Μην ασχολείσαι, απλά.
Και φρόντισε ή να συμφιλιωθείς με το αυτοκίνητό σου, ή να σκεφτείς να το αλλάξεις.
Yaris είναι, diesel είναι, θα πουληθεί πανεύκολα.
Τίποτε άλλο .
Το μεγαλύτερο bullshit είναι το συγκριτικό του Drive πριν 2 χρόνια περίπου όπου το yaris έβγαινε πρώτο στην κατηγορία του .
Και στους 4Τ βεβαίως-βεβαίως.
Bonus , χοντρές πίσω κολώνες που καθιστούν το παρκάρισμα και απο-παρκάρισμα επικίνδυνη αποστολή στα τυφλά.
Γοργόνα , άβολο στον πόλη όπου ένα matiz είναι απείρως βολικότερο , άβολο στο ταξίδι λόγω κατηγορίας και αναρτήσεων.
Γοργόνα , γοργόνα , γοργόνα.
mousatos έγραψε:Τιμόνι και απόσβεση ανάρτησης => ψυγείο με ρόδες
Bonus , χοντρές πίσω κολώνες που καθιστούν το παρκάρισμα και απο-παρκάρισμα επικίνδυνη αποστολή στα τυφλά.
Γοργόνα , άβολο στον πόλη όπου ένα matiz είναι απείρως βολικότερο , άβολο στο ταξίδι λόγω κατηγορίας και αναρτήσεων.
Γοργόνα , γοργόνα , γοργόνα.
πολυ απλα ,δεν ξερεις τι θελεις, δεν ξερεις τι αγορασες. δεν ηξερες να επιλεξεις αυτο που πραγματικα χρειαζόσουν.
πουλα το.
Δεν είχα διανοηθεί οτι ένα γιάρις έχει χειρότερη απόσβεση ανάρτησης από ένα matiz 15ετίας.
Δεν έχω τέτοια οργιώδη φαντασία.
.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
mousatos έγραψε:Απλά ηθελα κάτι ΛΙΓΟ καλύτερο στο δρόμο από το matiz και αποδείχτηκε μια πατάτα ολκής.
Δεν είχα διανοηθεί οτι ένα γιάρις έχει χειρότερη απόσβεση ανάρτησης από ένα matiz 15ετίας.
Δεν έχω τέτοια οργιώδη φαντασία.
John, sorry bro
εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου.
Λες να φταίει που δεν είμαι οδηγός αγώνων και δεν έχω συνηθίσει στα σκληρά;