, να ευχαριστήσω τον Νίκο που προσφέρθηκε αλλά το LG που προτάθηκε θα ηταν διαθεσιμο απο τις 21 Ιουνίου, μέχρι τότε θα κυκλοφορώ κομμάντο κοινως χωρίς εσώρουχα
Πηγα στα Media Markt που είναι δίπλα (400μ περπατημα κατω απο τον καυτό ήλιο, έπρεπε να παρω το αστικό για μια στάση
)Ρωτησα για το εν λογω LG που προτεινε ο Νίκος και θυμαμαι οτι ειναι η αγαπημενη μαρκα εδω μεσα, μου λεει μετα τις 21 θα παραλαβουμε οποτε για αποστολη σε μενα καλο τελος Ιουλη, λεω καλα πηγε και αυτο. Της κανω κατσε να δω τι μαρεσει σε τιμή χωρίς πολλά πολλά. Ήμουν μεταξύ Beko , Haier, εναν γλωσσοδετη B***knecht καπως ετσι , τα αστερακια γτ δε θυμαμαι τα ενδιαμεσα γραμματα, και πέφτω πανω σε KOENIC 8κιλο στα 379,9€.
Της λεω αναμεσα σε τούρκο και αγνωστου ταυτοτητας Koenic πιο απο τα δυο? Μου λεει ειναι θυγατρικη της BSH η Koenic αρα εγγυηση
. Της λέω νταξ αν βγαλει 5τια εγω ευχαριστημένος θα είμαι
Παμε να μου τυπωσει το χαρτι για να παω ταμειο να πληρωσω,οπως ανοιγει τον υπολογιστη για το πλυντηριο μου λεει, ωπ! ειναι τελευταιο κομματι και ειναι το εκθεσειακο, το θες τελικα? Της λεω αν παιχτει μια καλυτερη τιμουλα. Εβαλε να κοψει 40€ αλλα δε το επαιρνε το συστημα και τελικα βρεθηκα με εκπτωση 10€.
Μια χαρά. Το Candy ετσι ακριβως αγοραστηκε. Δεκεμβριος 2015-Ιουλιος 2022 429€
https://www.mediamarkt.de/de/product/_k ... 47968.html
https://n26.com/r/thomasm9467
Thomas_C200K έγραψε:Της λεω αναμεσα σε τούρκο και αγνωστου ταυτοτητας Koenic πιο απο τα δυο? Μου λεει ειναι θυγατρικη της BSH η Koenic αρα εγγυηση.
Φίφες σου είπε. Koenic είναι η ιδιωτική ετικέτα της Media Saturn. Τώρα το ποιός προμηθευτής έφτιαξε το πλυντήριο σου, μάλλον από Τουρκία ή Κίνα κατάγεται.
For future reference, από αυτά που αναφέρθηκαν κι εγώ θα πρότεινα το LG με 2η επιλογή το Μίζενς.
Zorz έγραψε:Thomas_C200K έγραψε:Της λεω αναμεσα σε τούρκο και αγνωστου ταυτοτητας Koenic πιο απο τα δυο? Μου λεει ειναι θυγατρικη της BSH η Koenic αρα εγγυηση.
Φίφες σου είπε. Koenic είναι η ιδιωτική ετικέτα της Media Saturn. Τώρα το ποιός προμηθευτής έφτιαξε το πλυντήριο σου, μάλλον από Τουρκία ή Κίνα κατάγεται.For future reference, από αυτά που αναφέρθηκαν κι εγώ θα πρότεινα το LG με 2η επιλογή το Μίζενς.
Siemens μιλησε στην καρδια μου αλλά νταξ να ειμαστε ειλικρινείς, μου κακοφάνηκε που το Candy τα εφτυσε ξαφνικά χωρις προειδοποιηση και ειχα δωσει 429€
, οποτε κατω απο 400€
. Όταν βρω γυναικα και κανω οικογενεια θα επενδυσω σε Miele μέχρι τότε ας είμαι εργενης με τα όλα μου και την τσιγκουνια σε τέτοιες συσκευές.Υπο κανονικες συνθηκες ειμαι στα 2 πλυντηρια την εβδομαδα. Ένα με τα ρουχα της δουλειας και το 2ο ειναι ολα τα υπολοιπα μαζί. Μονο οταν εχω μαζεψει τα επωνυμα ρουχα μπαινει εξτρα πλυντηριο.
https://n26.com/r/thomasm9467
Thomas_C200K έγραψε:να ειμαστε ειλικρινείς, μου κακοφάνηκε που το Candy τα εφτυσε ξαφνικά χωρις προειδοποιηση και ειχα δωσει 429€![]()
![]()
, οποτε κατω απο 400€
.
6.5 χρόνια για

πάντως, μήν το πεις ούτε του παπά. Όχι να σου κακοφανεί κιόλας.
Εκτός απο αυτα που έγραψα νωρίτερα περι ευαίσθητης ζυγαριάς, το πλυντήριο τα παει καλά. Ησυχο, σχετικά γρήγορο κλπ.
