Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik

With the establishment of the Charter, it was necessary both to implement it, and to found an organisation which would oversee this implementation. The supporters of the Charter established a strong network of partners from across Europe, which were academics, unions, investigative journalism organisations, the media, campaigning and aid organisations, amongst other communities. Thus in June 2015, the ECPMF was founded as a non-profit European Cooperative Society (SCE) by 25 representatives from 16 countries in the fields of journalism, publishing and media law in Europe.[4] Among them are the European Federation of Journalists, South East Europe Media Organisation (SEEMO), Index on Censorship (Index), Osservatorio Balcani e Caucaso Transeuropa (OBCT), Media Legal Defence Initiative, Association of Journalists of Macedonia, Ossigeno per l'informazione (Ossigeno), Independent Journalism Center, and the Media Foundation of Sparkasse Leipzig.[5] The main initiator of the ECPMF was Hans-Ulrich Jörges, former member of the chief editorial office of the German magazine “stern”, who played a key role in conceptualising the European Charter on Freedom of the Press. A cross-party coalition at the European Parliament spearheaded by Martin Schulz (SPD), Alexander Graf Lambsdorff (FDP), and Elmar Brok (CDU) backed the initiative to form the centre.

Γερμανοί ζαιοι

< >
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#772576 Κασιμάτης, ΤΑ ΝΕΑ, χωρίς σχόλια :lipsealed:Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#772590 Κι άλλος ταγμένος και γνωστός μας....
Αφού δεν είναι πρωταπριλιά σίγουρα τρολάρει. Αν όχι, απλά ζει σε άλλη χώρα, πλανήτη, παράλληλο σύμπαν και μπαίνει στο κλαμπ των πουλημένων. Ναι είναι ο ΣΧ

https://www.4troxoi.gr/blog/giati-proedre/

don't panic
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#772593 Το έχω αναφέρει κι εγώ παλιότερα, τον λιβανίζει με κάθε ευκαιρία.
Δεν ξέρω αν τα πιστεύει κιόλας όλα αυτά νομίζω πως ναι, αν και δεν νομίζω πως τα γράφει δωρεάν και για την καλή του την καρδιά.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#772594 Πάνε καλά οι πυραμίδες μάλλον
Άβαταρ μέλους
By edmond
#772599 Νομίζω πως το έχω ξανα αναφέρει.
Όταν ζήταγαν οι 4Τ συντάκτη(λολ) τω καιρώ εκείνω -κάπου το 2006 νομίζω- είχα περάσει μια βόλτα από τα τότε γραφεία στο Κορωπί. Η φάση είναι ότι με έπαιρναν :lol: (αργότερα αναρωτήθηκα γιατί δεν πήγαινε κανένας :roll: )
Κορυφαία στιγμή για εμέ, ήταν όταν μπήκε μέσα ο ΚΚ και με χαιρέτησε δια χειραψίας. Στο γραφείο του Μιχάλη Σταυρόπουλου όλα αυτά που με...σκάναρε :lol: . Στα καπάκια μπαίνει ο ΣΧ και με ύφος "εχμ συγνώμη μου επιτρέπετε να ρωτήσω κάτι?" ζητάει τον λόγο από τον μεγάλο. Ο οποίος μεγάλος τον αγνοεί επιδεικτικά και συνεχίζει να μου μιλά.
Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση τότενες. Λίγα χρόνια αργότερα σταμάτησα ν' αναρωτιέμαι.. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By cmarin
Anonymous Founder έγραψε:Το έχω αναφέρει κι εγώ παλιότερα, τον λιβανίζει με κάθε ευκαιρία.
Δεν ξέρω αν τα πιστεύει κιόλας όλα αυτά νομίζω πως ναι, αν και δεν νομίζω πως τα γράφει δωρεάν και για την καλή του την καρδιά.

To Ακροπολις παίζει το ρόλο του. Τώρα που πληρώνουν, έχουμε αναγνώριση και γραφείο τύπου. Πρέπει να υποστηρίξουμε τους υποστηρικτές, αλλά εδώ είναι εντελώς απροκάλυπτα. Το γλείψιμο, του γλειψίματος....
Άβαταρ μέλους
By markvag
cmarin έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Το έχω αναφέρει κι εγώ παλιότερα, τον λιβανίζει με κάθε ευκαιρία.

