Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#767234 Ήταν 58.000 ο μισθός του προέδρου.
Να επιβεβαιώσει και ο Garland - προσοχή λιγο με τέτοια λάθη.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#768809 Κάτσε να μας εξηγήσει κανένα γίδι πως αυτά δεν γίνονται...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#768879 Πολύ ωραία ξεκινάει η περίοδος λοκώζεστης. Διακοπή ρεύματος από τις 6:45 μέχρι τις 7:45 περίπου, κι από τότε άλλες τρεις (edit: ΠΕΝΤΕ) δίλεπτες διακοπές.

Με βλέπω ν' ανοίγω τη γκαραζόπορτα α λα φλίντστόουν για να πάω γραφείο ΓΤΚΜ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
kubiak έγραψε:Αυτό που ανακοινώθηκε με την κατάρτηση της ρήτρας αναπροσαρμογής μήπως είναι λίγο μούφα;

για μουφα το κοβω και εγω.Θα μπορει λεει ο καθε παροχος να αλλαζει τιμολογιο χωρις να ενημερωνει τους πελατες του ανα μηνα.
Δεν θελουν να σπασουν αυγα,και θα την πληρωσουμε ακριβα.
Θυμαμαι επισης τον Κουλη να ανακοινωνει απο 1η Ιουλιου,και τωρα διαβαζω απο 1η Αυγουστου.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#769282 Εντελώς μουφα, αφού μπορεί να ανακοινώνει κάθε εταιρία αυξήσεις απλά στο site της. Ντροπή!
Πάντως οι τίτλοι κατάργησης πουλάνε και είναι άλλο ένα δείγμα εκλογών τον Οκτώβριο.

don't panic
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimviii έγραψε:
kubiak έγραψε:Αυτό που ανακοινώθηκε με την κατάρτηση της ρήτρας αναπροσαρμογής μήπως είναι λίγο μούφα;

για μουφα το κοβω και εγω.Θα μπορει λεει ο καθε παροχος να αλλαζει τιμολογιο χωρις να ενημερωνει τους πελατες του ανα μηνα.

:s_sarcastic :s_sarcastic

ΟΚ, δεν θα το λέμε ρήτρα αναπροσαρμογής δηλαδή, αλλά σκέτη αύξηση της τιμής... :tomato: :tomato:

Θέλω να δω πως θα το υπερασπιστούν αυτό οι γνωστοί - άγνωστοι... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#769479 Εντωμεταξυ η διαδικασία αλλαγής παρόχου είναι αρκετά χρονοβόρα. Σίγουρα δεν μπορείς να αλλάζεις πάροχο κάθε μήνα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Geralt έγραψε:https://www.businessdaily.gr/xristika/66180_i-pagida-gia-toys-katanalotes-apo-pagoma-ti-ritras-anaprosarmogis?fbclid=IwAR3-rd2_ApcmHSSvJmQmya8VwCtzQGEEpXRN0YTN4azEKoH-Gzf5Js-KR3U

η κοροιδια συνεχιζεται.
Μην τα φατε ολα στις διακοπες,το χειμωνα θα πεσει πολυ κλαμα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
saxon_747 έγραψε:Εντωμεταξυ η διαδικασία αλλαγής παρόχου είναι αρκετά χρονοβόρα. Σίγουρα δεν μπορείς να αλλάζεις πάροχο κάθε μήνα.

Ε, μία ακόμα π@π@ριά που πέταξε ο Μωυσής για να χειροκροτούν οι ψηφοφόροι από κάτω...

Πρώτη φορά θα είναι; Ή μήπως ο πρώτος είναι;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#769490 Εντωμεταξύ, πριν λίγο καιρό λέγανε πως δεν γίνεται να πειραχτεί η Ρήτρα Αναπροσαρμογής, τώρα διαφημίζουν πως καταργείται... ΠΟΛΛΗ προσοχή στα τιμολόγια και στις χρεώσεις όσοι έχετε τέτοια συμβόλαια, για πάρα πολλές εταιρείες αυτή η περίοδος θα είναι πόλεμος επιβίωσης, δεν νομίζω να λυπηθούν ιδιαίτερα να χάσουν μερικούς προσεκτικούς πελάτες, αν πρόκειται να τα πάρουν από τους υπόλοιπους (που είναι και οι περισσότεροι) που δεν καταλάβαιναν τι παίζεται όταν υπέγραφαν συμβόλαια με τους εναλλακτικούς...

Δείτε στο παρόν θέμα σπαρταριστούς διαλόγους στο παρελθόν και γελάστε (ή κλάψτε) με την καρδιά σας.