Εκει που με τρόμαξε είναι οτι πολύ σύντομα άρχισε να μυρίζει κατι σαν καμμένο πλαστικό.
Κάποιες φορές λιγότερο, κάποιες πιο έντονα.
Δεν ασχολήθηκα και περίμενα να του περάσει, όπως και έγινε.
Εχει κανα δυο εβδομάδες πο δεν μου μυρίζει, επλίζω να ήταν κάτι παροδικό.
Υπάρχει περίπτωση να φταίει το οτι έχω ενα στεγνωτήριο Miele(=βαρύ) επάνω του;
Καλό το Κορεάτικο αλλα πολύ ψευτοκατασκευη μου φαίνεται μπροστα στα "Γερμανικά"
Scotch έγραψε:Παιδιά μήπως έχει ασχοληθεί πρόσφατα κανένας με ψυγεία; Πρέπει να αγοράσω άμεσα (αν γίνεται με αυριανή παράδοση) ένα μονόφυλλο, κάτω κατάψυξη - πάνω ψύξη, ανεξάρτητες, φθηνό αλλά να μην είναι μάπα. Να είναι τουλάχιστον 145lt. Θα χρησιμοποιηθεί για δεύτερο, μέχρι να επισκευαστεί το κύριο ψυγείο.
Ολα αυτα λαχειο ειναι αν δεν ειναι απο τα ακριβα. Αλλα αν το θες αμεσα πας στο κοντινοτερο μαγαζι και παιρνεις ενα.
Πριν 25 χρονια πηρα ενα San Giorgio αντιστοιχο να το βαλω σε θεση εντοιχισμενου ως νοικαρης και δουλευει ακομα και μαλιστα τα 17 τελευταια χρονια στο μπαλκονι μεσα σε ντουλαπι με ελευθερη πλατη.
Στην θεση σου θα επαιρνα αυτο και οσο ζησει. Τα αλλα κανουν απο +50% και πανω
https://www.skroutz.gr/s/27099577/Hisen ... -Inox.html
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Scotch έγραψε:Παιδιά μήπως έχει ασχοληθεί πρόσφατα κανένας με ψυγεία; Πρέπει να αγοράσω άμεσα (αν γίνεται με αυριανή παράδοση) ένα μονόφυλλο, κάτω κατάψυξη - πάνω ψύξη, ανεξάρτητες, φθηνό αλλά να μην είναι μάπα. Να είναι τουλάχιστον 145lt. Θα χρησιμοποιηθεί για δεύτερο, μέχρι να επισκευαστεί το κύριο ψυγείο.
Ολα αυτα λαχειο ειναι αν δεν ειναι απο τα ακριβα. Αλλα αν το θες αμεσα πας στο κοντινοτερο μαγαζι και παιρνεις ενα.
Πριν 25 χρονια πηρα ενα San Giorgio αντιστοιχο να το βαλω σε θεση εντοιχισμενου ως νοικαρης και δουλευει ακομα και μαλιστα τα 17 τελευταια χρονια στο μπαλκονι μεσα σε ντουλαπι με ελευθερη πλατη.
Στην θεση σου θα επαιρνα αυτο και οσο ζησει. Τα αλλα κανουν απο +50% και πανω
https://www.skroutz.gr/s/27099577/Hisen ... -Inox.html
Αυτό πώς το βλέπουμε;
--> https://www.skroutz.gr/s/31293252/Tesla ... -Inox.html(Ευχαριστώ πολύ Νίκο)
Σε οσους η αιτηση μας για αντικατασταση ηλ. συσκευων ειναι ακομα στο υποβληθησα σημαινει οτι πρακτικά εχουμε παει κουβά???
Για λόγους beyond my perception το αν εγκρίθηκε ή όχι η αίτησή σου δεν ανεβαίνει στην εφαρμογή. Πρέπει να κατεβάσεις το pdf με τα αποτελέσματα και να αναζητήσεις εκεί τον κωδικό σου για να δεις την τύχη του (5600 σελίδες, οπότε κάνεις search)
Βέβαια οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου καθώς εγκρίθηκε 1 στις 6 αιτήσεις (οι τιμές βέβαια στις επιχειρήσεις που δήλωσαν συμμετοχή ταβάνιασαν για όλους
)
Ο μόνος τρόπος να δεις αν εγκρίθηκε είναι να κατεβάσεις το pdf με τα αποτελέσματα στην περιφέρεια σου και να κάνεις χειροκίνητα την αναζήτηση στο pdf.
Asimov έγραψε:Βέβαια οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου καθώς εγκρίθηκε 1 στις 6 αιτήσεις (οι τιμές βέβαια στις επιχειρήσεις που δήλωσαν συμμετοχή ταβάνιασαν για όλους)
Στη Δ.Μακεδονία σχεδόν ΟΛΟΙ όσοι έκαναν αίτηση έχουν εγκριθεί. Στις 363 σελίδες του PDF οι εγκεκριμένοι φτάνουν μέχρι τη σελίδα 345 !!!



