jaxws έγραψε:to steak alive στον κορυδαλλό ήταν πολύ καλό . Έχω να πάω από πριν covid όμως.Αυτό είδα στο Google ως κάτι πιθανό , θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω.
Και ευχαριστώ για την σοβαρή απάντηση , σπανίζει το είδος .
KiloMeater έγραψε:Και ευχαριστώ για την σοβαρή απάντηση , σπανίζει το είδος .
Ε οταν η ερωτηση ειναι σουσουδιστικη με ελληνοαγγλικα (και μαλιστα λανθασμενα, που σημαινε στοιχηματζηδικο), οι απαντησεις ειναι λογικο να ειναι στοχευμενες επι τουτου.
Κοινως το ζητησε ο οργανισμος σου που λεει κι ο λαος. Τι διαμαρτυρεσαι λοιπον;
NickTG έγραψε:Δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για το base grill στο Περιστέρι.Μήπως ξέρεις αν έχει να καθίσεις έξω αυτό ; Από τις φωτό στο Google δεν μπορώ να κρίνω.
Τώρα αν έχει καμιά πίσω αυλή ή αν ανοίγει από πάνω δεν το γνωρίζω.
Και ξέρει να ψήνει κιόλας.
Αλλά έχω να πάω τουλάχιστον 3-4 χρόνια.
Να πάρετε και στραπατσάδα με πατάτα και αυγά.
Πήγαινε και Κορυδαλλό στου Θανάση του Μπαμναρα από τα Πλατανούλια Θεσσαλίας, εγώ φταίω που πήγα να σε κάνω άνθρωπο ( ενώ προφανώς ζεις το γκρικ σαμερ με καρπουζ , τυρί, διχάλα και γιαρμα).
Αυτά να τα βλέπει ο ΗΦ που στέλνει τα warn γονα
, τί να κάτσω να ασχοληθώ ,το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό .
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
< >
NickTG έγραψε:Δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για το base grill στο Περιστέρι.
αλλος απο εδω....τον στελνει στο μπουρναζι.να τρωει τη μπριτζολα και να περναει το σαξοραλλο με την γκρουπ Ν εξατμιση.Ελεοοοοςςςςς!!
dimviii έγραψε:Γιατί μωρέ κι εσύ;NickTG έγραψε:Δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για το base grill στο Περιστέρι.
αλλος απο εδω....τον στελνει στο μπουρναζι.να τρωει τη μπριτζολα και να περναει το σαξοραλλο με την γκρουπ Ν εξατμιση.Ελεοοοοςςςςς!!
Μια χαρά είναι η γκρούπ Ν εξάτμιση. Σκάει κιόλας. ,

RMX3363
Fiat Panda 7,6l/100km
g8777 έγραψε:https://beefbar.com/athens/
Εγγύηση g8777.![]()
( Πες τους ότι είσαι από τον Δημήτρη με το Κλιο.)
Aυτο πρεπει να ειναι πολυ καλο.
bibendum έγραψε:Είπε πέριξ Πειραιά
Φτάσαμε Περιστέρι όμως. Το επόμενο βήμα είναι τα Μελίσσια

)