψε:STK έγραψε:Σόρρυ παίδες αν έχω χάσει κάτι (εκτός από το να κάνω προβλέψεις στον προηγούμενο αγώνα :P ) αλλά η ανάρτηση του πολυπρωταθλητή μας mikeerfol στην Αυστρία είναι εκπρόθεσμη ή πιάνεται μέσα κι ας είναι στις 6 νταν;
Μην παρεξηγηθώ, να το αποσαφηνίσω θέλω.
Καμιά παρεξήγηση. Όπως είπε και ο ripper έχουμε αποδεχτει το ακριβώς. Άλλωστε μέχρι 17.00 λέμε. Οπότε είναι μέσα.
Το επανέλαβε και στη Γαλλία ο mike.
Παίζει με τη φωθιά.

diplomat έγραψε:JarnoT έγραψε:Κι εγώ που νόμιζα ότι με 32χιλ διάφορα θα ήμουν πρώτος
Kι ένα δεύτερο![]()
JarnoT έγραψε:* Οι Haas έκαψαν τα χρονόμετρα στις κατατακτήριες με τη 2η pole του Corto.
* Ωστόσο στον αγώνα οι Willis έκαναν το undercut στην τακτική και πέτυχαν διπλό βάθρο. 2η νίκη για g8777 και 3η συνολικά για την ομάδα.
* Είναι εντυπωσιακό ότι οι 3 πρώτοι στη γενική βαθμολογία (cmarin, Νίκος Παππάς, mikeerfol) δεν έχουν ακόμα νίκη, όπως και η Ferrrari σαν ομάδα, η οποία ανέβηκε στην 1η θέση.
. Δες βαθρο δηλαδης
και είμαστε ακόμη στο plan A. Στο δεύτερο μισό θα περάσουμε στο plan b με νίκες που θα σιγουρεψουν τα πρωταθλήματα.Corto Maltese έγραψε:Αλήθεια η μία θέση διαφορά 6η-7η ποτέ δεν έδινε βαθμούς;

Νταξ το ξεραμε οτι θα περασει 100 καρτακια ο Μαξ κ[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]