Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
20%
0
N/A
2
20%
0
N/A
4
40%
0
N/A
1
10%
0
N/A
1
10%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
#771369 Τι σε κανουν ετσι ρε Ναντο; :(

Καλα τον εαυτο σου δεν τον λυπασαι. Εκεινο τον μαυρο Φλαβιο που του βγηκε ο πατος ( μεταφορικα το εννοω ετσι;) για να παρεις 2 κουπες στο Προκαμβιο, δεν ; Ουτε λιγη ανθρωπια ρε Ναντο;
Άβαταρ μέλους
By rafi
JarnoT έγραψε:
uncle_nontas έγραψε:Jarno πως τη βλέπεις την αρμάδα μας;

Δυνατό το μονοθέσιο στην Αυστρία, αν αποφύγουν τα λάθη θα έχουμε Ocon στην 6άδα και τη γριά λίγο πιο πίσω.
Είμαι αισιόδοξος.
-famous last words -
Και άμα έχουμε και την ΜακΛάρεν στον πάτο θα ανέβουμε και στη γενική κατάταξη.

.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
vengas έγραψε:υπαρχει κανενα στρημ, απλα το ερτφλιξ δεν παλευτεται ολο κολλαει :innocent:

Έχεις Pm
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
g8777 έγραψε:Τι σε κανουν ετσι ρε Ναντο; :(

Καλα τον εαυτο σου δεν τον λυπασαι. Εκεινο τον μαυρο Φλαβιο που του βγηκε ο πατος ( μεταφορικα το εννοω ετσι;) για να παρεις 2 κουπες στο Προκαμβιο, δεν ; Ουτε λιγη ανθρωπια ρε Ναντο;
Τι λες μωρέ g κ συ τώρα;
Άβαταρ μέλους
By g8777
uncle_nontas έγραψε:
g8777 έγραψε:Τι σε κανουν ετσι ρε Ναντο; :(

Τι λες μωρέ g κ συ τώρα;

Εγω δεν λεω λεω τιποτα. Εγω απλα βλεπω . :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Vaskir
Geo f1 έγραψε:Μην τσιμπας JarnoT :roll:
:shifty: :shifty:
Team Hamilton είμαι Geo χρόνια τώρα γιατί τον συμπαθώ και πολύ ως άνθρωπο.
Ο Λεκλερκ όμως με έχει εντυπωσιάσει, μου θυμίζει τον Σούμι στα νιατα του σε ικανότητες και ίσως λίγο καλύτερο.
Και έχει δείξει και καλό χαρακτήρα ως τώρα.
Ο αγαπημένος σου Ολλανδός κατ'εμε εζυγισθει , εμετρηθει και βρέθηκε λίγος όλα αυτά τα χρόνια σε σχέση με αυτά που προσπαθούν προβάλουν για τις ικανότητες του. Μέσα σε όλα αυτά βάζω και τον απαράδεκτο χαρακτήρα του.
Το με το ζόρι πρωτάθλημα πέρσι δεν το είχε ανάγκη, μακάρι να διαψευθώ έχει χρόνια μπροστά του να αποδείξει το αντίθετο.

.