Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#769469 η απαντηση της hd για το οτι μου εδωσαν 50% ακριβοτερη τιμη ,και για το οτι για το αυτοκινητο μου δινουν μονο το βασικο πακετο ασφαλισης.

Customer Service Team | Hellas Direct

9:25 π.μ. (πριν από 11 λεπτά)

προς εγώ
Καλημέρα,

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

Λυπούμαστε που δεν μπορούμε να σας δώσουμε την καλύτερη τιμή, καθώς και το επιθυμητό πρόγραμμα ασφάλισης.

Σε κάθε περίπτωση οι τιμές μας, όπως και οι κανόνες αξιολόγησης. αλλάζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα και ελπίζουμε να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε στο μέλλον.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Φιλικά,

Αρετή
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Scotch έγραψε:Η ιντερσαλόνικα είναι στον φιλικό διακανονισμό; Νομίζω πως όχι.

< >

ρωτησα τον ασφαλιστη και μου ειπε οτι δεν ενεργοποιειται αυτοματα ο φιλικος στην ιντερσαλονικα.
Ενεργοποιειται μολις ερθουν και καταγραψουν το συμβαν και οι 2 ασφαλιστικες.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#769475 Αυτό δεν είναι φιλικός διακανονισμός. Στον φιλικό υποτίθεται δε χρειάζεται να έρθει κανείς. μόνοι συμπληρώνουν το έντυπο οι οδηγοί και το υπογράφουν.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#769483 δεν με πολυενδιαφερει να σου πω την αληθεια.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
dimviii έγραψε:η απαντηση της hd για το οτι μου εδωσαν 50% ακριβοτερη τιμη ,και για το οτι για το αυτοκινητο μου δινουν μονο το βασικο πακετο ασφαλισης.

Customer Service Team | Hellas Direct

9:25 π.μ. (πριν από 11 λεπτά)

προς εγώ
Καλημέρα,

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

Λυπούμαστε που δεν μπορούμε να σας δώσουμε την καλύτερη τιμή, καθώς και το επιθυμητό πρόγραμμα ασφάλισης.

Σε κάθε περίπτωση οι τιμές μας, όπως και οι κανόνες αξιολόγησης. αλλάζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα και ελπίζουμε να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε στο μέλλον.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Φιλικά,

Αρετή

Εγώ νομίζω πως έχουν βάλει ορισμένες περιοχές και αυτοκίνητα στην μαύρη λίστα και ΔΕΝ θέλουν να τα ασφαλίσουν.
Δεν μου κάνει παράλογο, αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#771748 Για πείτε μου ρε παίδες...

Η γυναίκα μου με το 107, σταματάει με το αυτοκίνητο διπλοσειρα, δεξιά σε φαρδύ δρόμο μονής κατεύθυνσης και αφήνει το αμάξι με αλαρμ.

Το από πίσω αυτοκίνητο θέλει να ξεπαρκαρει. Έχει χώρο από πίσω αλλά κατά τον ελιγμό ξεπαρκαρισματος χτυπάει το πίσω αριστερά φτερό του 107.

Ποιος είναι υπαίτιος; Πώς ενεργεί η ασφαλιστική σε αυτήν την περίπτωση; (HD)

Η γυναίκα μου έκανε δήλωση υπαιτιότητας γιατί θεώρησε ότι εφόσον ήταν διπληζ φταίει a priori. Με αυτή τη λογική όμως, όταν θέλω να φτιάξω ένα μικρό χτύπημα, θα βρίσκω έναν διπλό και θα τον ακουμπάω.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
saxon_747 έγραψε:Για πείτε μου ρε παίδες...

Η γυναίκα μου με το 107, σταματάει με το αυτοκίνητο διπλοσειρα, δεξιά σε φαρδύ δρόμο μονής κατεύθυνσης και αφήνει το αμάξι με αλαρμ.

Το από πίσω αυτοκίνητο θέλει να ξεπαρκαρει. Έχει χώρο από πίσω αλλά κατά τον ελιγμό ξεπαρκαρισματος χτυπάει το πίσω αριστερά φτερό του 107.

Η γυναίκα μου έκανε δήλωση υπαιτιότητας γιατί θεώρησε ότι εφόσον ήταν διπληζ φταίει a priori. Με αυτή τη λογική όμως, όταν θέλω να φτιάξω ένα μικρό χτύπημα, θα βρίσκω έναν διπλό και θα τον ακουμπάω.

Γιατι νομιζω οτι φταιει παντα αυτους που κινειται κι οχι ο σταματημενος;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#771751 Επόμενη γραμμουλα, να μας πει ο @g47 ή κάποιος που το κατέχει γιατί και εγώ είμαι αδιάβατος εδώ.

Η σύζυγος για να μη καθυστερήσει απλά έκανε τη διαδικασία με την hd, θα της πάρω το δίπλωμα μου φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
By Chris
Νίκος Παππάς έγραψε:

Κι αν σταματησω στην αθηνων-λαμιας στην αριστερη?

Στην εδω περιπτωση ομως, νομιζω πως ισχυει αυτο που λες, φταιει αυτος που κινειται
Άβαταρ μέλους
By nikos
#771755 Δε νομίζω ότι φταίει η γυναίκα σου.
Όποιος παρκάρει παράνομα σημαίνει ότι φταίει αν ο άλλος πέσει πάνω του?
Σίγουρα είναι παρανομία το παρκάρισμα αλλά από κει και πέρα το τρακάρισμα είναι άλλο θεμα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Chris έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Κι αν σταματησω στην αθηνων-λαμιας στην αριστερη?

Τοτε φταις εσυ με το Γερμανικο σαπιδι που πας λες και οδηγεις ΤΟΥΟΤΑ. Δεξια κυριος :s_tongue :s_tongue :s_tongue :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#771759 Αυτός που κάνει τον ελιγμό είναι υπαίτιος για το τρακάρισμα. Η γυναίκα σου μπορεί να φάει κλήση μόνο για το διπλοπαρκάρισμα.
Επόμενη γραμμή παρακαλώ.