και εσεις θελετε ασθενοφορα, γιατρους και πυροσβεστες....
εδω να με τα καινουργια μπατσικα τα περναμε ΦΙΝΑ
Χρήστος Λάππας έγραψε:30 χρόνια από τη δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν
https://www.kathimerini.gr/politics/561 ... thyni-mas/
https://www.liberal.gr/apopsi/ton-dolof ... pes/460684
Αυτή είναι σωστή δημοσιογραφία, να σου βγάζει συναίσθημα να πούμε..
.
rafi έγραψε:Αχου, ένα δάκρυ κύλησε..
.
Ενταξει τι να γινει, ειναι επετειος κι αυτη, δυσαρεστη.
Σαμπως αφεθηκε ελευθερος κανας καταδικασμενος βιαστης χθες; Ουπς
Να πουμε εδω για οσους θελουν να γιορτασουν, οτι χθες εκτος απο την πτωση της Βαστιλης, εθνικη εορτη των Γαλλων, εχει εθνικη εορτη το Ιραν και το Κιριμπατι γιορταζει την ημερα ανεξαρτησιας του.
Επισης να πουμε οτι σαν σημερα το 1904 πεθανε ο Αντον Τσεχοφ.
Επισης την ιδια μερα το 1965. Παραιτείται η κυβέρνηση Παπανδρέου ύστερα από πλήρη διαφωνία ανακτόρων-πρωθυπουργού. Σχηματίζεται η νέα, βραχύβια κυβέρνηση υπό τον Γεώργιο Αθανασιάδη-Νόβα, σηματοδοτώντας την περίφημη αποστασία.
Γενικα ας σχολιασουμε οτιδηποτε προκειμενου να μην σχολιασουμε τα σημερινα και επικαιρα
Fiat Panda 7,6l/100km
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αλλά κυκλοφορούν.
< >
kostis20 έγραψε:Εμένα δε μου προκαλεί καμία έκπληξη το χάλι της δικαιοσύνης .Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου τα ίδια και τα ίδια.Βιαστες, δολοφόνοι, έμποροι ναρκωτικών μετά από λίγο κυκλοφορούν ελεύθεροι.
< >
Θεωρείς (με απόλυτη βεβαιότητα κιόλας) ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη εφάρμοσε εσφαλμένα τον νόμο και ζητάς την αλλαγής της απόφασής της ?
Θεωρείς (με απόλυτη βεβαιότητα κιόλας) ότι η απόφαση είναι σύμφωνη με το νόμο, οπότε εκφράζεις την οργή σου για τον νόμο και ζητάς να αλλάξει ?

red_monster έγραψε:Τα περί απόλυτης βεβαιότητας τα σκέφτηκες μόνος σου?kostis20 έγραψε:Εμένα δε μου προκαλεί καμία έκπληξη το χάλι της δικαιοσύνης .Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου τα ίδια και τα ίδια.Βιαστες, δολοφόνοι, έμποροι ναρκωτικών μετά από λίγο κυκλοφορούν ελεύθεροι.
< >
Θεωρείς (με απόλυτη βεβαιότητα κιόλας) ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη εφάρμοσε εσφαλμένα τον νόμο και ζητάς την αλλαγής της απόφασής της ?
Θεωρείς (με απόλυτη βεβαιότητα κιόλας) ότι η απόφαση είναι σύμφωνη με το νόμο, οπότε εκφράζεις την οργή σου για τον νόμο και ζητάς να αλλάξει ?
< >
Νίκος Παππάς έγραψε:Προφανώς το γεγονός είναι θλιβερό και τραγικό αλλά το γεγονός της καπηλείας της δολοφονίας με τέτοιο τρόπο είναι αηδιαστικό.rafi έγραψε:Αχου, ένα δάκρυ κύλησε..
.
Ενταξει τι να γινει, ειναι επετειος κι αυτη, δυσαρεστη.
Σαμπως αφεθηκε ελευθερος κανας καταδικασμενος βιαστης χθες; Ουπς![]()
Να πουμε εδω για οσους θελουν να γιορτασουν, οτι χθες εκτος απο την πτωση της Βαστιλης, εθνικη εορτη των Γαλλων, εχει εθνικη εορτη το Ιραν και το Κιριμπατι γιορταζει την ημερα ανεξαρτησιας του.
Επισης να πουμε οτι σαν σημερα το 1904 πεθανε ο Αντον Τσεχοφ.
Επισης την ιδια μερα το 1965. Παραιτείται η κυβέρνηση Παπανδρέου ύστερα από πλήρη διαφωνία ανακτόρων-πρωθυπουργού. Σχηματίζεται η νέα, βραχύβια κυβέρνηση υπό τον Γεώργιο Αθανασιάδη-Νόβα, σηματοδοτώντας την περίφημη αποστασία.![]()
Γενικα ας σχολιασουμε οτιδηποτε προκειμενου να μην σχολιασουμε τα σημερινα και επικαιρα
Το ίδιο και αυτοι που συμμερίζονται την αρθρογραφία αυτού του επιπέδου και τις απόψεις της. Ειδικά άμα συμπεριλάβουμε και την επικαιρότητα στην εξίσωση.
Δακρυβρεχτο άρθρο χωρίς ουσία που απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο ακροατήριο.
Τώρα που το σκέφτομαι ίσως μόνος λόγος που γράφτηκε είναι να ποσταρεται από "αντικειμενικούς" σε φόρουμ σαν το δικό μας και σε άλλα σοσιαλ.
.
kostis20 έγραψε:red_monster έγραψε:Τα περί απόλυτης βεβαιότητας τα σκέφτηκες μόνος σου?kostis20 έγραψε:Εμένα δε μου προκαλεί καμία έκπληξη το χάλι της δικαιοσύνης .Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου τα ίδια και τα ίδια.Βιαστες, δολοφόνοι, έμποροι ναρκωτικών μετά από λίγο κυκλοφορούν ελεύθεροι.
< >
< >
Εκτός της απόλυτης βεβαιότητας, σε τι διαφωνείς ;