Αληθεια τωρα, το βασικο επιχειρημα υπερ του Μεγαλου Περιπατου ειναι " μα το επιμεληθηκε η ομαδα του Red Monster";
Η φαση ειναι
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Χρήστος Λάππας έγραψε:Ποιοι είμαστε εμείς που εξιδανικεύουμε κάποια πράγματα; Σου εξηγώ ότι ένα από τα επιχειρήματα σου για την κακή διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση είναι τουλάχιστον ατυχές.
panos2171 έγραψε: Επίσης είδαμε πόσο ''καλά'' διαχειρίστηκαν την πανδημία παγκοσμίως.
Θέλουμε καλύτερα ΜΜΜ; Μαζί σου. Αλλά όταν κάποιοι καίνε τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία με τα οποία πάει ο κοσμάκης στην δουλειά του και σπάει ο διάολος το ποδάρι του και τους πιάνει η αστυνομία ας μην πάμε να φωνάζουμε like little bitches για την απελευθέρωση τους. Ακόμα και αν κάνουν απεργία πείνας μετά.
Θέλουμε περισσότερους σταθμούς στο μετρό; Μαζί σου, μαζί σου χίλιες φορές. Αλλά μην στέκεσαι μπάστακας όταν πάνε να φτιάξουν σταθμούς για να μην χαλάσει η "αυτοδιαχειριζόμενη" (sic) πλατεία.
Θέλουμε λιγότερο συνωστισμό λόγω της πανδημίας; Μαζί σου. Αλλά μην μου διοργανώνεις αμέτρητες πορείες εν μέσω πανδημίας κλείνοντας τους δρόμους και προκαλώντας επίτηδες συμφόρηση στην πόλη ενώ υπάρχει πλέον άπλετος χώρος να διαμαρτυρηθείς χωρίς να κάνεις την ζωή των γύρω σου αφόρητη.
Θέλουμε λιγότερους νεκρούς στην Πανδημία; Μαζί σου, αλλά υποστήριξε τον εμβολιασμό, τον μόνο τρόπο που αποδεδειγμένα μειώνει μαζικά τους θανάτους, και μην είσαι απέναντι μου όταν προσπαθώ να σώσω ζωές ηλικιωμένων που δεν νιώθουν και πάνε σαν το σκυλί στ' αμπέλι...
Θέλεις στα αλήθεια να μην χάνονται αναίτια Έλληνες από covid? Μην στέκεσαι στο πλάι ανθρώπων που είναι ντροπή για το επάγγελμα τους αρνούμενοι την ίδια την επιστήμη που υποτίθεται ότι υπηρετούν.
Και μην ξαναγράψεις τις ανοησίες ότι το μεγάλωμα των πεζοδρομίων της Πανεπιστημίου ευθύνεται... για θανάτους Ελλήνων. Εκτός αν είναι σαν τους νεκρούς της ΕΡΤ. Αν εννοείς τέτοιους θανάτους, πάω πάσο.
Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αλήθεια, την Ερμού και την Διονυσίου Αρεοπαγίτου τις θυμάστε ΜΕ αυτοκίνητα; Δεν θα βοηθούσε τους χρόνους μετακίνησης αν τις ξαναδίναμε στην κυκλοφορία για να ανακουφίσουμε άλλους δρόμους από το μποτιλιάρισμα;
Red Garland έγραψε:Εντάξει κάπου η κοπτοραπτική και η διαστρέβλωση των λεγομένων του άλλου να έχει κάποιο όριο.
Πρέπει να σου πω τρίτη φορά ότι η απάντησή μου ήταν γενικότερη για το θέμα της διαχείρισης της πανδημίας και όχι μόνο ό,τι έκανε η κυβέρνηση του Μητσοτάκη και είχε ή δεν είχε άμεση σχέση με νεκρούς. Μια χαρά όμως φταίει για την κακοδιαχείριση στο κομμάτι που αφορά την αύξηση των νεκρών.
Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ξαναλέω, το να λες ότι «η κυβέρνηση ευθύνεται για τους περισσότερους θανάτους Ελλήνων των τελευταίων χρόνων» όταν εδώ και δυο χρόνια έχεις μια πανδημία που παγκοσμίως έχει θερίσει εκατομμύρια κόσμου, μου φαίνεται καπως ανακριβές.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Δεν είπα να κλείσουν τελείως οι δρόμοι, είπα ότι σε άλλες πρωτεύουσες κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αποθαρρύνουν την χρήση των αυτοκινήτων.
panos2171 έγραψε: να πετάτε ότι φταίει η κυβέρνηση για τους θανάτους είναι τελείως παραπλανητικό.
dimik έγραψε:
Για αυτό όλοι οι υπαξ και αξκοι της αστυνομίας είναι αριστεροί;
< >

Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]