Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#772212 Επειδή δεν θέλω να θεωρηθεί διαφήμιση, σου στέλνω PM. Αν οι συμφορουμίτες το θεωρούν πρέπον, δεν έχω πρόβλημα να το πω και δημόσια. Σύμφωνα με ένα παγκόσμιο εξειδικευμένο site μπύρας είναι η 7η καλύτερη στον (δυτικό) κόσμο. ΟΚ, είπαμε αυτά είναι λίγο αστεία, αλλά είναι πράγματι πολύ σπάνια για Ελλάδα η ποικιλία και κυρίως η ποιότητα των ετικετών που έχει.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#772215 Γραψτο στα εστιατόρια/μαγαζιά τότε που επισκέφτηκε.

Βαλτο βρε να δούμε.

Κατά τη αλλά όπως τα είπε κ Chris.

Άλλη μπιρα θα πιεις το πρωί κάτω από το πλάτανο στο χωριό με μεζεδάκι, άλλη στην παραλία να ξεδιψασεις αλλη βράδυ σε βόλτα για ποτο κοκ
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
bibendum έγραψε:Γραψτο στα εστιατόρια/μαγαζιά τότε που επισκέφτηκε.

Βαλτο βρε να δούμε.

Κατά τη αλλά όπως τα είπε κ Chris.

Άλλη μπιρα θα πιεις το πρωί κάτω από το πλάτανο στο χωριό με μεζεδάκι, άλλη στην παραλία να ξεδιψασεις αλλη βράδυ σε βόλτα για ποτο κοκ

ΟΚ, το βάζω εδώ, γιατί στα εστιατόρια δεν θα εκτιμηθεί τόσο νομίζω: https://www.iefimerida.gr/news/320321/a ... oy-eikones
Ο ιδιοκτήτης είναι φίλος, καταπληκτικό παλικάρι σε όλα, και από τους λίγους που πραγματικά παραδέχομαι για τις γνώσεις του στην μπύρα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#772224 περί kaiser
https://beerandbar.gr/kaiser-pilsner/?lang=en

"It is one of the most famous beers in Greece. For years, Kaiser Pilsner has been the first choice for those who want a bitter blonde to accompany their food or enjoy it in moments of relaxation. It is one of the most classic choices in terms of pilsner category. Bitter, with carbonate and golden blond. I could stop here and claim that I’m done, but Kaiser Pilsner is a label that can be written and said a lot."
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#772225 Αυτό λέμε όλοι μουσάτε, ότι είναι πικρή. Που δεν είναι και πολύ πικρή. Αν δοκιμάσεις καμία Tsarina Esra θα δεις τι σημαίνει πικρή μπύρα... σαν δηλητήριο είναι! :lol:

Εικόνα

ΥΓ: Η Belzebuth είναι πολύ ωραία. 13 βαθμοί ABV, πιο δυνατή από τα περισσότερα κρασιά. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#772234 Αυτή την du Demon μια φορα την είχα πιει βλέποντας παιχνίδι του Ολυμπιακού και μετά νόμιζα ότι πήραμε τσου λου, ούτε με ένα μπουκάλι πετρέλαιο Stoli τέτοιο κεφάλι

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Chris έγραψε:
rafi έγραψε:Δεν ξέρω πολλά από μπίρες αλλά ειναι τελειως άκυρο να συγκρίνουμε lager με weiss και pale ale. Για lager που γενικά δε μου αρέσουν, αυτή την εποχή η Μαμος είναι πολύ ωραία, οι άλλες οριακά πίνονται.

.

Αυτο ηθελα να γραψω. Λεει ο ενας μαμος ωραια, απανταει ο αλλος χαλια, καλυτερα weiss βεργινα και φρατζισκανερ που εχει γευση μπέικον :dizzy:

Μου αρεσουν οι παραλιες με βοτσαλο. Εμενα καθολου, προτιμω το μπατμαν του Μπειλ

Δε συγκρίνω , λέω τι μ'αρέσει και τι όχι . Έγραψα οτι η Amstel και η Καισερ πίνονται ενώ η Mamos όχι.
Άβαταρ μέλους
By skous
dimik έγραψε:Αυτή την du Demon μια φορα την είχα πιει βλέποντας παιχνίδι του Ολυμπιακού και μετά νόμιζα ότι πήραμε τσου λου, ούτε με ένα μπουκάλι πετρέλαιο Stoli τέτοιο κεφάλι

< >
Χαχαχαχα

Για εμενα ισως μεσα στο τοπ3
Μαζι με St Landelin και duvel quadrupel

< >
Άβαταρ μέλους
By italakias
Giuseppe Busso έγραψε:Ο Χριστός δηλαδή. :dizzy:

Μια χαρά μπίρα.

Και μπουκαλι και βαρελι,δεν μαρεσει καθολου.
Άβαταρ μέλους
By italakias
REALZEUS έγραψε:Αυτό λέμε όλοι μουσάτε, ότι είναι πικρή. Που δεν είναι και πολύ πικρή. Αν δοκιμάσεις καμία Tsarina Esra θα δεις τι σημαίνει πικρή μπύρα... σαν δηλητήριο είναι! :lol:

Εικόνα

ΥΓ: Η Belzebuth είναι πολύ ωραία. 13 βαθμοί ABV, πιο δυνατή από τα περισσότερα κρασιά. :metalo:

Ολα αυτα τα μπυρακια στην φωτο,κλανουν τα φρυδια μιας βαρελισιας αλφα ή φιξ .
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#772553 Ιταλάκια δεν ξέρεις τι σου γίνεται από μπύρες... Άλφα και Φιξ δεν κάνουν ούτε για να πλύνεις τα χέρια σου, όχι να τις πιεις κιόλας! :lol:
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#772674 επαυξάνω για τα φόντα της Septem, η καλύτερη μικρή στην Ελλάδα.
το ίδιο για τον Γιώργαρο της Hoppy, εκπαιδευτικός στη μπίρα και μονόδρομος για Σαλονίκη!

τις προάλλες δοκίμασα τη Mylos της Septem, lager με ελαφριά πικράδα, καλούτσικη.
για μένα η παγκόσμια σταθερά για το Διεθνές Σύστημα Μονάδων:

Εικόνα
:s_drinks
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#827277 15 ελληνικά νησιά που έχουν τη δική τους μπίρα

https://www.olivemagazine.gr/oinopneuma ... tous-bira/

όπου λιμάνι και καημός. όπου καημός και μπύρα.
dimvii , περιμένουμε κριτικές.