Χρήστος Λάππας έγραψε:Ο κόσμος αλλάζει, προς το χειρότερο.

και πριν Αλέκος λαλήσει:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Ο κόσμος αλλάζει, προς το χειρότερο.

Giuseppe Busso έγραψε:Τυχεροί αυτοί που πίνουν πολύ χυμό πορτοκάλιΚαι το link να είσαι πιο επίσημος![]()
Το κρατάω να το δείχνω στους πελάτες. Θα τους λέω πόσο λίγη αύξηση έκανα.

Giuseppe Busso έγραψε:Τυχεροί αυτοί που πίνουν πολύ χυμό πορτοκάλιΑπό περιέργεια, ποιο είναι το πιο εμπορικό σου προϊόν και πόση αύξηση έκανες;![]()
saxon_747 έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Τυχεροί αυτοί που πίνουν πολύ χυμό πορτοκάλιΑπό περιέργεια, ποιο είναι το πιο εμπορικό σου προϊόν και πόση αύξηση έκανες;![]()
Giuseppe Busso έγραψε:saxon_747 έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Τυχεροί αυτοί που πίνουν πολύ χυμό πορτοκάλιΑπό περιέργεια, ποιο είναι το πιο εμπορικό σου προϊόν και πόση αύξηση έκανες;![]()
Κοκοράκι. 12,5% με την τελευταία αύξηση να έχει γίνει πριν 8 έτη.
saxon_747 έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:saxon_747 έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Τυχεροί αυτοί που πίνουν πολύ χυμό πορτοκάλιΑπό περιέργεια, ποιο είναι το πιο εμπορικό σου προϊόν και πόση αύξηση έκανες;![]()
Κοκοράκι. 12,5% με την τελευταία αύξηση να έχει γίνει πριν 8 έτη.
Σιγά την αύξηση ρε!
Εδώ το χαρτί εκτυπωτή από πέρσι πήρε 108%
Ανταγωνισμό έχεις;
mousatos έγραψε:Κάποιος κάπου έγραψε το παρακάτω που φαίνεται λογικό
John
24/06/2022, 17:39
Λάθος η προσέγγισή σας. Το Ανώτατο Δικαστήριο δεν απαγόρευσε ή νομιμοποιησε κάτι, απλώς ΔΙΟΡΘΩΣΕ μια απόφαση της 10ετίας του '70, βάση της οποιας υποχρεώνονταν και οι 50 πολιτείες να νομιμοποιήσουν τις εκτρώσεις. Όταν, για πρώτη φορά στα χρονικά, το ομοσπονδιακό Ανώτατο Δικαστήριο ουσιαστικά ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ (και μάλιστα και εκ μέρους των πολιτειών), κάτι που δεν ειναι ο ρόλος του. Ετσι, με την ανατροπή αυτής της απόφασης, ουσιαστικά ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ το δικαίωμα της νομιμοποίησης ή της απαγόρευσης των εκτρώσεων πίσω στα νομοθετικά σώματα των πολιτειών και επομένως καλούνται οι πολιτείες, ο λαός και οι εκπρόσωποί τους να αποφασίσουν -οπως ειναι το φυσιολογικό- για το αν θέλουν ή όχι τις εκτρώσεις.

popolaros έγραψε:
μαλλον ισχυει
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]