Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:
Εγώ με χρόνο 20-30 λεπτά κάθε βράδυ (κάπου 790 σερί βράδια) έχω φτάσει στο σημείο να μπορώ να πω μία πρόταση να συνεννοηθώ.

Εικόνα

Εικόνα

ΜΕΓΑΛΕ ΚΥΡΙΑΚΟ

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Δεν περίμενα κάτι άλλο... 20-30 (max) λεπτάκια αραχτός στον καναπέ ή στο κρεβάτι πριν τον ύπνο... :lol:

Προφανώς, αν είχα ξοδέψει αντίστοιχο χρόνο συνολικά σε κανονικό μάθημα, θα μπορούσα τώρα να κουβεντιάσω τα λεπτά ζητήματα του συνταγματικού δικαίου της Νορβηγίας με το ανώτατο δικαστήριο στο Όσλο, αλλά αυτό ούτε τζάμπα είναι, ούτε ήταν εφικτό...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#770827 Μισή ώρα ΚΆΘΕ μέρα επί 26 μήνες.
Κατάφερα να πω μια πρόταση.

ΜΕΓΆΛΕ ΚΑΠΑΤΟ.

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:Μισή ώρα ΚΆΘΕ μέρα επί 26 μήνες.
Κατάφερα να πω μια πρόταση.

ΜΕΓΆΛΕ ΚΑΠΑΤΟ.

:shifty:

Κατάφερα να έχω βασική συνεννόηση. :rtfm: :x

Εσύ θα βγάλεις άκρη αν θελήσεις μία μπύρα στο Όσλο; :x

Μην.

Όχι είπα. :x
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#770888 Το μισή ώρα κάθε μέρα για 26 μήνες για να πεις μια πρόταση, είναι ένα πολύ καλό σκορ κατ εμέ. Αρκεί να μην είναι μόνον μία! :lol:
Κάποιες γλώσσες είναι πιο εύκολες, κάποιες πιο δύσκολες, όπως και να χει, αν δεν επενδύσεις χρόνο, δεν γίνεται. Εγώ είμαι ακόμη "χειρότερος" πλέον έχω κλείσει 4 χρόνια, με μέσο χρόνο κάθε μέρα 15-20 λεπτά, και 1 ώρα την εβδομάδα μάθημα που απλώς μιλάμε, μπορώ να πω πως έχω ένα συμπαθητικό επίπεδο, δηλαδή καταλαβαίνω το 80-90% μιας ομιλίας, και μπορώ να συνεννοούμαι. Θεωρώ πως χρειάζομαι 1 χρόνο ακόμη για να καλύψω τα πιο δύσκολα. Χρειάζεσαι αρκετό χρόνο πάντα στην αρχή για να "ξεκλειδώσεις" μια γλώσσα. Μετά κάποια πράγματα είναι πιο εύκολα, βοηθάει και η επανάληψη προφανώς. Και εξαρτάται από την γλώσσα.
Πχ τα ισπανικά και τα γαλλικά στο Duolingo είναι από τις γλώσσες με τα περισσότερα μαθήματα. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως θα χρειαστείς πολλά μαθήματα και επιμονή για να φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#770913 και φυσικα οσο μεγαλωνεις ειναι και δυσκολοτερο να μαθεις καινουργια πραγματα :)
Άβαταρ μέλους
By 224v
#770995 Μια ιδέα για την ελληνική πραγματικότητα είναι να βλέπεις έργα της γλώσσας που σε ενδιαφέρει και να προσπαθείς να καταλάβεις τι λέγεται με τη βοήθεια των υποτίτλων.
Εγώ με παρουσια στη Μ.Ανατολη 20 χρόνια, αλλά με μηδέν προσπάθεια να μάθω να γράφω αραβικά η να διαβάζω, εκτός από τους αριθμούς!!! Παρακολουθουσα κουβέντα αραβοφωνων σε συσκέψεις τεχνικές, φυσικά όχι φιλολογιες.
Τώρα τελείωσα το FAUDA, και εντυπωσιαστικα που καταλάβαινα διαλόγους, και ξαναμπηκα στο πνεύμα και τη νοοτροπία των Παλαιστινίων στη καθημερινότητα

.
Άβαταρ μέλους
By pro
#771743 Έχεις απέναντί σου την Κεραμέως. Μια εκ των χειρότερων υπουργών της κυβέρνησης (δύσκολο κατόρθωμα, μεγάλος ο ανταγωνισμός) και μια από τις χειρότερες υπουργούς Παιδείας των τελευταίων 40 ετών. Αντιπολίτευση for dummies δλδ. Και πας και τσαμπουνάς ότι είναι Πισπιρίγκου. Πόσο, μα πόσο, μα πόσο π@πάρας μπορεί να είσαι;
Άβαταρ μέλους
By markvag
#771745 Επικών διαστάσεων...

Ζήτησε συγνώμη βέβαια, και το έσβησε το σχόλιο, αλλά η μ@λ@κία που πετάχτηκε ήταν από τις λίγες...
Άβαταρ μέλους
By Geralt
pro έγραψε:Έχεις απέναντί σου την Κεραμέως. Μια εκ των χειρότερων υπουργών της κυβέρνησης (δύσκολο κατόρθωμα, μεγάλος ο ανταγωνισμός) και μια από τις χειρότερες υπουργούς Παιδείας των τελευταίων 40 ετών. Αντιπολίτευση for dummies δλδ. Και πας και τσαμπουνάς ότι είναι Πισπιρίγκου. Πόσο, μα πόσο, μα πόσο π@πάρας μπορεί να είσαι;
Στο τικτοκ κιόλας
Δλδ τζιζας

Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να αποδόσει σε οποιαδήποτε υπεύθυνη θέση?
Άβαταρ μέλους
By Chris
#771752 Υπαρχουν ενηλικοι με τικτοκ??? Κανονικα θελει μηνυση κι απο πισπιριγκου, αυτη τη στιγμη που μιλαμε δεν εχει καταδικαστει για τιποτα αν δεν κανω λαθος
Άβαταρ μέλους
By g8777

Εικόνα

:metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:

Κατα τα αλλα ο Γκαρλαντ μας ποσταρει ΒΡΩΜΙΕΣ απο την Ενωση Αθεων ( Κοπροσκυλων). :vava:

ΧΟΥ ΡΕ. :x
Άβαταρ μέλους
By markvag
#781322 :lol: :lol: :lol: :lol:

Σκέφτομαι τον Φίλη να πήγαινε να κάνει διαφήμιση σε ιδιωτικό σχολείο... :inlove: :inlove: Τι θα ακούγαμε... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#781350 Τον Φίλη να εκπροσωπεί τον Τσίπρα για να είμαστε πιο ακριβείς.
Άβαταρ μέλους
By swiftakias
#793103 Θα ήθελα την βοήθεια σας για την έρευνα της διδακτορικής μου διατριβής. Η έρευνα αφορά τα (γεω) κοινωνικά μέσα και τους καταναλωτές . Θα χρειαστεί περίπου 5 λεπτά για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο. Αν κάποιος θέλει να το στείλει σε φίλους του θα με βοηθούσε πολύ. Σας ευχαριστώ!

https://forms.office.com/r/7JBAJzArvj