Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gakost
popolaros έγραψε:ειναι τρελα να αγοραζεις κινητο εχοντας σαν πρωτο κριτηριο την καμερα του.

ΕΛΕΟΣ

Ψάχνω για τον αντικαταστάτη του Moto G που με καλύπτει απόλυτα στα πάντα όλα στην πολύ απλή χρήση που κάνω απλά θα χρειαστώ καλύτερη κάμερα. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν τα κινητά που εβαλα είναι κατά πολύ ανώτερα από αυτό που έχω και σε θέμα δυνατοτήτων και σε θέμα αισθητικής και αφού το θέμα μου είναι η κάμερα τι να κοιτάξω, αν είναι το μενού 0,0001 sec πιο γρήγορο; :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By gakost
elteo έγραψε:
popolaros έγραψε:ειναι τρελα να αγοραζεις κινητο εχοντας σαν πρωτο κριτηριο την καμερα του.

ΕΛΕΟΣ

Είναι τρελά να αγοράζεις αυτοκίνητο με πρώτο κριτήριο την οδική συμπεριφορά. Καταλαβαίνεις πως το εννοώ έτσι;

Γακοστ αν θες κάμερα για μένα 1020 ή τον διάδοχο του αν υπάρχει.

Το έχω σκεφτεί αλλά δεν τόλμησα να το αναφέρω γιατί την προηγούμενη φορά που ρωτούσα για win Phone με πήρανε από τα μούτρα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#77008 Ξαναλέω, αν θέλεις πολύ καλύτερη κάμερα από το μέσο όρο των κινητών, πάρε ένα Sony της σειράς Ζ.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
gakost έγραψε:
elteo έγραψε:

ΕΛΕΟΣ

Είναι τρελά να αγοράζεις αυτοκίνητο με πρώτο κριτήριο την οδική συμπεριφορά. Καταλαβαίνεις πως το εννοώ έτσι;

Γακοστ αν θες κάμερα για μένα 1020 ή τον διάδοχο του αν υπάρχει.

Το έχω σκεφτεί αλλά δεν τόλμησα να το αναφέρω γιατί την προηγούμενη φορά που ρωτούσα για win Phone με πήρανε από τα μούτρα.

Τόσα ξέρουν, τόσα λένε...
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#77014 Από windows phone για τώρα κοιτάς μόνο το 930.To 1020 λόγω παλιού επεξεργαστή αν και έχει τρομερό φακό δεν παίρνει τις καινούργιες λειτουργίες όπως hdr,rich capture κλπ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#77018 Για όποιον ενδιαφέρεται:

http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/lg/405667-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-lg-g3-32gb-lg-d855-4g-lte-extra/

Είναι φίλου, ολοκαίνουριο και απλά δεν τον βόλεψε. Αν ενδιαφέρεται κανείς ΠΜ σε μένα.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Anonymous Founder έγραψε:Ξαναλέω, αν θέλεις πολύ καλύτερη κάμερα από το μέσο όρο των κινητών, πάρε ένα Sony της σειράς Ζ.

Δεν θα έλεγα πως είναι σε άλλο επίπεδο από τις άλλες ναυαρχίδες.
Άβαταρ μέλους
By g8777
gakost έγραψε:

ΕΛΕΟΣ

Ψάχνω για τον αντικαταστάτη του Moto G που με καλύπτει απόλυτα στα πάντα όλα στην πολύ απλή χρήση που κάνω απλά θα χρειαστώ καλύτερη κάμερα. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν τα κινητά που εβαλα είναι κατά πολύ ανώτερα από αυτό που έχω και σε θέμα δυνατοτήτων και σε θέμα αισθητικής και αφού το θέμα μου είναι η κάμερα τι να κοιτάξω, αν είναι το μενού 0,0001 sec πιο γρήγορο; :iconcool:

Aν θελεις ενα κινητο για 99% χρηση του ως φωτογραφικη------> Νοκια 1020.

Αν θελεις να αντικαταστησεις το Μοτο G με νεο κινητο--------> Sammy S5 ή Z2
Άβαταρ μέλους
By mirage
#77068 G3 16αρι που τα κανει ολα και συμφερει και εχει και πολυ καλη καμερα.
Άβαταρ μέλους
By pik.
mirage έγραψε:G3 16αρι που τα κανει ολα και συμφερει και εχει και πολυ καλη καμερα.

απο μπαταρια τι λεει αυτο;Καλο;

το εχω χασει λιγο,δεν το ξαναγορασα απο τον Ιουνιο και μετα :lol:
Άβαταρ μέλους
By tazio
#77124 Βρε παλικάρια την ενημέρωση για την αναβάθμιση του moto g σε lolipop πως μπορώ να τη κάνω να μην εμφανίζεται συνεχώς ; Δε θέλω να κάνω την αναβάθμιση τώρα.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
tazio έγραψε:Βρε παλικάρια την ενημέρωση για την αναβάθμιση του moto g σε lolipop πως μπορώ να τη κάνω να μην εμφανίζεται συνεχώς ; Δε θέλω να κάνω την αναβάθμιση τώρα.

Ρυθμίσεις-Εφαρμογές-Ολα-Μotorola OTA-Απενεργοποίηση.