Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By BARHonda

Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
g8777 έγραψε:Κάποιον ξέχασε να τον σοπιασει.

Σταμάτα ρε, δώσε ένα ρεπό στον άνθρωπο. Καλοκαίρι είναι :rant:

Στερεότυπα του κερατά, αλλά ο Νόρις είναι τέλειος. Σάινθ, πολύ πετυχημένος, Φέτελ, Πέρες, Στρολ και Μπότας. Κατά τα άλλα πολύ ξυρισμένο κεφάλι, δεν ξέρω πότε είδε NASCAR τελευταία φορά ο τύπος.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#773411 Ναι βλέπω. Ο Ντρούγκοβιτς δε λέει πολλά πράγματα, είναι πολλά χρόνια στην κατηγορία και λογικά φαίνεται καλύτερος από ότι είναι. Το τοπ ταλέντο μοιάζει ο Πουρσέρ αλλά φέτος δεν είναι όσο καλός τον περίμενα. Λογικά το σπρώξιμο θα το έχει ο Σάρτζαντ λόγω καταγωγής. Μετά έχει πολλούς αλλά δύσκολα κάποιος να ανέβει και να ανοίξει στόματα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#775262 Θεουλη μου βοηθα να μην παθει βλαβη ο εγκεφαλος κανενος οδηγου με τους τωρινους κανονισμους. Και φωτισε τη ΦΙΑ θεουλη μου να αλλαξει τους κανονισμους (αλλαγη που θελει μονο ο Τοτος). Εδω δε μιλαμε για πονο στη μεσουλα που ηταν οι αρχικοι φοβοι, τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα τελικα :s_sad

Brain damage risks shows FIA must act on F1 porpoising, says Wolff

https://www.motorsport.com/f1/news/brai ... /10347216/
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#775263 Ρε συ αρχισες τα ιδια; Ρωτα κανεναν γιατρο αφου δεν εχεις ιδεα, πριν γραψεις με το γνωστο εριστικο στυλ την ...βαρυνουσα αποψη σου.
Οι βλαβες στον εγκεφαλικο φλοιο απο τρανταγματα ειναι προσθετικες και μη αναστρεψιμες!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#775264 Να καταργησουμε και τα κερμπς τοτε..Και αυτα τρανταζουν.
Και να πηγαινουν με 100 στις στροφες για να μη δεχονται πολλα g που κουραζουν και αυτα.
Ε?? :lol: :lol: :lol:

α ρε ΤΟΤΕ