To Ακροπολις παίζει το ρόλο του. Τώρα που πληρώνουν, έχουμε αναγνώριση και γραφείο τύπου. Πρέπει να υποστηρίξουμε τους υποστηρικτές, αλλά εδώ είναι εντελώς απροκάλυπτα. Το γλείψιμο, του γλειψίματος....

Ε, οι 4Τ έχουν πολύ μεγάλη ιστορία σε αυτό...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Chris έγραψε:
Asimov έγραψε:Κασιμάτης, ΤΑ ΝΕΑ, χωρίς σχόλια :lipsealed:Εικόνα

Επομενο λεβελ: παρομειωση με χατζηδακι
Έγινε αυτό στις δικαστικές αίθουσες
Άβαταρ μέλους
By Zorz
dimik έγραψε:Γερμανοί ζαιοι

Εκτός από SPD βλέπω και FDP (φιλελεύθερη κεντροδεξιά) και CDU, οπότε μια χαρά διακομματικό consensus βλέπω. Ζαίους θα τους αποκαλούσε ίσως κάποιος που βλέπει τα πράγματα από τα έδρανα του AfD. :hmmm:

markvag έγραψε:Το ότι σημειώνονται τα ίδια περιστατικά από την Κομισιόν, όσο και από τους RSF δείχνει ότι υπάρχει παγκόσμια συνομωσία να σπιλωθεί η κυβέρνηση των αρίστων υπό τον πολυχρονεμένο μας Μωυσή. :rtfm: :x

Χαβ γιού μπιν του Σάμος, Μαρξβαγκ; Νόου, γιού χαβ νοτ μπιν του Σάμος!

Asimov έγραψε:Κασιμάτης, ΤΑ ΝΕΑ, χωρίς σχόλια :lipsealed:

Τιμητικό βραβείο Κούλιτζερ, τώρα. :rtfm:

Κρίμα πάντως που οι διάφοροι Κασιμάτηδες και Μπουρδοσάλτε δεν ξέρουν καλά αγγλικά, οι επαγγελματικοί τους ορίζοντες θα άνοιγαν υπέρμετρα. Λχ.:

Εικόνα

και ένα σημερινό:

Εικόνα

ΓΤΠ... :slap:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Zorz έγραψε:
markvag έγραψε:Το ότι σημειώνονται τα ίδια περιστατικά από την Κομισιόν, όσο και από τους RSF δείχνει ότι υπάρχει παγκόσμια συνομωσία να σπιλωθεί η κυβέρνηση των αρίστων υπό τον πολυχρονεμένο μας Μωυσή. :rtfm: :x

Χαβ γιού μπιν του Σάμος, Γιουροπίαν Κομίσιον; Νόου, γιού χαβ νοτ μπιν του Σάμος!

Στο διόρθωσα! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#772710 Εικόνα

Τάπα! :rtfm:

Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι αυτό ακριβώς το κουτοπόνηρο επιχείρημα 'Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ελευθερία του τύπου στην Ελλάδα, αφού υπάρχουν εφημερίδες που γράφουν κάτι αρνητικό για μένα' έχει χρησιμοποιηθεί και εδώ μέσα. Και εκτός από κουτοπόνηρο είναι και επικίνδυνο, γιατί λογική συνέπεια της δικαιολογίας τους είναι ότι 'εφόσον δεν είμαστε Ρωσία ή Β. Κορέα, η κριτική σας είναι άκυρη'.
Τελευταία επεξεργασία από Zorz και 19 Ιούλ 2022, 18:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimik
Zorz έγραψε:
dimik έγραψε:Γερμανοί ζαιοι

Εκτός από SPD βλέπω και FDP (φιλελεύθερη κεντροδεξιά) και CDU, οπότε μια χαρά διακομματικό consensus βλέπω. Ζαίους θα τους αποκαλούσε ίσως κάποιος που βλέπει τα πράγματα από τα έδρανα του AfD. :hmmm:

Hans-Ulrich Jörges + Stern = enough

In May 2022 Jörges stated that the division of Ukraine was the only way to achieve peace

< >