- 18 Ιούλ 2022, 12:53
Χρήστος Λάππας έγραψε:markvag έγραψε:saxon_747 έγραψε:
Εντωμεταξυ, όσο αντιπολίτευση ήταν το ΠΑΣΟΚ, έκανα τάχα μου πλάτες στη 17Ν.
Όταν το ΠΑΣΟΚ πήγε στον πάτο, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που κάνει πλάτες.
Τεσπα.
Ε, κλασσικά... Το "αστείο" είναι πως οι άνθρωποι του "νόμου και της τάξης" σκίζονται υπέρ της μη εφαρμογής των νόμων. Είτε αυτό αφορά τους "ιδεολογικούς τους αντιπάλους" είτε τους ανθρώπους "της δικής τους παράταξης"...
Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε 3% με το ζόρι και το ΠΑΣΟΚ 30άρια ή και παραπάνω ανάλογα με την εποχή. Ποια ήταν η κύρια δεξαμενή ψηφοφόρων που μετακινήθηκε μαζικά και το 3% έγινε τελικά κυβέρνηση;
Όχι του ΠΑΣΟΚ;
Όπως και να έχει, ακόμα και στο petrolheads βλέπουμε ότι υπάρχουν συμπάθειες/αντιπάθειες που υπερβαίνουν την αποστροφή στην δολοφονία. Θυμάμαι τις αντιδράσεις όταν είχα επισημάνει αυτή τη φωτογραφία:

Έχει κουράσει αυτή η ανόητη προσπάθεια σύνδεσης κοινοβουλευτικών κομμάτων με κοινούς τρομοκράτες. Χωρίς κανένα στοιχείο, χωρίς τίποτα. Αν έχεις κάποιο στοιχείο, κάποια απόδειξη, πες το μας κι εμάς... Και γίνεται τουλάχιστον γελοίο, όταν ως επιχείρημα υπέρ αυτής της άποψης παρετίθεται πανώ αναρχικών.

Ελπίζω να καταλαβαίνουμε ότι οι αναρχικοί δεν έχουν καμία σχέση με ΚΑΝΕΝΑ κόμμα, ιδίως δε με κοινοβουλευτικά.
Προσωπικά πάντως κάπου θυμάμαι μία φωτογραφία κάποιου να κυκλοφορεί
με τσεκούρι και τώρα πρέπει να είναι υπουργός και, αν θυμάμαι σωστά, όχι σε κυβέρνηση σύριζα ή πασόκ.
Επίσης, θυμάμαι
στέλεχος ενός κόμματος να δολοφονεί άνθρωπο, αλλά και αυτός δεν ήταν νομίζω από τον συριζα ή το πασόκ.
Και ας μην ξεχνάμε πως υπάρχουν
στελέχη κυβέρνησης που έχουν δηλώσει ευθέως την εξαιρετικά μεγάλη τους συμπάθεια σε αντιδημοκρατικά καθεστώτα, με ιστορικό τρομοκρατίας. Και πάλι δεν είμαι σίγουρος, αλλά δεν πρέπει να ήταν από σύριζα ή πασόκ.
Μήπως τελικά υπάρχει κόμμα που υποθάλπτει βίαιους τρομοκράτες ή εγκληματίες;

Δεν ξέρω, ερωτήσεις κάνω.
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>