Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Θα κάνετε το εμβόλιο?

66
63%
20
19%
3
3%
4
4%
6
6%
6
6%
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#769349 απο χθες κορωνιασμενος.Δεν αισθανομουν καλα,πηγα σε ενα μικροβιολογικο εργαστηριο για ραπιντ,και με το που πηρε δειγμα σε δευτερολεπτα εβγαλε 2 γραμμες.
Κοπωση στο κορμι,σταζει το ενα ρουθουνι,απο πυρετο λιγα δεκατα.
Μαλλον τον τσιμπησα καπου στο ταξιδι στη Λεσβο που ημουν απο την Τεταρτη.
Σε περιπτωση που δεν ξαναγραψω εδω μεσα,αφηνω συνεχιστη του αγωνα ''clio vs tezla'' τον γ8777.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#769363 ευχαριστω παιδες!
Βασικα σημερα που ξυπνησα ειμαι μια χαρα,πλην οσφρησης που ειναι κυριολεκτικα στο μηδεν.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#769367 Καλά πολλοί φίλοι και γνωστοί πάνε για τρίτη. Πάντως δε φαίνεται να ιδρώνει το αυτί κανενός, και κακώς ΙΜΗΟ. Στο συνεργείο ο μηχανικός με ρώτησε, έχεις τίποτα; Εγώ νόμιζα ότι με είδε κακόκεφο και του λέω όχι, μια χαρά είμαι, γιατί; Επειδή φοράς μάσκα. :lol:

Προσοχή και όλα θα πάνε καλά. Το νου σας οι διακοπάτοι.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#769369 6.104.239 εμβολιασμοί αναμνηστικής δόσης
+689 την 25/06/2022

Ψόφια πράγματα, 689 σε όλη τη χώρα. Κοιτούσα Αλεξ/πολη στο emvolio.gov και δε γίνονται πλέον εμβολιασμοί στο νοσοκομείο (5 χλμ έξω απ'την πόλη) αλλά μόνο σε ένα κέντρο υγείας στο κέντρο της πόλης.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#769375 Περαστικά dim. Εμένα επανήλθε όσφρηση και γεύση στις 3 μέρες νομίζω. Αν κι εχω την εντύπωση όχι στο 100%. Έκανα και rapid χθες, αρνητικό. Περιστασιακό βήχα έχω ακόμη
Άβαταρ μέλους
By g8777
#769378 Είκοσι χρόνια με το Μιτσου δεν κόλλησες ούτε με Λόγκο Στιγμής.

Με το που πήρες την Μιτση :shifty: ...... :whistlink:

Πες μας τώρα και πώς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ κόλλησες. :roll:

Περαστικά. Στην Ντιμβαινα εννοώ. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#769395 Την έφαγα κι εγώ μάλλον σε αεροδρόμιο. Να παραδεχτώ οτι δυστυχώς εδω και αρκετό καιρο μασκα γιόκ, στο πλαίσιο της παντελούς χρήσης της στα μέρη μας. Οχι οτι είναι δικαιολογία αλλά προς γνώση και συμμόρφωση.
6 μέρες λοιπόν με 39 πυρετό αν δεν έπαιρνα αντιπυρετικά, άπειρα φλέγματα και βήχα και 1 βδομάδα αναρρωτική σε μια πολύ δύσκολη φάση στη δουλειά.

Εμβόλιο εχει περάσει πάνω απο 6μηνο απ όταν το είχα κάνει, και πολύ φοβάμαι οτι τις νέες παραλλαγές δεν τις πιάνει, αλλά τρέμω στην ιδέα να το χα περάσει ανεμβολίαστος. Δυστυχώς η διασπορά πλέον ειανι τέτοια που αν δεν εισαι απόλυτα συστηματικός με τη χρήση σοβαρής μάσκας θα την φας.

Ελπίζω εν όψει του χειμώνα να προλάβουν να κάνουν update τα εμβόλια…
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#769399 Περαστικα στους κορωνιασμενους συνφορουμίτες.
Εχω πολλούς που κολλανε για πρωτοι φορα , τριπλοεμβολιασμένοι και επισης νοσησαντες που ειχαν εμβολιαστει που ξανα κολλανε. Οι γιατροι εδω λενε οτι τα παροντα εμβολια δεν καλυπτουν τις μεταλλάξεις...
Άβαταρ μέλους
By nEK
#769413 Κοβιντουχος απο σημερα επισημα. Στους 6+ μηνες απο την ολοκληρωση του εμβολιασμου με δυο δοσεις.
Τη προηγουμενη Κυριακη εμφανισε η κορη, Τριτη η γυναικα και σημερα εγω. Πυρετος δεκατα, κοπωση και ελαφρυ πονοκεφαλο. Απο οτι καταλαβα ενα 24ωρο ειναι με πυρετο, κοπωση και μετα ισως το γυρισει σε συναχι και μπουκωμα, οπως ειναι η συζηγος. Αλιμονο σε αυτους που ηρθα σε επαφη τις τελευταιες δυο-τρεις μερες... Δυσκολη περιοδος να αρρωστησεις με τις δουλειες που υπαρχουν.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#769416 Περαστικά σε όλους σας.

Ποτέ δεν υπάρχει κατάλληλος χρόνος να αρρωστήσει κάποιος, υπάρχει όμως πάντα χρόνος να αποδεχθούμε ότι οι δουλειές δεν είναι το σημαντικότερο.

RMX3363
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
rx8_drifter έγραψε:αλλά τρέμω στην ιδέα να το χα περάσει ανεμβολίαστος.

Ευτυχώς που έχουμε κι εσάς να κάνετε review από τις (επαναλμβανόμενες) γρίπες που κολλάτε.
Τρέμω στην ιδέα να πάω να κάνω το εμβόλιο.