Αχαχχαχαχαχα!!!!!!
.
kubiak έγραψε:Ανεξαρτήτως μουσικής και στίχου, είπαμε να ξεφύγουμε από το στημένο, το δήθεν και την επιτηδευμένη καφρίλα ρε παιδιά και πάλι την ίδια σούπα τρώμε...
Νίκος Παππάς έγραψε:Milli Vanilli! ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ, εντάξει, αυτοί το είχαν ξεφτυλίσει...kubiak έγραψε:Ανεξαρτήτως μουσικής και στίχου, είπαμε να ξεφύγουμε από το στημένο, το δήθεν και την επιτηδευμένη καφρίλα ρε παιδιά και πάλι την ίδια σούπα τρώμε...
Πιο στημενο απο την τραπ και το ολο hype γυρω απο αυτην, γκανια, ντρογκια, τανες, δεν υπαρχει και δεν υπηρξε μετα τους Milly Vanilly
kubiak έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Milli Vanilli! ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ, εντάξει, αυτοί το είχαν ξεφτυλίσει...kubiak έγραψε:Ανεξαρτήτως μουσικής και στίχου, είπαμε να ξεφύγουμε από το στημένο, το δήθεν και την επιτηδευμένη καφρίλα ρε παιδιά και πάλι την ίδια σούπα τρώμε...
Πιο στημενο απο την τραπ και το ολο hype γυρω απο αυτην, γκανια, ντρογκια, τανες, δεν υπαρχει και δεν υπηρξε μετα τους Milly Vanilly
Αναφέρθηκα στο τεχνητό East Coast -West Coast rivalry και το όλο θέμα που συμπεριλάμβανε Death Row Records, Suge Knight, Tupac, Notorious BIG, LAPD Rampart Scandal κλπ...
Εδώ προσπαθούν να κάνουν κεφαλαιοποίηση μιας οπαδοποίησης του λουκώ αλλά δεν τους πολυβγαίνει...
Με την ευκαιρία, λιγότερο γνωστό στην pop σκηνή είναι το θέμα με τους Black Box, την Loleatta Holloway, την Heather Small, τη Martha Wash και το lip syncing από την/τον Katrin Quinol.
EDDIE_147 έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:kubiak έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Milli Vanilli! ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ, εντάξει, αυτοί το είχαν ξεφτυλίσει...kubiak έγραψε:Ανεξαρτήτως μουσικής και στίχου, είπαμε να ξεφύγουμε από το στημένο, το δήθεν και την επιτηδευμένη καφρίλα ρε παιδιά και πάλι την ίδια σούπα τρώμε...
Αναφέρθηκα στο τεχνητό East Coast -West Coast rivalry και το όλο θέμα που συμπεριλάμβανε Death Row Records, Suge Knight, Tupac, Notorious BIG, LAPD Rampart Scandal κλπ...
Εδώ προσπαθούν να κάνουν κεφαλαιοποίηση μιας οπαδοποίησης του λουκώ αλλά δεν τους πολυβγαίνει...
Με την ευκαιρία, λιγότερο γνωστό στην pop σκηνή είναι το θέμα με τους Black Box, την Loleatta Holloway, την Heather Small, τη Martha Wash και το lip syncing από την/τον Katrin Quinol.
Δεν εχω ιδεα για αυτα που λες, εχοντας δε εφηβο γιο που τους θαυμαζει και ακουει, συμφωνω με το 100% ομως με τον παρακατω που μου το εστειλε ο Asimov. Διαβαστε το ολο.
Όχι ο μόνος προφανώς...

NiTse έγραψε:Και τι δεν έχει ο Κούλης να επιστρέψει ένα ψωροεκατομμύριο;; Ο άλλος γιατί δεν παίρνει δάνεια, μήπως τα έχει κάνει μασούρια σε καμιά απoθήκη σαν τον Heisenberg;
Τουλάχιστον αν σε πιάσουν, να έχεις κάνει και τον πλούσιο για ένα διάστημα...

Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]