drdino έγραψε:Είχαν και οι δύο μέχρι μια χρονιά στην F30 και μετά κόπηκε ο του συνοδηγού για cost save... Έκτοτε δεν υπάρχει.
Δεν το καταλαβαινω. Στα μοντελα που το προσφερει στο βασικο εξοπλισμο, γλιτωνει καποια σεντ ανα οχημα, οκ. Θα μπορουσε ομως και παλι να το προσφερει σαν εξτρα. Υπαρχει καποιο αλλο κοστος εξελιξης ή κοστος για την παραμετροποιηση ή κατι αλλο?
Στην 1 ειναι εξτρα το πακετο καθρεπτων. Θα μπορουσε να το χρεωνει λιγο παραπανω και να το εχει!
Κάποια σεντς επειδή δεν υπάρχει το κρύσταλλο και το καλώδιο, κάποια σεντς επειδή δεν χρειάζεται να γίνεται διαχείριση του στοκ κλπ κλπ. Για tooling δεν νομίζω να γλυτώνει κάτι γιατί είτε είναι του οδηγού σε αριστεροτίμονο είτε του συνοδηγού σε δεξιοτίμονο, το κρύσταλλο αυτό καθεαυτό πρέπει να σχεδιαστεί/παραχθει. Σε παραμετροποίηση σίγουρα, αντί να κάνεις δοκιμές για 2 μαζί κάνεις μόνο το 1, οπότε σίγουρα κερδίζεις κάτι ψιλά κι από κει.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
GTS έγραψε:Μου εβγαλε μηνυμα το κλειδι να αλλαξω την μπαταρια. Ξερει καποιος ποσο θα αντεξει μεχρι να νεκρωσει τελειως;Πολύ λίγες μέρες έχει ακόμα. Κατά πάσα πιθανότητα θα σου χαλάσει και το δευτερο ταυτόχρονα. Αν πας να το χρησιμοποιήσεις θα βγει μήνυμα και γι'αυτό οπκτε άλλαξε τα και τα δύο.
Αγορασα μπαταριες CR2450 αλλα ειναι 2, νομιζω μονο μια χρειαζομαι (το 2ο κλειδι σπανια το χρησιμοποιω).
Μηπως θελει καποιος μια μπαταρια?
dimviii έγραψε:εγω με το που εφερνα τα κλιο,η πρωτη δουλεια ηταν να παω σε ενα Γερμανο να μου αλλαξει τις μπαταριες στα κλειδια.2 ευρω καθε κλειδι,κατι τετοιο.
Scotch έγραψε:dimviii έγραψε:εγω με το που εφερνα τα κλιο,η πρωτη δουλεια ηταν να παω σε ενα Γερμανο να μου αλλαξει τις μπαταριες στα κλειδια.2 ευρω καθε κλειδι,κατι τετοιο.
με μπαταριες fabrique au japon
dimviii έγραψε:Scotch έγραψε:dimviii έγραψε:εγω με το που εφερνα τα κλιο,η πρωτη δουλεια ηταν να παω σε ενα Γερμανο να μου αλλαξει τις μπαταριες στα κλειδια.2 ευρω καθε κλειδι,κατι τετοιο.
με μπαταριες fabrique au japon![]()
Σε γαλλικο αμαξι, ο γερμανος, εβαλε τζαπαν μπαταριες... Καλα θα παει αυτο..
TOTAL, Valeo, Rayovac ( ελβετικες αυτες αλλα γαλλοφωνες ) επρεπε να βαλεις. 100% αξιοπιστια και συμβατοτητα
Fiat Panda 7,6l/100km
Μια χαρά χρώμα είναι η 330 και κούκλα μέσα έξω.
Κάνω μια ερώτηση για ένα πρόβλημα στην Ε39 μου εκεί, αν έχετε καμιά φώτιση να εξηγήσετε το φαινόμενο.
viewtopic.php?f=13&t=86&p=773552#p773552
Αλλαχθηκαν και οι πολλαπλασιαστες, με την εύκαιρια αλλαχθηκαν και τα μπροστινά top mounts που είχα κάνει την βλακεια να ξεχάσω να αλλάξω όταν άλλαξα αναρτήσεις, αλλαχθηκαν και 2 ψαλίδια, επισκευαστηκε και το διαφορικό ξανά που έκανε θόρυβο.
Τώρα δεν ακούγεται τίποτα από πουθενά, μόνο θόρυβος από τα 18ρια και τις Bilstein που είναι λογικό.
200 ευρώ μπουζί και μπεκ μόνο ανταλλακτικά
360 όλα τα υπόλοιπα
Αυτά για φέτος... ελπίζω
< >
Ήμασταν 1 βδομάδα διακοπές... Ο συναγερμός βαρούσε συνέχεια μόλις έπεφτε λίγο ήλιος στο αμάξι (=> εκεί που ήμουν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ)
Αποτέλεσμα; Το είχα ξεκλείδωτο όλη τη μέρα.
Γιατί τα σαΐνια της BMW δεν προέβλεψαν κάποιος να θέλει να το κλειδώσει χωρίς να βάλει συναγερμό...
Είτε με το κλειδί, είτε με το τηλεχειριστήριο, αν το κλειδώσεις ο συναγερμός θα μπει. Και η ασφάλεια της πόρτας του οδηγού ΔΕΝ κλείνει με ανοιχτή την πόρτα (στο 206 έκλεινε και μπορούσες μετά να κλείσεις την πόρτα με το αμάξι κλειδωμένο).
Και το κερασάκι, που βγήκε δειλά δειλά την μέρα που ξεκινήσαμε (και μέσα σε 1 βδομάδα έγινε μόνιμο και ενοχλητικό)... Ο αισθητήρας που λέει αν το καπώ είναι κλειστό, έχει χαλάσει και κάποιες φορές κάνει επαφή, κάποιες όχι (το γιατί και το πως δεν το έχω καταλάβει, είναι χαοτικό φαινόμενο)
Αποτέλεσμα; Κινείσαι στην πόλη; Ανά κάποια δευτερόλεπτα ο αισθητήρας πιάνει επαφή (οπότε σβήνει το λαμπάκι) και αμέσως μετά τη χάνει (οπότε ανάβει το λαμπάκι με το σπαστικό μπιπ)
Και μετά το ίδιο ακριβώς
Εις τη νιοστή
Ανεξάρτητα από λακούβες ή την οδήγηση γενικά... Ευτυχώς για κάποιον λόγο που δεν έχω καταλάβει, σε πιο υψηλές ταχύτητες (από πχ 60-70 και πάνω) ο αισθητήρας αποφασίζει είτε το ένα είτε το άλλο και στη χειρότερη απλά έχεις προειδοποιητικό λαμπάκι, αλλά όχι το σπαστικό μπιπ όλη την ώρα...
Και φυσικά είναι ωραίο να είσαι στην εθνική με το λαμπάκι που σου λέει ότι έχεις ανοιχτό καπώ αναμμένο συνέχεια... Και να λες... Βρε λες η μ@λ@κία να μην έχει χαλάσει τελικά και ξαφνικά το καπώ να πετάξει;
Το χειρότερο είναι πως δεν το έκλεψε το μπουρδέλο όσες μέρες ήταν ξεκλείδωτο στις διακοπές στη Χαλκιδική (Σάντυ Χαλκιδική δεν έχει).
Συμπέρασμα; Δεν έχει σαν τη Γερμανική πχιότητα. Αντέχουν για 80-100Κ χλμ, μετά διαλύονται.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>


